- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi virastgele
2018 konusu...Ne yaptiniz kiz hala aynimi araniz nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2018 konusu...Ne yaptiniz kiz hala aynimi araniz nasil?
Biliyorum merak ettim durumu suan icin2018 konusu...
Biliyorum merak ettim durumu suan icin
Adamı yönetirim çoguğundan ayırırım kafasında evleniyorlarÇocuklu erkeklerle evlenip çocuğunu istememekte neyin kafası anlamıyorum ya.Evlenme o zaman kardeşim
İlk çocuğuna hayrı olmayanın sonraki çocuğuna çok muhteşem bir baba olacağını mı sanıyorlar ? Bu neyin kafası anlamıyorum.Denenmişi denemek resmenAdamı yönetirim çoguğundan ayırırım kafasında evleniyorlar
Ben bu adamı yola getiririm diyorlar işteİlk çocuğuna hayrı olmayanın sonraki çocuğuna çok muhteşem bir baba olacağını mı sanıyorlar ? Bu neyin kafası anlamıyorum.Denenmişi denemek resmen
Getirebilen görmedik daha,hep boşa kürek çekiyorlarBen bu adamı yola getiririm diyorlar işte
Boşanmış aile çocuklarının eğitimciler tarafından dislandigini ilk defa sizden duydum. Sınıf, okul düzenini bozan çocuk hoş karsilanmaz ama dislanmaz da. Hele ki sosyal şartlarından ötürüHep ayrı anne baba çocukları eğitimciler tarafından da dışlanır. (Ben de egitimciyim sorunluysa bir cocuk hemen derler zaten anne babasi ayri bu da beni hep üzer)Ailesiyle buyuyen ama insani illalllah ettiren çok çocuk var aslinda. Ben de çocuğumu yalnız büyüttüm. Ailesiyle büyüyen birçok çocuktan daha sakin ve olgundur. Oturmayi kalkmayi bilir. Yaratık yetistirdiğimi düşnmüyorum.
Duymuş oldunuz işte.. Duyduklarim şahit olduklarim var. Niye asılsız iddialarda bulunayim burda :))Boşanmış aile çocuklarının eğitimciler tarafından dislandigini ilk defa sizden duydum. Sınıf, okul düzenini bozan çocuk hoş karsilanmaz ama dislanmaz da. Hele ki sosyal şartlarından ötürü