ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

joteni sinirlerim tepeme cikdi canim bunlar ne ac gozlu insanlar ya daha uyumuya devam et resmen senin evliligini firsata donusturmus bunlar evcek bari olanlari kurtar bu saatten sonra ne kurtarsan kardir bak esin ailesinden baskasini gozu gormeyen biri demekki hemen kendini toparla

ewet herkese ders olsun ben çok pişmanım resmen bir çukura düştüm ne yapacağımı bilmiyorum

bak 4 aylıksınız daha, altınlar yavaş yavaş harcanmadan al geri. ileride alamazsın
ihtiyacımız vardı harcadık, ödeyecegiz davaları olur
hikayeden de olsa...

Ben evli değilim ama yorum yapmadan duramadım. Allah sana bin kere sabır versin. Ailene anlat olayı ne yaparlarsa yapsınlar onlar kadar kötü olamazlar. İnşallah ailen destek çıkarsa boşan hiç düzelir falan diye bakma, kusura bakma ama bir halt olmaz o adamdan. Hem öğretmenmişsin çalışacak bir yer bulursun, kpps ye hazırlanırsın hayatına devam edersin. Dile kolay ama bence boşan. İleride daha perişan eder bunlar seni. Hemen boşanmayacaksan da çocuk falan yapma.

resmen eşimin ipleri anasının elinde hatta benimde istiyorum ama sesimi duyan yok

Canim bu halinle bu aileye yaranamazsin.boylelerine böyle gelin lazim.bi arkadaşın dedigi gibi eli masali ol biraz.soyle eşine. İstiyorum altinlarimi de.gerekirse nasilolsa benim ailem taktı de.azcik cazgir ol yoksa böyle yürümez olan sana olur. Psikolojin bozulur.sesinin tonunu yükselt.dik dur.ben hergün takip takistirmak istiyorum evde dursunlar de.d işte biseyler.ne yap et al altinlarini onlardan.

Laf edene yapıştır lafını. Kimki onlar..almislar gül gibi kızı ezik yapacaklar bide..
Ay cok sinirlendim yaaaa

Cazgir ol cazgir. Yapimda yok falan deme sakin.onlara boylesi lazim.

üzüldüm sana .keşke böyle olmasaydı.bence ayrılmalısın.eşin annesinin aggzına bakıyor altınlar bile onlarda.onlar senin hakkın.hem herseyı ıkıncı el versinler sana hem elındekını alsınlar.kayınvalıden temkınlı davranıyor bence ya boşanırsa bundanda barı ilkindeki gibi olmasın para bize kalsın mantıgı.cocuk istemiyor olmasıda düşündürücü zaten.kısa yoldan kurtulus belkide.senın cocugun olması hakkın degılmı yani onun varr nasılsa bi tane.ama iiyikide olmamış sakında yapma bence.altınları kurtarmaya bak sonrada ayrıl.sizin tek ve en büyük hatanız ailenizden gercegi saklamıs olmak olmuş ne yazık ki.

bak 4 aylıksınız daha, altınlar yavaş yavaş harcanmadan al geri. ileride alamazsın
ihtiyacımız vardı harcadık, ödeyecegiz davaları olur
hikayeden de olsa...

ben de ondan korkuyorum hiç utanmaları yok bunların

resmen eşimin ipleri anasının elinde hatta benimde istiyorum ama sesimi duyan yok

istemek yetmez, eylem lazım

allah yardımcın olsun, çok üzüldüm gerçekten.
hem ailen çocuğu bilmiyor, hem altınları...
rabbim yanında olsun, seni korusun.

jotani once altinlari kurtar sessiz sedasiz yap bunlar sirkef birileri demekki ortaligi ayaga kaldirmadan uzerine yatarlar yoksa ortalik karisirsa boyle terbiyesiz birileri bunlar emin ol once al sonra git ailene olani biteni anlat annelerin yuregi daha yumusak olur ilkin red ettim der sayar birsuru laf annedir babadir canlari yanacak normaldir ama emin ol sonra af ederler merak etme daha fazla batma batikca dahada batairsin tatlim artik o dusdugun kuyudan hic cikamazsin

Son düzenleme:

adam olmaz değil mi annesinden çok korkuyor her gün tekmil veriyor

cazgır olamıyorum ya keşke olabilsem altınları artık kaynanamdan direk mi istesem bilemedim

şuan eşin nerde? nasıl yazıyorsun bu saatte, hiç mi pc de olduğunu görüp yanına gelmedi :26:

keşke evlenmeseydim bir de dul kadın damgası yiyeceğim babamın yüreğine incek amaa böylede kendimi yiyorum çok üzgünüm çok allah kimseyi evliliği ile sınamasın

adam olmaz değil mi annesinden çok korkuyor her gün tekmil veriyor

Canım uyuyacağım durumuna üzüldüm yemin ederim rahatça uyuyamadım. Affedersin ama bekara karı boşamak kolay derler belki benimki de öyle gelecek sana ama ondan adam olmaz. Altınları al tabi ama altınları aldıktan sonra ne olacak? Çocuk var eski eş var anne desen maşallah. Sen adam etmeye çalışacaksın adam olmayacak, olan senin gül gibi senelerine olacak. Mesleğinde varmış Allah'ım sana en kısa zamanda bir çıkış yolu göstersin inşallah.

ilk baş eşinde iste. ben isteyemem derse; ben isterim de.
ilk muhatabın eşin senin

sure defalarca istedim hatta bir kere tam bir hafta boyunca hergün tekrarladım ama nafile annesinden korkuyor galiba

keşke evlenmeseydim bir de dul kadın damgası yiyeceğim babamın yüreğine incek amaa böylede kendimi yiyorum çok üzgünüm çok allah kimseyi evliliği ile sınamasın

boş ver, kim ne derse desin. ilk baş kendi eşiklerine baksınlar
ilk zamanlar derler, sonra unutulursun
millet için en fazla 1 haflaık dedikodu olursun.
bu yaşadığın yere de bağlı tabii. mevki iyiyse kimsenin umurumda bile olmazsın

inşallah canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…