İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

ben aldatılmıs miyim kimden ögrendiniz benim haberim yok bu konudan bi aydinlatir misiniz?

bak ortak bi noktamiz var ikimizde onun halâ adam icim cirpindigini biliyoruz ama göremeyenler var

Gizli nikahı kıyıp cesaret gösteren bir adam o cesareti de elinizden tutup ben evlendim demesi lazım dı karşılarına çıkarak!
Bebek olayını kaçırdım sanırım nerede yazıyor ?
bebek yok. şüphesi varmış sadece ama şuanda hamile olmadığını söyledi konu sahibi en son.

Üzme kendini yaşadığın şeyler hiç kolay değil.Seni çok iyi anlıyorum.Ama kendini hiç böyle bir adamın desteğine muhtaç hissetme.Yaşadığın zor günlerin aynısını yaşatacak sana,ailen de arkanda değil bu sefer daha zor çıkarsın işin içinden yol yakınken vazgeç bu adam kılıklıdan,zararın neresinden dönersen kârdır.Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın.Bu duygusal boşlukta hayatına kimseyi sokma,iyileşene kadar,sağlıklı bir psikolojide değilsin,hata yapmaya müsait durumdasın.Allah yardımcınız olsun.Ailen kıymetini anlayıp sana sarılır inşallah.

ay ay . neden böyle yaptınız ki. gizli evlenmekle hata yapmışsınız .
artı aynı eve bile yerleşmemişsiniz
kesinlikle giden gitsin . zorla olmaz .
zaten yanlış kişi ki size böyle yapıyor .

Allah askina nasil yorumlar yapmissin ya ben bile uzuldum.Konu sahibinin senin gibi cevresinde 3-5 kisi konussa kadin bunalimlara girer.Esek kadar adami sanki kandirmista zorla evlendi annesi de yazik dul kadinla oglunun basi belaya girdi.Bi kere sende yasamissin bosanmissin asil senin anlaman lazim.Bosanmak cok kolay degil senin ,benim ailelerimiz arkamizdaydi da belki cok zorlanmadik ama bu kadinin ailesi de arkasinda degilmis.Ayrilali 5 yil olmus belki bu bes yilda hic duzgun biri cikmadi hep kotu yaklastilar bi bu adam evlilik diye karsisina cikti konu sahibi de umut bagladi.Senin karsina iyi bir adam cikmis ama belki bu kadinin karsisina cikmadi.Hepimiz kizdik zaten niye gizli nikah yaptin diye ama kendisini dusunmedigi icin kizdik adamin ailesini aglattin diye degil.Sende biraksaydin madem senin sevgilinde senin yuzunden ailesini silmekle tehdit etmis.Sanki bu kadin vebali ailesi de yasta ogullarinin basi buyuk dertte.

Bak dostum bu konumda tecrübeli olan sensin ben 17 yıllık evliyim ve benden sana tavsiye egerki evlendiğin kişi seni gerçekten taşıyabilecek olsaydı 1.si sana kıydığı nikâha ailesini çağırıp buyrun nikâha derdi. Ya benim evliliğine saygı göstereceksiniz yada bir ömür boyu susacaksınız derdi. Bu cesaret şuanda onda yok çünkü henüz bir tecrübe yaşamamış tamamen ailesinin baskısından korkuyor bugün idare edebilir her iki tarafı ama en kısa sürede ipleri koparır en iyisi aynı eve girmeden sende hemen ipleri kopar ki sende ikinci bir enkaz altında kalmadan hafif bir hasarla kurtul derim beni istemeyeni ben hiç istemem tabiriyle yoluna devam et derim. Karşı tarafın da düşüncelerine sen saygı göstermiş olursun onlar sana saygı göstermemişler başta eşin olmak üzere bari sen asıl davran ve BITIR DERIM .

Haksızlık etmeyeyim diye konu icindeki tüm mesajlarınızı da tek tek okudum ama yok, siz baya baya konu sahibesine nispet yapıyosunuz

Sanal bi platformda paylaşılmış, yaşayanı tanımadığınız, gerçekliği bile meçhul bi konuyu neden bu kadar kişiselleştirdiniz de konu sahibiyle yarış içine girdiniz, hangi bastırılmış duygunun eseri ki bu

Sizin "manitanız" da çok matah bi şey yapmamış. Sizi ailesine tehdit ile kabul ettirmiş. Ailesi de sizi sevdiginden saydıgından değil, evlatlarıyla ters düşmeye korktugundan sizi seviyolar ya da seviyomuş gibi davranıyolar. Ha adamın dürüstlüğü takdiri hak etmekle birlikte bu da sizin başarınız değil adamın karakteri.

