- 17 Ocak 2018
- 233
- 252
- 18
- 33
Allahım anlayan biri daha çok şukür yaaa ben adamın annesine üzüldüm kadin sözde hasta sozde kalbine iner oglu bosanirken hic bi seyi olmayacak mi oglu blöf yapmis ama hala anlamıyorlar kız anlayış göstermis diyorlar orta da bi anne var mı o belli degil ama varsa gercekten anne adına üzüldüm adamın canı cehenneme kız da uzaklassin bi daha da ailelerin haberi olmadan evlilik fikrini unutsun maceralara girmesin ki ne kendi canı yansin ne de böyle habersiz ailelerin cani yansınKesinli
kesinlikle haklısın. Bu tv de gordugunumuz öldürülen kadınların nerdeyse tamamı uzaklastırma ve korumalı. Sizin yasadıgınızı bende yasadım ğolisten aynı cvp aldım. Sen onları cagıracak zamanı bulabilirsen tel. Ara. Karsılıklı bosanma davası acıncada nafaka tazminat yine alabiliyo. Bu kızımoz işi yokusa surmemeli. Bir bayan yazmıs int. Evliligini yaz her zaman o adamın onune cıkar diye basip ama öantıklı. Bu nu yapsın spnra bir an once bosans
İyiki sizin gibi insaİyide siparise goremi yazalım. Acı ama gercek bu.bizde daha cok magdur olmasın diyoruz işte. Anlamayana davul zurna az anlayana sivri sinek saz : )
Şimdi bukadar lafı insanlara muhattap olmak için yetistirmiyorsun değilmi senin amaç belli zaten ve şuan keyif alıp oh neguzel herkes bana yazıyor mantığında cehaletin bayrağına sıkı sıkıya yapıştıgına eminim. Vallahi bukadar terbiyesizlik yapan birinin manitasinida dilime dolarım istedigimide derim sende buna müdahale edemezsin. Şimdi manitalar aranda nasıl ezilmiş duygularını kapsayan bir ilişkin varsa onunla konuşmanı tavsiye ederim. Kendi iç dünyanı başkalarının konularından çıkarma bence buda benden sana tavsiyesizi kaile almiyorum son yazimda ne demek istedigimi anlattim sizin anlamanız ya da anlamamanız umrumda bile degil konu sahibi anlasin yeterli o da anlamazsa kendi bilir benim manitamı ben dilime dolarım sizin agziniza almaniza gerek yok belki bende 5 kez bosancam diye yazdim benim gozler kör mü bilmem ama sizinkilerde sorun var belli okumamissiniz benimle muhattap olmayip yorumlarinizi doogrudan konu sahibine yapin sizinle polemige girmekten itina ile kaciniyorum :)
Tabikide gitsin bide coluk cocuk olr burnndan gelir birak gitsn yazma arama yol verMerhabalar. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Ben 3 ay önce ikinci evliliğimi yaptım daha önce evlenmemiş bekar biriyle. Ailesi Rıza göstermediği için gizli nikah kıydık. Henüz aynı eve taşınmadık bu ay taşınacaktık maddi olarak hazır olmadığımızdan. Fakat eşim boşanmak istiyor şimdi. Ailesinden birkaç kişi öğrendi ve muhtemelen çok ters tepki verdiler. Sizce ne yapmalıyım. Beni istemeyen evlendiğine pişman olduğunu söyleyen biri için mücadele etmelimiyim yoksa gitme istiyorsa gitsin mi
bi ses mi geldiİyiki sizin gibi insa
Şimdi bukadar lafı insanlara muhattap olmak için yetistirmiyorsun değilmi senin amaç belli zaten ve şuan keyif alıp oh neguzel herkes bana yazıyor mantığında cehaletin bayrağına sıkı sıkıya yapıştıgına eminim. Vallahi bukadar terbiyesizlik yapan birinin manitasinida dilime dolarım istedigimide derim sende buna müdahale edemezsin. Şimdi manitalar aranda nasıl ezilmiş duygularını kapsayan bir ilişkin varsa onunla konuşmanı tavsiye ederim. Kendi iç dünyanı başkalarının konularından çıkarma bence buda benden sana tavsiye
Tavsiye veriyoruz ya hani o açıdan yani
Meseleyi paraya getiren sizdiniz niye dönüş yaptınız şimdimesele para ise zengin erlekler duygularla oynasin parasini versin cekilsin herkes kenara ay mantiga bak ya
Eski yazdıklarınızda hatta anksiyete bozukluğum var demiştiniz bir yazıdadaben aldatılmıs miyim kimden ögrendiniz benim haberim yok bu konudan bi aydinlatir misiniz?
