İKİNCİ EVLİLİĞİM ÇOCUK YAPMALIMIYIM ???

Ben bu yuzden Allah her isteyene degil Allah bakabilene versin. Kufur edesim var. Tutuyorum kendimi

ya allah aşkına detayları benim yaşam şartlarımı bilip bilmeden neden bu kadar hadsiz konuşuyorsunuz malum bizim insanımızın en güzel özelliği direk bi kalıba koymak bu daha kolay değilmi

Kendi evladınız eften püften sebeple anneanne yanında, bence sırf evinizde kocanızla düzeniniz bozulmasın diye anneanne yanında. Anlayışlıymışta olgun karşılarmış. Anlayışlı olmasa ne olacakki, üzülen kendi olacak. Mecbur zaten anlayışlı olmaya. Yeni çocuk can katarmış. Yapında o zaman 2 çocuk annesiz babasızken yeni bebeğinize el bebek gül bebek bi hayat sunun, diğerleri anlayışlı nasılsa.

Amaç çocukların etkilenmesi değil ki. Amaç çocuklar yüzünden kocasıyla ilişkisinin etkilenmesi..

Gerçekten ya .. 3 yaşındaki bebeğide bırakmışlar büyük vicdansızlık..

bakın siz benim hayatımı resmen kendi kafanıza göre yazıp çizmişsiniz bizim çocuklarımızın üzülecek durumu yok kızımla karşılıklı binalarda oturuyoruz hergünüm zaten kızımla geçiyor olayları neden dram haline getiriyorsunuz kızımın babası vefat ettı ve rahmetli kızının başını birkez okşamış biri değildi şimdiki eşimle aralarında çok güzel bir bağ var zaten ben buraya yazma sebebim benim hayatımı yargılamanız veya bilip bilmeden olayları çıkılmaz hale sokup topa tutmanız çok can sıkıcı bizim çocuklarlada sıkıntımız yok maddi manevi herzaman yanlarındayız 2.evlilik yapan kadınlar çocuklarını atmışmı oluyor bu nasıl bi sabit düşünce yurdum kadınlarının yorumlarından ben utandım inanın benim kızımla aramdaki bağ belkide sizin çocuklarınızla aranızda olan bagdan daha kuvvetli bundan emin olun vah tüh çocuklar ortada anne baba da suçlu lütfen hepiniz kafa yapınızı düzeltin kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmeden ağır cümleler kuramaz yanlış yazmışım ben kadınlar kulubune yazarak hemcinslerim anlar yada anlamaz ise kırıcı olmadan yorum yapar diye düşünmüştüm ama yanılmışım.(bu mesaj kötü yorum yapanlara geneldir )

s
sen önce kendi cocuguna neden sahip cıkmadın bide üstüne baskasından yapıcan ayıp yaptıgın neden evlenirken cocugumda benle olucak demedin kız zaten annesi babas ayrılmıs bide ananeyle yasasın ne demek ben calısıyorum o zaman ya evlenmicen yada evlenicegin adama dicen kızım yoksa bende yokum ne sacma cümleler bunlar ben calısıyorum bilmemne

Gerçekten ya .. 3 yaşındaki bebeğide bırakmışlar büyük vicdansızlık..
bunlar yarın müge anlıda cocugunu aramaya cıkan anne babalar gibi atmıslar babanneye ananeye ohhh misss saka gibi simdi biz yazınca yok kızım karsı dairede bilmemne eee öyle olsa bile 7 senedir evli kız 19 yasında suan kızı tam ergenlik cagıda bırakıp biriyle evlenmis 14 yasında cocuk yanlız aksamları üstünü annesi örtmedigi sürece istedigi kadar anane iyi olsun ana ya benzermi yaa ana bu cok yazık

Hadi senin kızın hem 12 yaşında imiş hem de karşı apartmandamış ama o 3 yaşındaki sabiyi babası nasıl birakti babannesine sen buna nasıl vicdanın el verdi 4 kişi birlikte yasayamazmıydınız hangi cümlelerle vicdanını susturdun merak ediyorum. Muhtemelen kocan kızını istemedi sen de misilleme yaptın... kocanın eski karısı hayatta mi? Oğlana çok üzüldüm yavrum ya

Kızına baktırmayı düşünüyor sanırım. Onun omuzlarına ağır yük mü veririm diye yazmış.
Eğer böyle düşünüyorsan Allah rızası için bunu kızına yapma, çocuk büyütmenin ne denli zor olduğunu tecrübe edecek şartların olmamış, 17 yaşında kız bu yükü kaldıramaz. Kızının çocukluğu zaten çöp olmuş, gençliğinin en güzel yıllarını ziyan etme kızının.

ya allah aşkına detayları benim yaşam şartlarımı bilip bilmeden neden bu kadar hadsiz konuşuyorsunuz malum bizim insanımızın en güzel özelliği direk bi kalıba koymak bu daha kolay değilmi

Nedir peki niye bıraktınız bebeleri yazın herkes öğrensin

Bırakın bunları Allah aşkına insanlar temizliğe gidip çocuk büyütüyor. Koca buldum diye çocuğu atmışsınız işte

Kızımın babası öldü diyerek kendini savunmaya nasıl geçiyorsun aklım almadı. Öksüz kızını kocan icin basından atarken hiç mi için yanmadı. Her gece kocanın koynuna girerken anneliğin yok mu aklında? Keske anne olmasaydın. Kızın kendini dışlanmış hissediyor. İstediğin kadar burda yırt kendini.
Keske sen değil burada anne olmak icin canını verecek kişiler anne olsaydı. Kızının annesi olsaydı.. yazık çok yazık. Çocuğu yapar onu da nasılsa kızım büyük diyerek basına atmaya kalkarsın. Valla diyeceğim o kadar çok şey var da banlanmak istemiyorum yoksa neler neler diyeceğim.
yangında yavrularının üstüne kapanıp yanarak can veren HAYVAN GERÇEK BİR ANNE!
var gerisini anla.

Insana, hele bir dogurup dünyaya getirdiklerinize anne Baba olun derler. Dogurmus atmissiniz resmen anneanne babaanne basina....

Kızına baktıracaksan asla yapma çocuk baktırmayacaksan da yapma. Ya hersey güzel olsa bile ne gerek var ki yani yapmaya herkesin cocugu varmış. Kocam iyi ilgilenir yazmışsın muhtemelen 7 senede kocanın ilgisi zayıfladı ilgiyi üzerine çekmek için mi yapacaksın cocuk? Bu sebeple cocuk yapılır mı ya.... yapma

+10000

Yavrum ya kiyamam biz bırakmıyoruz da böyle Allah akıl versin nasıl bir akıl tutulması ki evlat terk ediliyor ben anlamıyorum hemde keyif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…