Kaldı ki her şeyi dört dörtlük olan insanlar derdim var diyene bu denli zalim davranmıyolar, kendi mutluluklarını mutsuzum diyenin yüzüne vurmuyolar. Siz neyin mutsuzlugundasınız ki bu denli sert yorum yaptınız?

Konu sahibinin eşinin ailesine gelince, o anne "Ben hakkımı kim ödeyecek, oğlumu para pul için ağına düşürdü o dul kadın" diye çirkinleşeceğine,

"Ben nasıl bi anneyim, nasıl bi evlat yetiştirdim ki hem ailesini hem elin kızını böyle zor durumda bırakacak bi basiretsizlik yapabildi? Ben evladıma nasıl benimle konusacağı bi yol bırakmadım? Ben zaten canı yanmış bi kadını kandıracak bi adamı nasıl büyüttüm?" diye kendine kızsın biraz.

34 yaşına kadar ormanda kurtlar büyütmedi ya bu adamı, anası danası ne ektiyse onu biçiyolar.

Konu sahibi size gelince, yasal imkanlarınızı iyice tartmadan yeni bi adım atmayın lütfen. İlk evliliginizdeki hataları tekrarlamışsınız bari boşanmanızdaki hataları tekrarlamayın. Ayrıca o evliliği yedi düvele duyururdum sosyal medya ile diyen bi yorum sahibesi olmus, sonuna kadar katılıyorum. Ömür boyu tüm google aramalarında adı sizle yan yana anılsın, bi faydası olur belki. Milletin hayatını kaydıtır ustunü örter yoluma bakarım kafasından kurtulur belki

Daha temkinli, daha yasadıgınız tecrübelerin hakkını veren bi hayat sürmenizi diliyorum. Bu gidisle hata üzerine hata yapmanız kacınılmaz zira. M mahfuz

nispet yapmadim aksine hayatimdan örnek vererek siz de boyle yapin dedim ayeica is isten gecmis yapilacak hic bi sey yok can cekismiyor ki yardim etsek direk ölmüs bu olay bunu kabullenmek neden zor geliyor da sürekli kadina sunu bunu yap diyosunuz? bazı ahlar ne yaparsanız yapin alinamaz ancak Allahin gücü yeter bu kadin o adama bunlari yapinca adam dediysem lafin gelisi direk kadina zarar vermeye oldürmeye yeltense ki hic yabanci oldugumuz durumlar degil ne diyeceksiniz tüh sansini dene dedik ama öldü mü diyeceksiniz günes balcikla sivanmaz hanim efendi yüregi ile adam olmayani hakim parasini alarak adam edemez aksine iyice canavarlaşir kadina saldirir o zaman da böyle konusabilecek misiniz acaba bi de yazdiklarinizi okudum diyosunuz hiooc sanmiyorum

ben simdi adami kandirdin diye mi kizdim ailesi seni adami kandırmakla suçlar onlara bu fırsatı verme bi de tasminat isteme bekle biraz diye mi kızdim? sizce 5 yıl 10 yıl yalniz olmak mi iyi yoksa bu halde olmak mi ben kadina düsman degilim bastan akil almayip simdi isler bittikten sonra care aramasina kiziyorum

Ya hadî o bekar, sen bir evlilik yapmısın ayrılıgı yasamısın ne diye seni istemeyen bir aileye birde gizli nikahla girmeye calısırsın. Kendine ne buyuk kotuluk yapmısın. Tmm aile istemiyo gizli nikaha ne demek seni sevseydi ben seviyorum evleniyorum derdi. Sozun ozu adam 3 ay hevesini almıs.senide sevmiyo neyin mucadelesini vericeksin ? Yazık etmişin kendine...

yazma onu yazma ben yazdım kötü oldum magdurmuş kadın yazma onu simdi sana da sararlar

Yasiniz kac merak ettim.
Birinci evliliginden tecrubeli olmaliydin, daha temkinli olmaliydin.
Ailesi istemiyosa hic bosuna mucadeleden bahsetme, simdi kabul etmeyen ilerdede etmez. Ha esin yaninda olsa belki bi nevi ok diyebiliriz ama esin zaten en basta pes etmis

