- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
- Konu Sahibi esen_ruzgar
Ben anlatamıyorum galiba yada siz sabit fikirleriniz dışında kendinize bir duvar örmüşsünüz bunun dışına çıkamıyorsunuz kadınlar kulübünü sık sık takip ederdim ama burda o kadar yoz bayan olduğunu inanın tahmin edemedim hata bende sizleri muhattap aldım şu saatten sonra cevap yazmıyorum istediğinizi düşünün ama şunu unutmayın sizin anlattığınız gibi üzülecek sızlanacak hele hele acınacak hiç bir durumumuz yok allaha şükür bulundugumuz çevrede bile aile yapısı olarak çocuklar açısından taktir alıyoruz siz bilinçsizce yorumlarınıza devam edin seviyesiz ve aciz insanların en güzel yapttığı şey asıp kesmek bir numaralı yoludur ne biliyorsunuz ki böyle hadsizce konuşuyorsunuz yazık türk toplumunda ki kadınların kafa yapısına
Türk toplumundaki kadinlarin kafa yapisi sizin gibi mi olmaliydi yoz olmamak icin
Yani tam olarak şöyle hanimlar tarif de veriyorum
Once cocugu aile buyuklerine birakiyoruz sonra diyoruz ki ay ben DUL mul yasayamam bir erkege İHTİYACİM var
Evleniyorsunuz kocaniz oyle boyle degil bir ustunuze dusuyor bir ustunuze dusuyor
Ama bu arada ikiniz de asla cocuklarla birlikte yasamayi dusunmuyorsunuz
Sonra da anlayisli kizin omzuna yeni bebegi attiniz mi alin size yoz olmayan mis gibi bir kafasi yapisi
Turk kadinlarinin kafa yapisi gibi olmayin
Aynen boyle hic duzen bozmadan 500 cocuk buyutun (?) yani buyutturun
Sonra gelsin takdir edilmeler falan
Hadi bakimm rast gele