- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
AHH annemin yüreğine iner altın konusunda defalarca uyardı beni ben anneme yalan söyledim kendi adıma kasaya koydum dedim birede ne oldu biliyormusun eşimin arkadaşının annesi bize misafirliğe geldi bana çeyrek taktı kaynanamda bendeydi bu olay ramazan bayramdan iki hafta önce oldu bayramda görümcem eşimden çeyrek altın borç istedi kaynanam istetti bence eşimde verdi o günden beri altından ses seda yok
ewet herkese ders olsun ben çok pişmanım resmen bir çukura düştüm ne yapacağımı bilmiyorumsurrenderin butun verdigi fikirlere katiliyorum canim sen ne diye veriyorsun kv altinlari ne kadar cadi oldugu belli eski torunun anasina acimamisda sanami aciyacak cocuk konusundada belki cocugu olursa benim baskim altina girer diye dusunebilir daha iyi ele gecirmesi acisindan sen ne yap ne et altinlari kurtarmaya bak anneanneye bak sen yaaaasahte bilezik bak hatta dugun falan yokmu dugunde takacam de iste birdaha verme bu kadar ezdirme kendini evet diger arkadaslarin dedigi gibi hatayi sen daha evlenmeden aileni kandirarak yapmissin yazik oldu ailenede duyunca yikilacaklar burdaki genc kizlarada akil olsun annem hep derdiki anne baba evladinin hic bir zaman kotulugunu istemez bugun o sozun kiymetini daha iyi anliyorum kizlarimizin dustugu su halleri duyunca artik olan olmus uzulup sizlanma gozunu ac ve biran once takilarini kurtarmaya bak bunlardan sana ne koy olur ne kasaba
AHH annemin yüreğine iner altın konusunda defalarca uyardı beni ben anneme yalan söyledim kendi adıma kasaya koydum dedim birede ne oldu biliyormusun eşimin arkadaşının annesi bize misafirliğe geldi bana çeyrek taktı kaynanamda bendeydi bu olay ramazan bayramdan iki hafta önce oldu bayramda görümcem eşimden çeyrek altın borç istedi kaynanam istetti bence eşimde verdi o günden beri altından ses seda yok
joteni sinirlerim tepeme cikdi canim bunlar ne ac gozlu insanlar ya daha uyumuya devam et resmen senin evliligini firsata donusturmus bunlar evcek bari olanlari kurtar bu saatten sonra ne kurtarsan kardir bak esin ailesinden baskasini gozu gormeyen biri demekki hemen kendini toparla
bak 4 aylıksınız daha, altınlar yavaş yavaş harcanmadan al geri. ileride alamazsın
ihtiyacımız vardı harcadık, ödeyecegiz davaları olur
hikayeden de olsa...
resmen eşimin ipleri anasının elinde hatta benimde istiyorum ama sesimi duyan yok
Ben evli değilim ama yorum yapmadan duramadım. Allah sana bin kere sabır versin. Ailene anlat olayı ne yaparlarsa yapsınlar onlar kadar kötü olamazlar. İnşallah ailen destek çıkarsa boşan hiç düzelir falan diye bakma, kusura bakma ama bir halt olmaz o adamdan. Hem öğretmenmişsin çalışacak bir yer bulursun, kpps ye hazırlanırsın hayatına devam edersin. Dile kolay ama bence boşan. İleride daha perişan eder bunlar seni. Hemen boşanmayacaksan da çocuk falan yapma.
cazgır olamıyorum ya keşke olabilsem altınları artık kaynanamdan direk mi istesem bilemedim
adam olmaz değil mi annesinden çok korkuyor her gün tekmil veriyor
ilk baş eşinde iste. ben isteyemem derse; ben isterim de.
ilk muhatabın eşin senin
keşke evlenmeseydim bir de dul kadın damgası yiyeceğim babamın yüreğine incek amaa böylede kendimi yiyorum çok üzgünüm çok allah kimseyi evliliği ile sınamasın
sure defalarca istedim hatta bir kere tam bir hafta boyunca hergün tekrarladım ama nafile annesinden korkuyor galiba
Canım uyuyacağım durumuna üzüldüm yemin ederim rahatça uyuyamadım. Affedersin ama bekara karı boşamak kolay derler belki benimki de öyle gelecek sana ama ondan adam olmaz. Altınları al tabi ama altınları aldıktan sonra ne olacak? Çocuk var eski eş var anne desen maşallah. Sen adam etmeye çalışacaksın adam olmayacak, olan senin gül gibi senelerine olacak. Mesleğinde varmış Allah'ım sana en kısa zamanda bir çıkış yolu göstersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?