bunu eski eşim için yazmadim bu biiir özel hayatı ifsa derler yaptiginiza ordan buraya laf tasimak size yakisir zaten bu iki hayatimi yakindan takip etmeyin sizden uzaklasmak istiyorum anlatabildim mi 33333Eski yazdıklarınızda hatta anksiyete bozukluğum var demiştiniz bir yazıdada
Ya gerçekten siz eski eşinizden aldıklarınızla birikim yapıyorum diye yazıyordunuz nafaka ile bunları söylemeniz nasıl tutarsız heleki anksiyete bozukluğu hakkında tespitiniz:)herşeyi kendinizden biliyorsunuzgörüyorum ki sayfada benim gibi düsünen düşundügünü de acikca söyleyen bi cok insan var kibar olmak dobra olmak insanları sonucunu düşünmeden ateşe atmak cok yanlis "canım magdursun hakkını ara tazminat davası ac" diyenler ben iki kez karakolluk oldum iki kez koruma karari cikti iki kez evim basildi hani koruma diyince karakolda ki polis her kapiya bi ekip veremeyiz koruma demek siz aradiginizda ilk size gelmemiz demek dedi bu kadini burda gaza getirin salın adamin üstüne adam 3 ayda psikolojik karar verecek idareye sahip olamadigini ankisiyete bozuklugu oldugunu zaten sözleri ve hareketleri ile ortaya koymus yarin bu kizimizi öldürürse hepiniz eylemlere sokaklara cikarsiniz ama o kiz geri gelmez adalet hukuk var dag başı degil diyeceksiniz demi o zaman sizin yolunuz hiic karakola düşmemiş belli cekismeli bi mahkeme en az 3 yil bu üc yilda en az 8 9 duruşma 8 9 stres kaygı endişe hakim ilk durusmada nafakayi baglar adam ilk kinini ordan kapar zaten 3 yil kafadan kazansa da kaybetse de nafaka ödeyecek o da cok pisman olacak bu yaptigina sinirini bu kadindan cikaracak size ne kolay koş mahkemeye demek kadinin zaten ailesi sahip cikani yok gercekleri görmek ve bi daha hata yapmamak zorunda ceylan bile ilk hatasinda aslana yem oluyor kaldı ki insan!!!! lafımın arkasındayım Allaha bırakacak ordan uzaklasip yeni bi hayat kuracak cocugu yok ki nasil bakacam dese adamdan önce neyle geciniyosa yine öyle gecinecek adamdan parası da dahil zerre iz kalmayacak almayacak en dogrusu bu adamı iyi tanirim yapmaz diyebilecek biri var mı???? konu sahibi bile taniyamamis ne yapacagini kestiremiyor biz nasil kestirelim? kadini riske atmayın lütfen az mantık adam aile lafina bakan tip belli ailesi öl dese ölür öldür dese öldürür etmeyin ya bi anlayın artik
Konu taşımadım kaldıki böyle bi konunuzda yok:)bunu eski eşim için yazmadim bu biiir özel hayatı ifsa derler yaptiginiza ordan buraya laf tasimak size yakisir zaten bu iki hayatimi yakindan takip etmeyin sizden uzaklasmak istiyorum anlatabildim mi 33333sizi baska komulari buraya tasidiginiz icinde ayrica sikayet edecegim bunu bilin!!!!!! hak aramaktan bahsediyosunuz bir de yazik
canim benim eski esimle ayrilmam bu kadinin ki gibi olmadı ayrica ben kendime o taniyi koydum sanirim bu dedim ordan sag olsun bi bayan hayir o degil bu kitabi oku sana iyi gelecek dedi :)))) siz ne meraklisiniz böyle birine tani koymaya yaziyi bulun ve lütfen gelen yorumlar ile beraber kopyalayin ozelime iddia ettiginiz gibi bi durum yoksa sizi özel hayatı ifsa etmekten dava edicem inanin yapcam bunu herk bi haddini bilsin profil ss lerinizi aldim sayfa yönetiminden zaten yazismalar tek tek cikacak umarim ispatlayabilirsiniz tezlerinizi yoksa ben inatciyimdir asla birakmycambu isin pesini haberiniz olsun blöf yapmam yapamdan da nefret ederim ciddi oldugumu gördugunuzde asla muhattap olmaya kalkmayın!!!!! birilerinin sizin gibilere haddini bildirmesi gerek özel hayatı ortaliga sacmayı görürüz muhattap olmamak icin elimden geleni yaptim 3 kez ikaz ettim ama illa olalim dediniz sizde bu yazdiklarimi saklayın mahkemede lazim olacak hadi iyi gunlerYa gerçekten siz eski eşinizden aldıklarınızla birikim yapıyorum diye yazıyordunuz nafaka ile bunları söylemeniz nasıl tutarsız heleki anksiyete bozukluğu hakkında tespitiniz:)herşeyi kendinizden biliyorsunuz
