yani ikini eş olmayı ve çocuklu bir adamla evlenmeyi göze adıysan bunları ve çok daha fazlasını hesap etmen gerekiyordu.o çocuk eski eşlerin sürekli görüşmesini sağlayacak ömür boyu yani.tek şansın o kadının da yuva kurması olacaktır.o zaman biraz rahatlarsın.eşine güveniyorsan o kadından korkmamalısın diye düşünüyorum.ama tabi hiç bir şey kolay olmayacak.
Değil maddi sıkıntısı, geçim derdinden ölseniz de o çocuğun nafakasını ödemek zorunda!
o kadından korkmuyorum sadece rahatsız oluyorum. o kadının yuva kurmasını beklemek mutlu olmak için biraz haksızlık değil mi?
siz de hamile olmasaydınız bırakın birleşsinler diyecektim ama ortada 1 çocuk daha var artık.Konu çocuk olduğunda benim için tüm dengeler alt üst olabiliyor
merhabalar, sıkıntılı bir dönemde üstelik hamilesiniz, bugünlerin sizi fazla üzmeden geçmesini dilerim. nafaka borcu icra takibine konu edildiği takdirde eşiniz ödeyemezse hacze gelinebilir. haciz esnasında eşiniz ödeme taahhüdü verirse ve taahhüt ettiği tarihlerde ödeyemezse, 3 aylık tazyik hapsi ile cezalandırılabilir. ayrıca yaptığı tüm nafaka ödemelerini banka kanalıyla yapmasını öneririm. ileride bir sorun olursa ödendiğinin ispatı bakımından. sevgiler..
CANIM MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM AMA İŞİN ZOR .
Kadın alanen pişman eşinizden ayrıldığına.Eşinin tavırları nasıl eski eşine karşı.
İnşallah evlenir de tez zamanda rahatlarsın.
Canım bende ayrı bir anne babanın çocuğuyum . Evet sen mutlu olmak istiyorsun ve üstelik hamilesin şu an daha hassassındır da.Ancak bunları evlenirken hesap etmeniz gerekirdi.Ne olursa olsun gerekirse gidin kaynanızla yaşayın ama o çocuğun rızkını kesemezsiniz.Sen yokken o çocuk vardı sen sonradan geldin.Sen hamileyken sorun olması pek tabi kadın diyordurki benim çocuğumun nafakasını ödeyemiyor tutmuş bide çocuk yapıyorlar demiştir bunu yani.Neyse üzmeyeyim seni ama bu sorunları yaşadığım için o ufak çocuğun yerine koydum bi an kendimi.
eşim başta o kadının ne yapmak istediğini anlamadı ya da anlamak istemedi. seninle tekrar beraber olmak istiyor ve ayrılmamızı istiyor dediğimde öyle bir şeyin olmadığını, olsa bile onun için bir şey ifade etmediğini söylüyor. ben gereğinden fazla samimi olduğunu ve olması gereken çerçeveden biraz uzak olduğunu düşünüyorum.
Eşin için bişey ifade etmiyorsa eski eşi de zamanlaa anlayacaktır bunu.
Bırakacaktır peşini diye umuyorum.
Maddi durumdan yana rahatlayıp nafakasını ödediğinizde herşey yoluna girer gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?