- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi nerminermin
-
İğreniyorum...Bu bıle adamdan tiksinme sebebi. Tiksiniyor musunuz merak ettim?
Farkettim, ve o kadar uzuldum ki cocuga. Adam kendi cocuklarına pamuk seker gıbı davraniyor.Bu beladan kurtulmak icin bize salça olur mu diye konu açmaktansa hanımefendi düzelir mi diyor adamın ilk vukuatı değil ki zulmü yıllardır varmış. Pes doğrusu
Tamam ozaman evladınızı kurtarmaya bakınİğreniyorum...
O zaman oğlunuzla sorunu varYok kendi oğluna kötü davranmıyor. Onunda öncesinde bir evliliği oldu ve 10 yaşında bir kızı var babacım babacım diyip kızının peşinden koşuyor.
Kaç kez saldırdım üstüne atladım saldırmadım üzerine atlamadım mı sanıyorsunuz?Evladım için 100tane adam yakarım ben çok lazimdi koca bulmak hadi buldun ne diye ayyasın birine ezdirirsin kıyamam çocuğa öyle bişey oluyorsa atlasana üstüne birdaha yapamaz o cesareti sen vermişsin alkolün kimse arkasina saklanıp yaptigini masumlastirmasin
Cozum bu mu peki? Siz saldırssnız ne olur ustune, cocuk hakaretlerı ısıttıkten sonra?Kaç kez saldırdım üstüne atladım saldırmadım üzerine atlamadım mı sanıyorsunuz?
Kesinlikle katıliyorumKiz oglan farketmez,dogurup buyuttugum evladima oz babasi bile sert davransa cephe alirim,kimse evlatlarimdan onemli degil esimde dahil.Sarhosken yaptigi sacmalamalari sana yapsa anlasilabilir de kucucuk sabiye neden ofke patlamasi yapar?Ogluna mi gucu yetiyor.Bosanir misin,duzelmesini mi beklersin bilmem ama oglunu koru,kolla
Konunun sonundaki cumlenız her gun aglıyor, sizce duzelır mı?Zaten boşanmaya karar verdim beni sanırım yanlış anlıyorsunuz. Zaten oğlumla da konuştum oğlum kesinlikle dönmek istemiyor o eve. Pedagoglarla da görüştüm yani herşeyi yaptım zaten aslında birazda dertleşmek için açtım bu konuyu. Zaten pedagog da oğlumun o evden ayrılması yönünde.
Tamam ozaman kararlı ol evlat hicbirseye benzemez geri dönmeKaç kez saldırdım üstüne atladım saldırmadım üzerine atlamadım mı sanıyorsunuz?
Oğlunuzu yaralamaya hiç hakkı yok. Bir kez oldu iki kes oldu e hala içtikçe oluyorsa annesi olarak sizin onu korumanı lazım. Annesi nerede bu çocuğun? Siz neredesiniz?
Ben oğluma babası dahi olsa ruhunu yaralamasına izin vermem. Siz de vermeyin. Yazık. Üstelik ergenlikte.
Belki kendimi tam anlatamamış olabilirim ama küçük oğlumda işin içinde olduğu içinde tabikide tedavi olmasını istiyorum, döneceğim için değil. Bu yüzden düzelir mi diye soruyorum.Konunun sonundaki cumlenız her gun aglıyor, sizce duzelır mı?
O oğlunuz da büyüğü değil mi?Ben kendime bahane falan aramıyorum düzgün okuduysanız eğer ondan da 3 yaşında bir oğlum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?