• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci eş üvey anne yeni anne ...

O yaşlarda okulu yeni bitirmiş calisiýordum mesela evde abim ve kardeşimle yaşıyordum ailem yoktu yanımda böyle sacmasapan hareketleryapacak zamanım yoktu

Herkes nedense konu sahibinin cümlelerine takılmış 19 yaşındaki bir genç kızın saçma sapan hareketlerini gören yok zaten normal davransaydı konu sahibi de bir çocuğu olduğunu bilerek evlenmiş böyle şeyler anlatmazdı sanırım benim o yaşta kızım olsa ve bu hareketleri yapsa ay prensesim iyiki varsın iyiki böylesin demem kimsede yapmaz bunu zaten o yaşa kadar eğitilmemiş bir insan bu saatten sonra egitilmez geçmiş ola.

Kızın eğitilmediğini nereden çıkardınız bardağı kaldırmıyormuş görgü kurallarını bilmiyormuş falan ama detay yok saygısızlık yapmıyor hakaret etmiyor ara bozmuyor. Üniversiteye hazırlanıyor kursa gidiyor zaten normalde okulda kursta bu kız ne kadar zaman geçiriyorlarki kıza hakaret eden kendisi burada ve nasıl yaklaştığı belli tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ama konu sahibi yoksun malesef. Kusura bakmayın ama ne olursa olsun o babanın kızı o bunu değiştitemez 16 sene anne bakmış babasının evi tabi.sahiplenecek

Kızın eğitilmediğini nereden çıkardınız bardağı kaldırmıyormuş görgü kurallarını bilmiyormuş falan ama detay yok saygısızlık yapmıyor hakaret etmiyor ara bozmuyor. Üniversiteye hazırlanıyor kursa gidiyor zaten normalde okulda kursta bu kız ne kadar zaman geçiriyorlarki kıza hakaret eden kendisi burada ve nasıl yaklaştığı belli tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ama konu sahibi yoksun malesef. Kusura bakmayın ama ne olursa olsun o babanın kızı o bunu değiştitemez 16 sene anne bakmış babasının evi tabi.sahiplenecek
Evet babası öyle sahiplenmiş ki konu sahibinin üstüne atılmış çok büyük sahiplenme

Evlenmeden önce 40 kere düşünüp 1 kere hareket etmek bu yüzden önemli işte. Eşinizin kızının tarafından bakın; anne ve baba problemli, boşanmış, kimbilir nelere şahit olmuş, anne ile geçinemiyor üstelik babası da başka biriyle evlenmiş ha bir de kardeş... Normal davranmasını beklemek anormal olmaz mıydı? Sizi de anlamaya çalışıyorum hesap edemedikleriniz ile imtihan oluyorsunuz ama o kızcağızada hakaretler etmeniz bana da rahatsız edici geldi. O kız bütün bu süreçte bir psikolog ile düzenli görüşmeler yaşamadıysa hepinizde çok büyük hata var demektir. Eğer öyleyse daha fazla geç kalmamanızı tavsiye ederim.

Evet babası öyle sahiplenmiş ki konu sahibinin üstüne atılmış çok büyük sahiplenme

Allah aşkına öyle konuşuyorsunuz ki kadıb helak oluyor sanki bakmaktan duyan da altı bezli gece kalkıp mama yapmak zorunda kaldığı bebeye bakıyor sanır.Babası zaten çalışıyor ve ayrıca 16 sene ilgilenmediği için o evde rahat etmesini istiyor konu sahibi olayı güç.savaşına çevirmiş evin sahibi.prensesi gibi sözler kuruyor da sanki.kız el gibi konuşuyor.Kendi çocuğuda büyüyecek iş yapmasa bardak kaldırmadı diye falan kendi çocuğuna kızar mı sanmam. Bir bardak kaldırmıyor falan diye kimse hakareti haketmiyor. Bu çocuk okuyor önüne fazladan bir tabak koymak bir makineye fazladan çamaşır atmak mı olay oluyor? anne babası ayrılıp yaratığa dönüşen çocuklar tabirini.hiç.haketmiyor inanın bundan çok daha fazla töleransı kendi evladına kanına gösterir hele ki anası kapıya koymuş ben daha çok emek verdim demesi şaka gibi..

