İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

özeldem de ayni seyi yazdim kesin diye ama anlayamayacaginizi tahmin etmistim :) iyi günleeer

1. evlilikten ağzınız yanmadı mı da gizli gizli nikah yaptınız ki niye gizli ailesine size ne benim karım diyemeyecekse evli kalmayın hiç bence .

Bu nasil is yahu? Gizli nikah yapiyor bide... Seni alip ailenin karsisina gecemeyen bir cocuga ( dikkatini cekerim erkek veya adam demiyorum ) nasil güvenip evlenmeye kalkarsin sen ?
Kendine gel... Senin degerini bilmeyip seni bu durumlara düsüren birisini nasil seviyorum dersin ? Kendine gel gözünü seveyim yapma etme kendine

Fikir istemiyorum artık.görüyorum ki bazıları gerçekten EGO’suna kendi eksikliklerine oynuyor. Mantıklı yorum yapan fikir veren herkese teşekkür ederim. Annesi konusuna çok takılmışsınız. Annesi kesinlikle bizi tanımadığı oğlu onunla evleneceğim dediği halde çıkıp dışarda başka koz baktığı oğlundan habersiz istemeye gittiği bütün sülaleyi oğlunun üstüne saldığı ve son çareleri büyü yaptırıp eşime yedirip içirdiği için onlardan habersiz evlenme kararı aldı eşim.ama yine de annesine birşey olmasın diye saklayalım duruma alışsın dedi. Bana o günlerde mantıklı geldi bu şekilde yol izlemek. Ya artık dayanamayıp kopacaktık biryerde y da böyle tutunacaktık. Ha bugün ne oldu elimizde kaldı karşılıklı olarak. Beni sevmeseydi evlenmezdi ben bu sevgiye inanıyorum ama gücü cesareti de yokmuş hiç bugün bunu da görüyorum. Evliliğine sahip çıkamadı sahiplenemedi. Benim konunun başlarında mücadele etmelimiyim dediğim adam gidiyor zorla tutayımmı onu değildi. Belli ki kafası karışık baskıya dayanamıyor iyice arada kalıyor ben mi yatıştırmalı o yıkma yolunu kolay görse de ben mi yapıcı olmalıyım demek istemiştim. Mahkeme nafaka vs. Ondan alacağım kuruşta gözüm yok. Eğer iş o yola girerse tek yapacağım madem onlara nikah laxım uzatabildiğim kadar uzatırım o mahkemeyi. Ve evet evliliğimi ifşa ederim. Henüz konuşmadık eşimle. Konuştuktan sonra bir yol çizeceğim. Beni dinleyip yorumlarınızla bakış açımı netleştiren arkadaşlara teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra hayat sana güzel zmanlar gösterir sevginin peşinden koşman ayıp değil günah değil takılma

sanmayın ki ben birileri ile tartişinca hakli cikinca mutlu oluyorum. yok öyle bi dünya sabahtan beri tek derdim yasadigim seylerin sizin savunduklarinizdan daha gercek ve daha aci olmasi anlamamak icin direniyosunuz peki anlayis gösteririm ama bırakin da bu kadina daha fazla yanmamasi icin tavsiye vereyim. ben bi anneyim bi kadınım onu da siz aksini iddia etseniz de en iyi ben anlıyorum bu gun benim bu söylediklerim ona agir geliyor belki ama gerek mahkeme gerek karsi aile gerek insanlar ona o kadar kısa o kadar acimasız kelimeler kuracaklar ki burda yazilan uzun yazilar ona iltifat gibi gelecek bizzat yasadim ne devlet yaninizda ne polis ben bir polisten cocugum kaciriliyor diye yardim istedigimde "dogurduysan sahip cik biz ne yapalim " dedigini duydum iste o an ne karsimda ki zarar veren ne korkularim hic bi sey gozüme görunmedi iste o an dediginiz gibi kör oldum ve tek dusundugum polisin hakimin avukatin sizin acinizla degil önüne konulan 3 5 yasa ile hareket ettikleri kadın hakları yok adalet yok psikopat karisini öldüren kocaya idam yok belki agır konustum ama yazdiklarimin agirligi yasadiklarimin agirligindan ates dustugu yeri yakar kimse anlamaz bilmez yine de size saygimi bozmadim bozmam ancak gereksiz konulari gereksiz yerler ile bagdastirarak beni o adi adamla ayni kefeye koydunuz bu da sizin ayibiniz ister kabu edin ister etmeyin aldigim nafakayi eski esim laf etmezken siz ettinz bu kadin da benim gibi sorunsuz bosansin ben 370 aliyorum bu kadin 1000 alsın ama o adamdan beladan baska bi sey cikmaz adaleti vicdan da arayın mahkeme de değil cunkü orasi tanidik avukatı olanın dayı oglu hakim olanın yeri dedim ya YAŞAMAYANA YAZILAN BİLE AĞIR GELIR HERKESE SAYGILARIMLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…