İkinci eşimden ayrılıyorum evden kovuldum hamile halimle

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsb542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya Allah aşkına millet ne diyecek diye diye yemeyin başınızı .Millet dediğin tek tek gelsin kolaysa toplaşıp değil.Kendi başlarına gelse kendi kuzlarina olsa oooo bulurlar çuvala koyar gömer gizletler.Neyse gereksiz dedikoducular için değil size yorayim parmakları .Konunuza üzüldüm ama bu koca değişmez illaki size ayrılık görülüyor yada gelmeli kovulmali dönmeli bir evlilik artık nerde koparsa.İten kakan adam yarın tokadı da basar .Hamilesiniz uzmesem desem alakası yok.Bilin önleminizi alın çocuk olunca evden biseymi yapar satarsınız ne yaparsınız bilemem.Kim ne derse desin ailenize millete cazgır olup baba evine dönüp çocuğu ailemi bakar siz bı işe mi girersiniz bilemem.Olacak olan bu dediler dersiniz .Er yada geç Üzülmek ağlamak da bu halta yaramaz az ağlayın sonra gözyaşlarınızi silin Allaha sığınıp dimdik durun Kendinde olmayınca kimseden fayda yok.Orays sığmam buraya sığmam yok.Cocuklar buyuyene kadar birsekilde yollarını sizden farklı çizene ve kimbilir bakarsin öyle birşey olurlar gelecekte seni kimsrye muhtaç etmez halde olurlar .O zamanda sevinçten ağlarsın

Bu arada dedikoducu yorumum sizin çevre ne der yorumunuz için burası için değil sakın yanlış anlama olmasın

Çok özür diliyorum ama Halihazırda 2 çocuğunuz varken 9 aylık evli olduğunuz adamdan niye tekrardan çocuk yaptınız?

Zaten kararım kesin ayrılıcam inşallah dediğiniz gibi çocuklarım hayırlı olurlar benim yaptığım hatayı yapmazlar çok mutlu olurlar

Sen dimdik anne ol baslarinda elalemede kimseyede ezdirme çocukları eş falan bazen çoğu zaman hikaye.. Düşmez kalkmaz bir Allah.Calis otur aile evinde var bı şekilde bir iş bulmaya bak çalış çabala olan olmuş ölmüşe çare yok Cocuklari okutmaya çalışmaya işe güce ozendirSenden öğrensinler meslek şart kimseden fayda yok.İnsalkah onların yüzü onlar hürmetine senin yüzün güler.Sogan ekmek ye ananı babanı çek elbette gün dediğin ömür dediğin kararıp kalmayacak

Çaresiz perişan bir kedi var, sahiplenir misin deseler asla istemezler ama korkunç şartların ortasına düşünmeden çocuk yapıyorlar. Hem adamın hem kendisinin çocuklarına yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…