bir pedagogtan yardım alın ve kıza şimdilik bir şey demeyin biliyorum zor ama ergenlik döneminde işte babası tekrar evlendi falan pedagog iyi bir çözüm olur hem eşinizle hem kızıyla aranız düzelir umarım bu günleri kolay atlatırsınız

Anne baba ayrılıklarında maalesef olan çocuklara oluyor.o kız düzgün bi ailede yetişse belki öyle olmazdı.sizin açınızdan da sonuçta bilerek evlenmişsiniz.o kızın annesi öledebilirdi.babası sokağa mı atacak.sizde bunları düşünmeliydiniz evlenmeden önce.

Ooffff sizin gibilerden, sizin gibi düşünenlerden bıktım usandım kardeşim, adamın çocuğu olduğunu biliyorsun, yetmemiş kendin yavrulamışın.. Evlenmeyin o zaman yaa, bu kadar kıskanç olacaksanız, bile bile lades.. bir de eğitimciymiş, sizin gibiler çocuklarımızın dersine giriyor, Allah muhafaza.. Yolda görsem selam vermem, komşum olsan suratına bakmam.. La havle..

Ooffff sizin gibilerden, sizin gibi düşünenlerden bıktım usandım kardeşim, adamın çocuğu olduğunu biliyorsun, yetmemiş kendin yavrulamışın.. Evlenmeyin o zaman yaa, bu kadar kıskanç olacaksanız, bile bile lades.. bir de eğitimciymiş, sizin gibiler çocuklarımızın dersine giriyor, Allah muhafaza.. Yolda görsem selam vermem, komşum olsan suratına bakmam.. La havle..
Bıktıysan uğramasaydın keşke buraya bence bu konudan uzak durmanda bir sakınca yoktu

Allah aşkına öyle konuşuyorsunuz ki kadıb helak oluyor sanki bakmaktan duyan da altı bezli gece kalkıp mama yapmak zorunda kaldığı bebeye bakıyor sanır.Babası zaten çalışıyor ve ayrıca 16 sene ilgilenmediği için o evde rahat etmesini istiyor konu sahibi olayı güç.savaşına çevirmiş evin sahibi.prensesi gibi sözler kuruyor da sanki.kız el gibi konuşuyor.Kendi çocuğuda büyüyecek iş yapmasa bardak kaldırmadı diye falan kendi çocuğuna kızar mı sanmam. Bir bardak kaldırmıyor falan diye kimse hakareti haketmiyor. Bu çocuk okuyor önüne fazladan bir tabak koymak bir makineye fazladan çamaşır atmak mı olay oluyor? anne babası ayrılıp yaratığa dönüşen çocuklar tabirini.hiç.haketmiyor inanın bundan çok daha fazla töleransı kendi evladına kanına gösterir hele ki anası kapıya koymuş ben daha çok emek verdim demesi şaka gibi..
Gece uyanıp bez değişip mama yaptığım doğrudur kendi çocuğuma kii ALLAH nasip ederse 19 yaşında kendini başkasına yük etmeyecek bir evlat yetiştirme niyetindeyim. Ilk geldiği günden beri bana evin temizlikçisi aşçısı kasası muamelesini yapan bir çocuğa!!! gösterdiğim toleransı umarım evladıma da gösterebilecek sabrım kalır derdindeyim

o kız essek kadar da degıl yarım akıllı da degıl
evladı oldugunu bılıyordunuz gelmesın deme luksunuz de yok
ne o ıstedınız de su mu getırmedı mesela ???
sız kıza gorgu ahlak ogretmek zorunda degılsınız kımse sızden bunu ıstemıyor bu babasının annesının sorunu

madem bukadar sorunlar varmıs neden cocuk yaptınız evlılıgınız oturmadan

ustunden bunca zaman gecmıs gel demesemıydım en bastan acaba dıyorsunuz ne dıyelım sıze ? en bastan evlenmeseymıssınız hatta keske

uslubunuz tavrınız tarzınız ınanılmaz yanlıs

her ıkıncı es uvey anne degıldır
ama sız uvey annesınız .

