• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci eş üvey anne yeni anne ...

Aile olmayınca yaratığa dönüşmek nedemek? Siz eşiniz ile aynı evde yaşadığınız resmiyette medeni hal olarak evli göründüğünüz için kendinizi aile mi sanıyorsunuz ? Eğitimci olduğunuza inanmak istemiyorum..
o evde bir yaratık var, haklısınız...

Hep ayrı anne baba çocukları eğitimciler tarafından da dışlanır. (Ben de egitimciyim sorunluysa bir cocuk hemen derler zaten anne babasi ayri bu da beni hep üzer)Ailesiyle buyuyen ama insani illalllah ettiren çok çocuk var aslinda. Ben de çocuğumu yalnız büyüttüm. Ailesiyle büyüyen birçok çocuktan daha sakin ve olgundur. Oturmayi kalkmayi bilir. Yaratık yetistirdiğimi düşnmüyorum.

Kızı sevmeye çalış
Yarım akıllı falan ne ya
Sen çok mu akıllısın
Ne sanıyorsun kendini
Senin kölen değil kimse adamın çocuğu varmış evlenmeseydin

Esinden ayri babaların da çocuklarına babalık yapmak da niyeyse evlenince akıllarına geliyor. Aslında kendileri babalık yapmak için değil yeni eşlerine güvenerek bi şekilde hareket ediyorlar.
Yazık olan yine çocuklara oluyor. O çocuk için de çok zor. Baba evine gelmek durumunda kalıyor bir şekilde ve yeni bir aile kiran babayı görüyor. Kim bilir o çocuğun icin de ne fırtınalar kopuyor.
Belki baba o zamana kadar düzgünce ilgilenmedi veya hiç maddi yardımda bulunmadı. Yeni evliliginde bu sekilde olmayinca, eski es de bunu görünce alıp çocuğunu gönderiyor tabi. O da belki öfkesine yeniliyor ama çocuğu düşünmüyor. Anne de baba da çocuğu hırpalıyor. Çocukla birlikte Siz de arada kalıyorsunuz.

Hep ayrı anne baba çocukları eğitimciler tarafından da dışlanır. (Ben de egitimciyim sorunluysa bir cocuk hemen derler zaten anne babasi ayri bu da beni hep üzer)Ailesiyle buyuyen ama insani illalllah ettiren çok çocuk var aslinda. Ben de çocuğumu yalnız büyüttüm. Ailesiyle büyüyen birçok çocuktan daha sakin ve olgundur. Oturmayi kalkmayi bilir. Yaratık yetistirdiğimi düşnmüyorum.
Boşanmış aile çocuklarının eğitimciler tarafından dislandigini ilk defa sizden duydum. Sınıf, okul düzenini bozan çocuk hoş karsilanmaz ama dislanmaz da. Hele ki sosyal şartlarından ötürü

Boşanmış aile çocuklarının eğitimciler tarafından dislandigini ilk defa sizden duydum. Sınıf, okul düzenini bozan çocuk hoş karsilanmaz ama dislanmaz da. Hele ki sosyal şartlarından ötürü
Duymuş oldunuz işte.. Duyduklarim şahit olduklarim var. Niye asılsız iddialarda bulunayim burda :))

Sizin sorununuz bence eşinizle birbirinize yeterince vakit ayıramamanız. Eşiniz kızını hiç annesine göndermiyor mu. En azından biraz vakit ayırın kendinize eşinize. Eşinizide anlayın çocuğu ile sizin aranızda kalmış olabilir sonucda evladı. Bu bunalımların arasında sizi düşünemeyip ihmal etmiş olabilir. Siz çocuk istemişsiniz Allah vermiş saglık versin ama böyle bir düzenin içine bir çocuk daha eklenmiş daha alışamadığınız bu düzeni yeni bir çocukla nasıl toparlayacaksınız bilmiyorum ama gerçekten zor gözüküyor. Umarım üniversiteyi kazanır ve olgunlaşır yeni bir hayata adım aatar sizde biraz olsun eşinizle sorunlarınızı halleşesiniz. Kızın annesine yorumum ise bir anne evladını nasıl başka bir kadına emanet eder gercekten anlayamıyorum anlamak istemiyorum çocuğunu kullanmak niyetiyle yaptırsa da Allah ıslah etsin. Oyuncak değildir evlatlar

Back
X