Fikir istemiyorum artık.görüyorum ki bazıları gerçekten EGO’suna kendi eksikliklerine oynuyor. Mantıklı yorum yapan fikir veren herkese teşekkür ederim. Annesi konusuna çok takılmışsınız. Annesi kesinlikle bizi tanımadığı oğlu onunla evleneceğim dediği halde çıkıp dışarda başka koz baktığı oğlundan habersiz istemeye gittiği bütün sülaleyi oğlunun üstüne saldığı ve son çareleri büyü yaptırıp eşime yedirip içirdiği için onlardan habersiz evlenme kararı aldı eşim.ama yine de annesine birşey olmasın diye saklayalım duruma alışsın dedi. Bana o günlerde mantıklı geldi bu şekilde yol izlemek. Ya artık dayanamayıp kopacaktık biryerde y da böyle tutunacaktık. Ha bugün ne oldu elimizde kaldı karşılıklı olarak. Beni sevmeseydi evlenmezdi ben bu sevgiye inanıyorum ama gücü cesareti de yokmuş hiç bugün bunu da görüyorum. Evliliğine sahip çıkamadı sahiplenemedi. Benim konunun başlarında mücadele etmelimiyim dediğim adam gidiyor zorla tutayımmı onu değildi. Belli ki kafası karışık baskıya dayanamıyor iyice arada kalıyor ben mi yatıştırmalı o yıkma yolunu kolay görse de ben mi yapıcı olmalıyım demek istemiştim. Mahkeme nafaka vs. Ondan alacağım kuruşta gözüm yok. Eğer iş o yola girerse tek yapacağım madem onlara nikah laxım uzatabildiğim kadar uzatırım o mahkemeyi. Ve evet evliliğimi ifşa ederim. Henüz konuşmadık eşimle. Konuştuktan sonra bir yol çizeceğim. Beni dinleyip yorumlarınızla bakış açımı netleştiren arkadaşlara teşekkür ederim