İkinci eşimden ayrılıyorum evden kovuldum hamile halimle

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsb542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlaşmalı boşanmışlar ama o kadınıda tabiki kötülediler ben evin içinde yaşayıp görünce anladım o kadının neler çektiğini

Evlenirken öyle anlatmamıştı kızına nafaka ödediğini onun için üzüldüğünü ama şimdi yaşayınca demekki o kadınada aynı şeyleri yapmışki o kadın da gitmiş
Siz araştırsaydınıxçz,neden ayrılmış kıza bakıyor mu diye sorsaydınız, hâli hazırda iki kız çocuğu olan kadın evliliğe balıklama atlamamalı hele iki çift güzel söze kanmamalı.Artık olan olmuş adam hasta, kafadan kontak, ister doğurun ister aldırın bu hayat sizin adama güvenmeyin...

Bacım ben seni anlıyorum bi nefes almak, baba evinden çıkmak istemişsin, bunun adı yağmurdan kaçarken doluya tutulmak. Keşke çocuk olmasaydı ama olan oldu. Geri gitme çünkü gidersen bugününü de arayacaksın

Bi kızım bir oğlum var evet eski eşine vermiş hepsini araştırdım anlaşmalı boşanmışlar ama zaten bitti daha da görmek bile istemem

Gerçekten öyle oldu yok dönmiycem şu rahatsızlıklarım geçene doğum yapana kadar annemlerdeyim sonra zaten ev satılıp para gelecek merkezden bi ev bi apart alıp çocuklarımla yaşamaya çalışıcam

Bi kızım bir oğlum var evet eski eşine vermiş hepsini araştırdım anlaşmalı boşanmışlar ama zaten bitti daha da görmek bile istemem
Dilerim ne karar verirseniz verin sizin için en hayırlısı olur,gönül isterki doğurun büyütün hayrını görün evlatlarınızın.Ama burada kimse kesin aldır doğur diyemez,büyük vebal bu yükü taşıyacak sizsiniz doğru yanlış yok.... yapmak yapamamak var....

Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur artık çocuk nerdeyse dört aya girdi nasıl aldırayım ki nasıl kıyayım ya ona kıyınca çocuklarımdan birine bişey olursa yapamam onu verende allah bi şekilde elimden geleni yapıcam

Evet ,olumlu düşünelim güzel düşünelim güzel olsun,bu saatten sonra kötü düşüncenin kimseye faydası yok,Bebek uğurlu gelir,düşündüğünüzden daha kolay olur herşey,hayırlı evlat olur, yüzünüzü ağartır İNŞALLAH....

İnşallah çok teşekkür ederim dualarınız için inanın hala baskı yapıyo insanlar çocuk için dene diye alttan al diye küçük yerde yaşamanın baskıların ben ayrılıcam eminim beni suçlayacaklar diyecekler çocuğu var sabretcekti çekcekti diycekler laflar bitmiycek ama beni bu halde sokağa atan adam için çocuklarımıda karnımdakinide heba edemiycem artık

Evet bu saatten sonra ne karar alırsanız alın kendiniz için değil,el ne der diye değil,çocuklar için en doğru olan tercihi seçin .Boşverin kim ne derse desin. Onlar evden kovulmayı,güven vermeyen bir adamla aynı yastığa baş koymayı önemsiz görüyorlarsa o onların sorunu sizin değil,çok isteyen kızına kardeşine alsın bu adamı......

Burasi dert yanma yeri mi azar isitme yeri mi belli degil her zamanki gibi. Uye zaten zor durumda. 3 aylik hamile. Koca, koca degil. Yanlis bir evlilik, ikinci evliliginin de bitme endisesi vs yazmis hepsini kiz. Daha ne diye yok hemen hamile mi kaldin falan diyorsunuz veya biri de cikmis dogur bir daha hamile kal diye dalga gecmeye calismis. Insani sorduguna, soracagina pisman ediyor burada cogu uye. Hic demiyor musunuz bu kiz bunlari okuyacak daha da cikmazda hissedecek diye?
Konu sahibi: bu adamdan bosan. Millet evet konusabilir hele ki koy yerinde vs. Ama soyle dusun; milletin konusmasi mi onemli yoksa senin bir nebze daha rahat yasaman mi? Belki ailenle de rahat etmeyeceksin ama bu adamla hic rahat etmezsin. Para pul durumlari nasil? Bosaninca nafakadan kacmaya mi calisir yoksa verir mi, verirse ne kadar verir, maddi gucu ne alemde.. bunlari dusun, hesabini yap ona gore. Hatta hamile halimle nelere maruz kaliyorum diye tazminat davasi ac. Kendine bi hayat kurabilecek parayi kazanirsin umarim.

Evet güzel söylediniz isteyen kendine alsın

Çok saolun gerçekten desteğiniz için benim için bitti zaten o şahıs nafaka verir ama diğerine beş bin veriyo bana nekadar verir bilmiyorum adamın durumu iyi normalde ama evlenirken taktığı bilezikleri bile beni gönderirken üzerimden kapıyı kapatarak zorla aldı böyle biri nekadar verir bilemiyorum

ilk eşinizin nafakası da bin liraymış
ona da arttırma talep etmemişiniz, siz peşine düşmezseniz kolay kolay erkekler çıkarıp vermiyo ki
bilezikleri de siz peşine düşerseniz belki alırsınız

Ayy siz de mi hamilesiniz?

Bu tipler de ne hikmetse kolay hamile kalıyor.ben sadece 1 kişi okumuştum burada bu kafalarda olup da hamile kalamayan.o da yazık ne yapsın hamile kalamadığı için adamı çekecek bahane bulamıyordu.

ilk çocuğu da anne karnında şiddet gördüğü için engelli kalmış olmasın?

ilk eşinizin nafakası da bin liraymış
ona da arttırma talep etmemişiniz, siz peşine düşmezseniz kolay kolay erkekler çıkarıp vermiyo ki
bilezikleri de siz peşine düşerseniz belki alırsınız
Babamlar uğraşma kurtulduğuna bak diyor çekişmeli olupta uzamasını istemiyorum da

Babamlar uğraşma kurtulduğuna bak diyor çekişmeli olupta uzamasını istemiyorum da
Babanı dinleme bence. Zaten bütün bunlara ailen sebep olmuş. Seni iki çocukla küçücük odada yaşamaya mahkum etmeselerdi bu adamdan medet ummazdın. Şimdi hakkın olanları alamazsan bu sefer 3 çocukla yaşayacaksın o odada. Bebek var diye hemen çalışmayada başlayamazsın. Bir avukat bulup haklarını öğrenmeye bak.

Sen ne kadar hakkın varsa almaya bak çekişmeliyse çekişmeli hiçbir şeyini bırakma, diğer çocuklarımda nafakasını arttırmak için davacı ol, adamlar zorla babalık yapamaz bari para versinler. Bundan sonra iki güzel kelam edene asla kanmayın hayatınızı bi erkeğin iki kelamınada bağlamayın, kurtuluş olur diye 3. Evliliği denemeyin. Karnınızda bebekle elbette kolay olmayacak ama en azından aileniz arkanızda bi şekilde üstesinden gelirsiniz, bugünlerde geçer.
Önemli olan ders çıkartmanız artık üç çocuk annesi olarak daha sağlam yere basmanız. Ben neden çocuk vs demicem 3 aylık bebeğe aldır diyenler olmuş o kafayı zaten anlamadım. Olan olmuş artık önünüze bakacaksınız yeniden hayat kuracaksınız kendinize.
Diğer çocuklarınız kaç yaşındaydı? Siz kaç yaşındasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…