Hay Allah 2. Evliliği ekstra bir titizlikle yapmak lazım, siz nasıl oldu da bile bile kendinizi ateşe attınız? Bu adam bağlasanız durmaz. Ailesine itiraz edecek gücü olsa gizli nikah kıymazdı suçlular gibiHamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün sürdü. Hamile olduğumu söylediğimde vazgeçmişti kanamamı öğrenince yine bu sefer kesin boşanacağım dedi. Ailesi hiçbirşey bilmiyor sanırım. Benim iletişim kurmam yasak onlarla. Herhangi bir haber de alamıyorum orda ne oluor bilmiyorum. İşin kötü tarafı onu sevmekten vazgeçemiyorum ve benim ailem çevrem herkes evlendiğimi biliyor. O tarafta herkes bekar sanıyor onu. Kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum.
2. Evliliğini yapacak olan kadın böyle mi davranır cidden de! Bu adamın neyine güvenip de evlendiniz, çok mu arıyorsunuz böyle tipleri.Hamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün sürdü. Hamile olduğumu söylediğimde vazgeçmişti kanamamı öğrenince yine bu sefer kesin boşanacağım dedi. Ailesi hiçbirşey bilmiyor sanırım. Benim iletişim kurmam yasak onlarla. Herhangi bir haber de alamıyorum orda ne oluor bilmiyorum. İşin kötü tarafı onu sevmekten vazgeçemiyorum ve benim ailem çevrem herkes evlendiğimi biliyor. O tarafta herkes bekar sanıyor onu. Kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum.
+1Seni istemeyen korkak karaktersiz bi adamla devam etmemelisin tabiki. Ama bu bosanma isi bu kadar kolay olmamali. Oyle tereyagindan kil ceker gibi gizlice boşatip bekar biriyle evlendiremesinler. Kesinlikle duyur akrabalarina, arkadaslarina bi sekilde. Adamin evlendigini bilsinler. Aslinda sosyalmedya yoluyla yapabilirsin bunu. Ikinizin adina bi hesap ac. Ve adamin akrabalrini ekle. Birlikte cekindiginiz fotolri koy. Paylasimlarini herkese acik yap. Duruma da "evli" yaz. Yedi düvel duysun. Mahkemede de tek celsede boşanma. Olan sana olmasin ona da olsun. Aytilirken de nafaka icin uğraş. Adam seni kandirmis sonucta, duygularinla oynamis. Herkes hakettigini yasasin
aynen hep bi en iyi ben seni anlıyorum tavırları ama hiç inanası gelmiyor insanın rahibe olarak ölecem sanırım :) birde üfleye üfleye ortada yoğurt kalmayacak orasıda ayrı bi tarafı yaniAynen bende tanisiyorum birileriyle hepbir sey buluyorum cogu da ilk esimden iyi gozukuyor ama bizim gibiler yogurdu ufleyerek yemeli:)
konu sahibi hamile miHamileseniz ve artık aldırma dönemini geçmişsiniz.Kocanız olacak bu konuda ne düşünüyor???
Mücadele edemeyecekse niye gizli nikah kıymış??? Çocuk oyunu mu bu?
Annem kızdı topumu alıp eve gidiyorum ben.
EEEE o çocuk ne olacak ailesi bu konuda ne düşünüyor???
Sakin yaptigini yanina birakma.34 yasinda adammis öldurcekler miydi senle evlendin diye.Kolay secmis seni harcamis.Tabi ki sende öluncek durumda degilsin ama bostan yere ikinci bosanmani yasayacaksin.Herkese duyur ve mahkemede surundur.Teşekkür ederim yorumlarınız için. Doğru söylüyorsunuz iyi düşünmem lazımdı ama ben ayrılalı 5 yıl oldu ve ailem sahip çıkmadı. Nafaka da almıyordum eski eşimden. 5 yıl boyunca kendi başıma bocaladım ve gittikçe dibe battım. Maddi ve manevi anlamda her gün biraz da çöktüm. O hayatıma girdiğinde en azından manevi anlamda beni ayağa kaldırdı. 1 yıl boyunca herşey çok iyiydi evlilik fikrini kafama o soktu. Ben güvendim biraz mecburiyet biraz inanma ihtiyacı sahipsizlik. Haklısınız yapmamalı bu yola hiç girmemeliydim. Dönülmez bir yol mu hayır. Ama ben çok yorgun ve güçsüzüm. ZAYIFIM. Siz yorum yaptıkça daha net görüyorum olmayacağını kendimi mutsuzluğa değersiz bir hayata sürüklediğimi.
Al benden de o kadar.Psikiyatr bile dedi ilk gorusmede kestirip atma diye.Bende artik rahibe gibi õlcgimi dusunuyrmaynen hep bi en iyi ben seni anlıyorum tavırları ama hiç inanası gelmiyor insanın rahibe olarak ölecem sanırım :) birde üfleye üfleye ortada yoğurt kalmayacak orasıda ayrı bi tarafı yani
Nasil bir aileye sahipsiniz?
Yani nasil senin ailen evli olduğunu biliyor ama eşinin ailesi onu bekar saniyor?
Nikahda kimse yok... bu adamin anasi danasi nerde diye kimse sormadimi? Senin ailen bu durumu nasil kabul etdi? Baban iki laf edemedimi damat beyle? Annen sana niye dur demedi?
İkinci evliliğiniz cok saçma olmuş. Bence boşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?