ikinci eş olmak

evet, çok doğru söylüyorsunuz.

konuşmuyorlarsa kavga çıkarmamalısın. ilişkileri olması gereken düzeydeyse sorun olmaz. tabi yine de bu konularda taviz vermemek lazım. taviz tavizi doğuruyor malum.

geç de olsa olması gereken oluyor. yine insanın bir şeyi anlaması için illa onu kaybetmesi ya da kaybetme riskinin olması gerekiyormuş. taviz tavizi doğruyor, fazlasıyla bu oluyor. insanın en büyük hatası sanırım, karşı taraftakini kendi gibi sanması.

oldukça geç oldu ama artık cehaletlerinden bir nebze kurutulup medenice davranmayı bir nebze de olsa başarabiliyorlar, olması gerekenler yapıldı. diğer bir deyişle hadlerini fazlasıyla biliyorlar. üzgün müyüm ? evet fazlasıyla üzgünüm. verdiğim sevginin, emeğin yaptığım fedakarlıkların karşılığını beklemedim ama bu kadar kötü ve seviyesiz şeyi hak etmedim. nafakaysa nafaka, fazlasıyla ödeniyor 3-5 kuruş için laf duyacak değilim.
bir daha aynı seyleri yaşayacak olsam, ne kadar sevsem de daha önce seçtiğim şeyi seçmezdim. burada yazılanlardan da görüyorum ki, boşanmış olan eş her zaman sorun çıkarıyor. ne hakla ne cüretle artık sormuyorum, insanın hadsizliğinin cehaletinin sonu yok çünkü.

eski eşinden ayrılmıs olabilir ama cocuklarından boşanamazlar onlar hayatın belli dönemlerinde birbirlerriyle görüşmek zorundalar evlatları için..bastan sana tozpembe gözükmüş olabilir ama 2.eş olmak hele hele cocuk varsa cok zor bir durum.sanırım eski eşi evlenmesini bebek sahıbı olacagınızı hazmedememiş olmalı ki çeşitli bahaneler üretip huzurunuzu kaçırmaya calısıyor eşine güveniyorsan seviyorsan oyuna gelme kulaklarını tıka geçimine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…