görüyorum ki sayfada benim gibi düsünen düşundügünü de acikca söyleyen bi cok insan var kibar olmak dobra olmak insanları sonucunu düşünmeden ateşe atmak cok yanlis "canım magdursun hakkını ara tazminat davası ac" diyenler ben iki kez karakolluk oldum iki kez koruma karari cikti iki kez evim basildi hani koruma diyince karakolda ki polis her kapiya bi ekip veremeyiz koruma demek siz aradiginizda ilk size gelmemiz demek dedi bu kadini burda gaza getirin salın adamin üstüne adam 3 ayda psikolojik karar verecek idareye sahip olamadigini ankisiyete bozuklugu oldugunu zaten sözleri ve hareketleri ile ortaya koymus yarin bu kizimizi öldürürse hepiniz eylemlere sokaklara cikarsiniz ama o kiz geri gelmez adalet hukuk var dag başı degil diyeceksiniz demi o zaman sizin yolunuz hiic karakola düşmemiş belli cekismeli bi mahkeme en az 3 yil bu üc yilda en az 8 9 duruşma 8 9 stres kaygı endişe hakim ilk durusmada nafakayi baglar adam ilk kinini ordan kapar zaten 3 yil kafadan kazansa da kaybetse de nafaka ödeyecek o da cok pisman olacak bu yaptigina sinirini bu kadindan cikaracak size ne kolay koş mahkemeye demek kadinin zaten ailesi sahip cikani yok gercekleri görmek ve bi daha hata yapmamak zorunda ceylan bile ilk hatasinda aslana yem oluyor kaldı ki insan!!!! lafımın arkasındayım Allaha bırakacak ordan uzaklasip yeni bi hayat kuracak cocugu yok ki nasil bakacam dese adamdan önce neyle geciniyosa yine öyle gecinecek adamdan parası da dahil zerre iz kalmayacak almayacak en dogrusu bu adamı iyi tanirim yapmaz diyebilecek biri var mı???? konu sahibi bile taniyamamis ne yapacagini kestiremiyor biz nasil kestirelim? kadini riske atmayın lütfen az mantık adam aile lafina bakan tip belli ailesi öl dese ölür öldür dese öldürür etmeyin ya bi anlayın artik

Bence
Bence boş konuşmakta dizdize düşmez gerçekten nekadar birseyi bilmediğiniz belli sizin kendinizi düşünen tavrınız bencilliğiniz gözünüzü kör etmiş. Sen ilerde neyasayacagini biliyormusun yok.... hata bile varsa içi daralmış buraya konu acmis tazminat vs tabiki alacak ailesi adam olsa evlenmiş artık yüz üstü bırakma olmaz öyle şey der kabul eder hepsi kendi keyfini düşünüyor üzülmüşler diye bir kadının hayatını hiçe sayıyorlar sizde bunu alkışlar gibi nispet yapar gibi ohh diyenlerdensiniz nerdeyse ben onu demek istemedim bunu demek istemedim demeyin boşuna tavrınız üslubunuz bunu gösteriyor kime ne sizin içinizden dışınizdan.... manitam diye geziyorsun ya çok da güvenme bukadar da büyük konuşma....

sizi kaile almiyorum son yazimda ne demek istedigimi anlattim sizin anlamanız ya da anlamamanız umrumda bile degil konu sahibi anlasin yeterli o da anlamazsa kendi bilir benim manitamı ben dilime dolarım sizin agziniza almaniza gerek yok belki bende 5 kez bosancam diye yazdim benim gozler kör mü bilmem ama sizinkilerde sorun var belli okumamissiniz benimle muhattap olmayip yorumlarinizi doogrudan konu sahibine yapin sizinle polemige girmekten itina ile kaciniyorum :)

İyide siparise goremi yazalım. Acı ama gercek bu. bizde daha cok magdur olmasın diyoruz işte. Anlamayana davul zurna az anlayana sivri sinek saz : )
yavrum gel beni dinle kaaaaç anlamiyolar sabahtan beri kadin piyasa da yok ama burdakiler bir avukat bir avukat şu an umarim bunlarin gazi ile bi hışım kadin dava acip adamin gazabina ugramaz anca oturduklari yerden fikir veriyolar kadin yanacak haberleri yok

Kesinli
kesinlikle haklısın. Bu tv de gordugunumuz öldürülen kadınların nerdeyse tamamı uzaklastırma ve korumalı. Sizin yasadıgınızı bende yasadım ğolisten aynı cvp aldım. Sen onları cagıracak zamanı bulabilirsen tel. Ara. Karsılıklı bosanma davası acıncada nafaka tazminat yine alabiliyo. Bu kızımoz işi yokusa surmemeli. Bir bayan yazmıs int. Evliligini yaz her zaman o adamın onune cıkar diye basip ama öantıklı. Bu nu yapsın spnra bir an once bosans

Maalesef ki bi ön yargı her ne kadar yalnışta olsa toplumun ailelere dayatması bizde baskı alınta kaldık açıkçası ama aşılması için sadece siz kabul edin demekle olmaz ön yargı bi yanlışla yıkılmaz tam tersi zamanla sorunlar neyse halledilir ben bunu anlatmak istemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…