Aaaaa hakkınızımı arıyorsunuz ne oldu kadına ay yapma etme hakkını arama diyen kadınmı söylüyor bunları sen mahkemede hatırlatırsın bana olurmu ben saklama zahmetinde bulunmayayım şimdi beni tehdit etme ss al git dava et bakalım bekliyorum. Asla muhattap olmaya kalkmayın şakamı tabikiii asla muhattap olmam içiniz rahat olsuncanim benim eski esimle ayrilmam bu kadinin ki gibi olmadı ayrica ben kendime o taniyi koydum sanirim bu dedim ordan sag olsun bi bayan hayir o degil bu kitabi oku sana iyi gelecek dedi :)))) siz ne meraklisiniz böyle birine tani koymaya yaziyi bulun ve lütfen gelen yorumlar ile beraber kopyalayin ozelime iddia ettiginiz gibi bi durum yoksa sizi özel hayatı ifsa etmekten dava edicem inanin yapcam bunu herk bi haddini bilsin profil ss lerinizi aldim sayfa yönetiminden zaten yazismalar tek tek cikacak umarim ispatlayabilirsiniz tezlerinizi yoksa ben inatciyimdir asla birakmycambu isin pesini haberiniz olsun blöf yapmam yapamdan da nefret ederim ciddi oldugumu gördugunuzde asla muhattap olmaya kalkmayın!!!!! birilerinin sizin gibilere haddini bildirmesi gerek özel hayatı ortaliga sacmayı görürüz muhattap olmamak icin elimden geleni yaptim 3 kez ikaz ettim ama illa olalim dediniz sizde bu yazdiklarimi saklayın mahkemede lazim olacak hadi iyi gunler
hala anlamamak komuyu saptirip beni haksiz cikarmak amaciniz oraya kocaman uzuuun uzun yazdim o adam psikopat olabilir amacim kadini korumak diye ama size rahatlikla dava acabilirim alayıniz gelse korkmam sizin gibilerden ayrica o davayı yemin ediyorum acacagım halâ tahrik ediyosunuz halâ ve halâ sizin nasıl bi insan oldugunuza da birakalım makeme karar versin tek kelime daha yazayim demeyin daha da alcalmayın insnaların sırlarnı orta yere dökmeye kalkarak yeterince düstünüz bunu da gorenler var yasiniza hürmeten sustum ama yettiniz tek kelimeniz dahi olmasın kesin artık ben haksızsam muhattap olmayın bin kez soyledim ama cene yaristirmak benimle derdiniz kesin artikAaaaa hakkınızımı arıyorsunuz ne oldu kadına ay yapma etme hakkını arama diyen kadınmı söylüyor bunları sen mahkemede hatırlatırsın bana olurmu ben saklama zahmetinde bulunmayayım şimdi beni tehdit etme ss al git dava et bakalım bekliyorum. Asla muhattap olmaya kalkmayın şakamı tabikiii asla muhattap olmam içiniz rahat olsun
İyi bir ah et bu adamaMerhabalar. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Ben 3 ay önce ikinci evliliğimi yaptım daha önce evlenmemiş bekar biriyle. Ailesi Rıza göstermediği için gizli nikah kıydık. Henüz aynı eve taşınmadık bu ay taşınacaktık maddi olarak hazır olmadığımızdan. Fakat eşim boşanmak istiyor şimdi. Ailesinden birkaç kişi öğrendi ve muhtemelen çok ters tepki verdiler. Sizce ne yapmalıyım. Beni istemeyen evlendiğine pişman olduğunu söyleyen biri için mücadele etmelimiyim yoksa gitme istiyorsa gitsin mi
Ah be canım gel sen hayatını herkesin gördüğü alanlarda ifşa et sonra niye okudunda aklında tuttun diye saldır yapma gözünü seveyim sen yine davanı aç için rahatlasın sen korkmassın tabi biliyorum süpersin senhala anlamamak komuyu saptirip beni haksiz cikarmak amaciniz oraya kocaman uzuuun uzun yazdim o adam psikopat olabilir amacim kadini korumak diye ama size rahatlikla dava acabilirim alayıniz gelse korkmam sizin gibilerden ayrica o davayı yemin ediyorum acacagım halâ tahrik ediyosunuz halâ ve halâ sizin nasıl bi insan oldugunuza da birakalım makeme karar versin tek kelime daha yazayim demeyin daha da alcalmayın insnaların sırlarnı orta yere dökmeye kalkarak yeterince düstünüz bunu da gorenler var yasiniza hürmeten sustum ama yettiniz tek kelimeniz dahi olmasın kesin artık ben haksızsam muhattap olmayın bin kez soyledim ama cene yaristirmak benimle derdiniz kesin artik
Beni özelden taciz etme birde olurmu?hala anlamamak komuyu saptirip beni haksiz cikarmak amaciniz oraya kocaman uzuuun uzun yazdim o adam psikopat olabilir amacim kadini korumak diye ama size rahatlikla dava acabilirim alayıniz gelse korkmam sizin gibilerden ayrica o davayı yemin ediyorum acacagım halâ tahrik ediyosunuz halâ ve halâ sizin nasıl bi insan oldugunuza da birakalım makeme karar versin tek kelime daha yazayim demeyin daha da alcalmayın insnaların sırlarnı orta yere dökmeye kalkarak yeterince düstünüz bunu da gorenler var yasiniza hürmeten sustum ama yettiniz tek kelimeniz dahi olmasın kesin artık ben haksızsam muhattap olmayın bin kez soyledim ama cene yaristirmak benimle derdiniz kesin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?