İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

mahfuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
23
29
38
35
Tekirdağ
Merhabalar. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Ben 3 ay önce ikinci evliliğimi yaptım daha önce evlenmemiş bekar biriyle. Ailesi Rıza göstermediği için gizli nikah kıydık. Henüz aynı eve taşınmadık bu ay taşınacaktık maddi olarak hazır olmadığımızdan. Fakat eşim boşanmak istiyor şimdi. Ailesinden birkaç kişi öğrendi ve muhtemelen çok ters tepki verdiler. Sizce ne yapmalıyım. Beni istemeyen evlendiğine pişman olduğunu söyleyen biri için mücadele etmelimiyim yoksa gitme istiyorsa gitsin mi

Hamileseniz ve artık aldırma dönemini geçmişsiniz.Kocanız olacak bu konuda ne düşünüyor???

Mücadele edemeyecekse niye gizli nikah kıymış??? Çocuk oyunu mu bu?

Annem kızdı topumu alıp eve gidiyorum ben.

EEEE o çocuk ne olacak ailesi bu konuda ne düşünüyor???

Aileden gizli neden nikah yaptınız ki?? Madem o kadar delikanlı ‘nikahıma buyrun’ Deyip resti çekmesi gerekmez miydi? Anlaşılan beyefendi sahte delikanlılardan. Yol verin gitsin. Ama iki çift ağır sözü de haketmiş. (Aslında tam sopalık da şimdi şiddet tavsiye ediyor olmayayım)

Hamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün sürdü. Hamile olduğumu söylediğimde vazgeçmişti kanamamı öğrenince yine bu sefer kesin boşanacağım dedi. Ailesi hiçbirşey bilmiyor sanırım. Benim iletişim kurmam yasak onlarla. Herhangi bir haber de alamıyorum orda ne oluor bilmiyorum. İşin kötü tarafı onu sevmekten vazgeçemiyorum ve benim ailem çevrem herkes evlendiğimi biliyor. O tarafta herkes bekar sanıyor onu. Kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum.

En azından nikah iptali olsaydı daha erken söyleseydi keşke.Yapacak birşey yok zaten gizli nikah yapan birşeylerden utanan çekinen kocadan şimdi olmasa bile sonrasında böyle bir hareket zaten beklenirdi.

Hiç olmamış varsayın.Bir daha da gizli nikah yapan birini tercih etmeyin üzülürsünüz.

Verdiği kararın arkasında duramayan bir karakter daha Onun ailesi siz daha önce evlendiğiniz ve şimdi de gizli nikâh yaptığınız için tepki göstermiştir. Neyse hepsinin gözü aydın artık nurtopu gibi boşanmış oğulları olacak

Yanı bır kere boşanmışsın ıkıncı evlılıgını cok düşünerek akıllıca yapmalıydın. Cok cok ırdeleyerek dusunmelıydın sen gitmişsin mılletten hızlı nıkah kıymışsın. Böyle ıs olur mu ? Aılelerın onayına alarak cok düzgün bı sekılde evlenmelıydın. Bu sekılde 10. Evlılıgını yaparsın

Evlendik ailem çevrem öğrendi. Şimdi herşeyin üstüne sünger çekip tamam git mi demeliyim. Ona pek birşey olmadı ki annesi koz kardeşleri öğrendi. Muhtemelen boşandırıp herkesten saklayacaklar bekar biri gibi başka biriyle evlendirecekler. Bu durumda olan bana olmuyor mu. Sadece ben zarar görüyorum. Tabiki zorla devam da ettiremem. Bugün vazgeçse yarın yine aynı şeyle karşıma gelecek. Mutluluk vermeyecek

hemen boşan başkaları evliliğini bitirecek kadar aklına girebiliyorsa zaten bela olur bu evlilik sana daha evliliğin başında dik durup yuvasını korumuyor birde ikinci evliliğiniz sizin daha dikkatli olmanız lazım

Nicin bu kadar acele ettiniz. Tam taniyabildiniz mi acaba. Ileride basinz agriyabilir.

Keske boyle bi toyluk yapmasaydin bak ben de bosandim ama kili kirk yariyorum kimseye bu sekilde guvenmezdim.Bu adamdan koca olmaz o belli de surundur bari oyle cok kolay kurtulmasin.Ben olsam tum sulalesine bildirirdim sinirden.Evcilik gibi olmus biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…