O eşinizin kızı..bilerek evlendiniz..şimdi kendi çocugunuz olunca üvey annelik duygularınız mı kabardı..hayatta hiç birseyin garantisi yok ..sizde ayrılabilirsiniz ve sizin çocugunuzda istenmeye bilir..bide böyle düşün..o ergenlikle çocukluk arasında sıkısmıs bir yaşta..en çok ilgiye ihtiyacı oldugu bir anda annesiyle sorunlar yasamış..kendi içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir..konuşmayı deneyin..

Bir tane de bizde var, kaynımın çocuğuna babaanne ve dede bakıyor. Kız 18 yaşında ama bildiğin terör estiriyor evde, hergün kavga sinir krizleri, dedesine etmediği hakaret yok, başa çıkamıyorlar artık insanlar da yaşlı, 4 yaşından beri ellerinde büyümüş ama saygı vs hakgetire. Genç yaşta düşünmeden yapılan evliliklerin bedelini malesef etraftakiler ve çocuklar ödüyor böyle. İşin zor gerçekten Allah kolaylık versin, her şey insanlar için.

Selam kızlar ilk defa yazıyorum foruma,merak ettiğim ben gibiler varmı varsa ne yapıyorlar öğrenmek istiyorum. Esimin ikinci evliligiyim 16 yasinda annesiyle yasayan kizi vardi bunu biliyordum. Biz evlendikten 5 gün sonra eski eşi kızı istemedi kiz da annesini bende sorunsuz gelsin diye kabul ettim. Etmez olaydım, kız problem çocuk resmen eşşşek kadar ama yarim akıllı bildiğiniz. Cok sıkıntılar atlattık eşim çok pasif. Kızına karşı hep el pençe. Neymiş zamanında ona babalık edememiş. Zerre kadar eğitim vermiyor görgü kurallarından bihaber kız sofraya bile oturmak gelmiyor içimden. Ayrıca elini sicak sudan soğuk suya koymaz. Surdan kalk şuraya otur demeyiz. Her istediği alınır. Alınmazsa kiyamet kopar.Karşılığında bir evlatlık yapmaz mesela bir bardak su bile getirmez. Kızı ve yaptıklarını zar zor sineye çektim ama eşime karşı buz gibi oldum bu arada. Evin içinde yabancı gibiyiz birbirimize ne bende eski sevgi ilgi kaldı ne de onda. Tek istediğim azıcık baba gibi davranması görseniz evimizin direği kızı gibi davranıyor. Bazen oturup gülüyorum bu hallerine bazen ağlıyorum. Bu arada ikimizde egitimciyiz sözüm ona beş kuruş etmedi evimizin içinde eğitimimiz bize. Ayrica benimde bir kızım oldu henüz dört aylık. Danışacağım birsey yok aslında sadece anlatmaya ihtiyacım vardı. Boşanma gibi bir düşüncem en azından şimdilik yok bende bir evlat büyütüyorum ve aile olmayinca bir yaratığa donustuklerine bizzat şahit oldum. Şimdi düşünüyorum da beş günlük gelinken ona gelsin demesemiydim aceba???
Eğitimci olduğunuzdan emin misiniz acebaaa???

benim ilişkimdeki kişinin 4 yasında kızı var bu yüzden evlenmek istemiyorum böyle konuları burda okuyunca iyice olumsuz düşünüyorum insan olarak çok iyi ama ilerde bu durum kaçınılmaz

Back
X