İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Siz bu akılla giderseniz,daha çok evlenir boşanırsınız.
İnsanın birkez sütten ağzı yandımı yoğurdu üfleyerek yer,siz dahada ısıtıp yemeğe devam ediyorsunuz.
Evlilik bir ayıpmıki gizlenilsin,baştan bunu kabul edip evlenmeniz hataymış.

Hay Allah 2. Evliliği ekstra bir titizlikle yapmak lazım, siz nasıl oldu da bile bile kendinizi ateşe attınız? Bu adam bağlasanız durmaz. Ailesine itiraz edecek gücü olsa gizli nikah kıymazdı suçlular gibi Keşke korkaklığını önceden belli etseydi, nikahı iptal ettirirdiniz, 2 kez boşanmış duruma düşmezdiniz boşu boşuna.. Hakkınızda hayırlısı olsun

2. Evliliğini yapacak olan kadın böyle mi davranır cidden de! Bu adamın neyine güvenip de evlendiniz, çok mu arıyorsunuz böyle tipleri.
Tabiki de vazgeçmeyeceksin bulmuşsun bir çocuk eğit öğret bari bu işler şakaya gelmez, ayrıca gizli nikah kadar çirkin birşey de yok bence.

+1
Mükemmel fikir

Size sahip çıkamayacak bir adam belli ki. Bir cesaret evlenmiş ama devamını getirmeyecek. Söylese bile ilerde çok sorun yaşarsınız ve sizı koruyamaz. Elbette sizin kararınız ama ben olsam hemen git derdim heralde

Başkalarının lafıyla hareket edenden hayır gelmez

Aynen bende tanisiyorum birileriyle hepbir sey buluyorum cogu da ilk esimden iyi gozukuyor ama bizim gibiler yogurdu ufleyerek yemeli:)
aynen hep bi en iyi ben seni anlıyorum tavırları ama hiç inanası gelmiyor insanın rahibe olarak ölecem sanırım :) birde üfleye üfleye ortada yoğurt kalmayacak orasıda ayrı bi tarafı yani

Canim benim ya ne kadar zor seyler yasadigin mucadele et once isteyio bosanmak istemesi cok tuhaf cocuk oyuncagi mi senin duygularin

konu sahibi hamile mi
ben öyle bişey okumadım.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Doğru söylüyorsunuz iyi düşünmem lazımdı ama ben ayrılalı 5 yıl oldu ve ailem sahip çıkmadı. Nafaka da almıyordum eski eşimden. 5 yıl boyunca kendi başıma bocaladım ve gittikçe dibe battım. Maddi ve manevi anlamda her gün biraz da çöktüm. O hayatıma girdiğinde en azından manevi anlamda beni ayağa kaldırdı. 1 yıl boyunca herşey çok iyiydi evlilik fikrini kafama o soktu. Ben güvendim biraz mecburiyet biraz inanma ihtiyacı sahipsizlik. Haklısınız yapmamalı bu yola hiç girmemeliydim. Dönülmez bir yol mu hayır. Ama ben çok yorgun ve güçsüzüm. ZAYIFIM. Siz yorum yaptıkça daha net görüyorum olmayacağını kendimi mutsuzluğa değersiz bir hayata sürüklediğimi.

Sakin yaptigini yanina birakma.34 yasinda adammis öldurcekler miydi senle evlendin diye.Kolay secmis seni harcamis.Tabi ki sende öluncek durumda degilsin ama bostan yere ikinci bosanmani yasayacaksin.Herkese duyur ve mahkemede surundur.

aynen hep bi en iyi ben seni anlıyorum tavırları ama hiç inanası gelmiyor insanın rahibe olarak ölecem sanırım :) birde üfleye üfleye ortada yoğurt kalmayacak orasıda ayrı bi tarafı yani
Al benden de o kadar.Psikiyatr bile dedi ilk gorusmede kestirip atma diye.Bende artik rahibe gibi õlcgimi dusunuyrmIkimizinde karsisina hayirli biri cikar insallah

Nasil bir aileye sahipsiniz?
Yani nasil senin ailen evli olduğunu biliyor ama eşinin ailesi onu bekar saniyor?
Nikahda kimse yok... bu adamin anasi danasi nerde diye kimse sormadimi? Senin ailen bu durumu nasil kabul etdi? Baban iki laf edemedimi damat beyle? Annen sana niye dur demedi?

İkinci evliliğiniz cok saçma olmuş. Bence boşan

Bende bunları düşünüyorum
Bu adam neden gizli evleniyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…