- 3 Nisan 2014
- 36.524
- 149.454
- 798
- Konu Sahibi virastgele
-
Boşanma gibi bir düşüncem en azından şimdilik yok bende bir evlat büyütüyorum ve aile olmayinca bir yaratığa donustuklerine bizzat şahit oldum.
Her akşam kafasını dinlNasil hersey bitti. Iletisim sorunu mu var. Herhalde kocan herseyi sana bıraktı birseye karışmıyor oyle bir durum mu? Yani mesela sen hem o kizla hem kendi kizinla hem evle ilgileniyorsun oda pasifce duruyormu. Baska sorunlarmi var
Insan evladını hiç bilmediği bir kadının yanına yollarda arayıp sormaz mı hepsi oyun hepsi tuzak biliyorum ama o kadar caresizimki. Elim kolum bağlı bari eşim destek olsa iki güzel sözle umrumda olmaz hiçbirşeyBu zamana kadar annesi kabul ediyorduda tam dugun zamanimi kizini istemice tuttu. Sirf annesi siz mutlu olmayasiniz diye kizi gonderdi ve eminim kiz yaptigi seyleri gicikligina yapiyor. Nihayetinde bes yasinda degil hem.egitimci bi babasi var nasil gorgu kurallarini bilmeZ. Bal gibide kasitli yapiyor. Kimse sokaga at demiyor diyemez ama bence planli seyler bunlar. Valla Ne onersem bilemiyorum babada pasif diyorsunuz siz arada cok yipranirsiniz ne demek evin reisi kiz yine is babada bitiyor. Ama oda zor gorunuyor Allah yardim etsin.
Şu an 19 yaşında kızlar ergenlik geceli 3 sene oldu ama kendinde değişen olumlu 3 huy bile olmadi nolur yapmayın öfkemi azcık anlayın.Eğitimci iseniz biraz farklı yaklaşmanız lazım. Bu zamanda değil üvey anneyle yaşayan öz annesiyle yaşayanlar bile böyle rahat yardım etmiyor birşeyi şurdan şuraya koymuyor.Kız o evdeyken siz gözünün önünde hamilelik geçirmişsiniz doğmuş ilgi haliyle onda babası da kendince ilgi göstermeye çalışıyor.Sizde böyle öfke duyacağınıza dah ılımlı yaklaşın program yapın gezin keşke bir süre hamile kalmasaydınız adapte olsaydı ama 16 yaşında daha ergenlik çağı zirve yarımakılı falan hiç hoş tabirler değil
Dönüşmemişsen tabii yazabilirsinyaratıklar yorum yazabiliyor mu?
icazet varsa ona göre yorumumu yazacağım..
Ayrıca anlamadığım şu ben burda derdimi anlatıyorum dert dert keyif değil sikinDönüşmemişsen tabii yazabilirsin
Yarattık lafından ne anladığımıza bağlı bana göre saldırgan ve duyguları alınmış demek ya size göre ? Hadi hayal gücünüzü test edelim.Ailesiz büyüyen çocuklara yaratığa dönüşüyor ne demek. Bu kadar genelleme de olmaz. Eğitimciliginizin evde neden beş kuruş etmediği anlaşılıyor aslında.
özel kursa gönderiyoruz bakalım hayırlısıBen ergenlik dönemindeki çocuğuna zor tahammül eden anneler gördüm kaldı ki siz üveysiniz. Size haksızlık etmek istemiyorum, kolay değil. Bu çocuğun sorumluluğu zaten sizde. Olumlu düşünüp idare edin ki bu fedakarlığın anlamı olsun. 19 yaşına gelmiş zaten. Üniversite işi ne durumda?
Nolursa olsun ne kadar agresif bı çocuk olursa olsun bı çocuğa yaratık demek ne demek ya !!! Bide annesiniz hiç yakıştıramadım o çocuk ergenliğe geçiyor tabiki agresif olucak kusura bakmayın uslubunuzu hiç yakıştıramadım bide egitimcisiniz !!
Şu an 19 yaşında kızlar ergenlik geceli 3 sene oldu ama kendinde değişen olumlu 3 huy bile olmadi nolur yapmayın öfkemi azcık anlayın.
Ayrıca anlamadığım şu ben burda derdimi anlatıyorum dert dert keyif değil sikin
Yarattık lafından ne anladığımıza bağlı bana göre saldırgan ve duyguları alınmış demek ya size göre ? Hadi hayal gücünüzü test edelim.
Her akşam kafasını dinl
Insan evladını hiç bilmediği bir kadının yanına yollarda arayıp sormaz mı hepsi oyun hepsi tuzak biliyorum ama o kadar caresizimki. Elim kolum bağlı bari eşim destek olsa iki güzel sözle umrumda olmaz hiçbirşey
Komik mi ?Ruhunu kırbaçladığınız ortada ama..Kırbaçlıyordum şimdi terlik atıyorum
16 yaşındaydı evlendigimizde suan 19 yanı ben evleneli 3 yıl oldu anlatabildim mi şimdi???Ergenliğin bittiği bir yaş mı var? şu yaşta biter diye? ya da bunlar sadece ergenliğe mi dayandırılmalı istemeyen bir anne,ona göre yabancı olan bir kadından çocuğu olan bir baba, kendini hiçbir yere ait hissedememe tüm bunlar davranışlara yansır. Bunları benim dememem sizin bilmeniz lazım.
Ailesinde ayrı olan çocuklar yaratığa dönüşüyor yok yarımakıllı falan bu tabirleri ağzına alan birinin çok yakın davrandığını çaba harcadığını düşünmüyorm ne yazık ki.. zaten konunuzda 16 yaşına ama yarımakıllı dediniz nasıl şimdi 19 oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?