- 16 Ocak 2017
- 46
- 73
- 8
- Konu Sahibi virastgele
-
Hayır, o böyle davranırken hamile kalmamalıydınız. Bebek olunca daha da bi farklı olmuştur. Ergenlik döneminde şu an, babası başka bir kadınla. Ne bileyim ben de çok çabuk kabullenemezdim.beş günlük gelinken ona gelsin demesemiydim aceba???
aynen öyle birebir örneği var çevremde, kız daha liseye yeni geçti. çok bozuktu psikolojisi. ama arkadaşım üzerine düşeni yaptı.Boşverin babasını, siz kızla aranızı düzeltmeye bakın. Bebeğinizle yakınlaşmalarını sağlayın. Ona sorumluluklar verin. Birlikte gezmelere gidin. Birde bakmışsınız en yakın arkadaşınız olmuş. Anasının babasının yapmadığını siz yapın. Babası zamanında babalık yapmamış şimdi de annesi annelik yapmak istemiyor ki babasına göndermiş. Kızın derdi daha büyük siz yardımcı olun bari. Allah yardımcınız olsun.
Emredersinizönce kıza eşşek kadar ama yarım akıllı, yaratık demekten vazgeçin. eşinizin kızı dikkatinizi çekerim
şu sözleri sarfeden bir insansanız, anlattıklarınızdan şüphe ederim ben. bir de kızı dinlemek lazım..
ben size birşey emretmedim.Emredersiniz
Zaten mesele kocamla aramda Her şeyin bitmiş olması. Bu durum beni kahrediyor. Ben iyiliğine konuşuyorum üvey anne değil misin oluyor, kızla su an bir derdim yok alıştım onu öyle kabullendim ama eşime yeniden alışmak zor geliyor.Yaşi küçük değil valla,genelleme yapmayim ama aile olmayinca,aileden kopuk olan,anne baba ayri olan cocuklar,ilgisiz baba ya da annede buyuyen cocuklarda gercekten psikolojik sorunlar olabiliyor. Benim cevremdekilerin hepsi oyleydi nerdeyse. Biri ice kapanik,digeri agresif,digeri asiri duygusal,öteki bi baska. Bir de anne ya da baba 2.evliligi yapınca daha da dengeler şaşıyor. Üzüldüm aslında kıza
Beden terbiyesi de önemli
Gorgu kurallari da ama şimdiye kadar baba babalik etmemis anne zaten vazgecmis gariban yani valla üzüldüm heee genc kiz.
Siz sinirlerinize hakim olun. Kabul etmeseydiniz kötü olcaktiniz. Adaminda cocugu var bilerek evlenmissiniz olur boyle seyler oluyor. Kocanizda bitiyor iş
Zaten mesele kocamla aramda Her şeyin bitmiş olması. Bu durum beni kahrediyor. Ben iyiliğine konuşuyorum üvey anne değil misin oluyor, kızla su an bir derdim yok alıştım onu öyle kabullendim ama eşime yeniden alışmak zor geliyor.
Kırbaçlıyordum şimdi terlik atıyorumAlışmış haliniz buysa eğer alışamadıgınız dönemde çocuğa karşı nasıl acımasızdınız çok merak ettim. Gözümde tam bir dizilerdeki kötü üvey anneler gibi canlandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?