- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi BellaGasca
-
:) just tesekkur ederim. Gercekten beni kuma bile yaptilar ya, kafayi yicem burda. Evet, aslinda dun daha ilimli konusuyordu, esyalarini gonderirim dedi. bunu mu istiyorsun dedim, yani ayrilirsak nasil olacagini anlatiyorum dedi. Ama bugun ben 'seni kaybetmek istemiyorum' deyince, bitti, kesinlikle istemiyorum demeye basladi, fb tan falan sildi..Aslinda sorun benim soylenmem, sinirlenince agir konusmam. Istanbula geldik, grip oldu, adam yatarken ben soylenmeye basladim ve toplan git burdan gibi biseyler soyledim. Hayatimda bu kadar asagilanmamistim, hasta yatagimdan kovdun beni diyor. Halbuki o anda gitmedi, daha sonra uvey babasi hastalanmis, hastaneye kaldirmislar ve ilk ucaga atlayip gitti..kus ayrildik ama bittigini dusunmemistim. 5 gun aramadi, simdi de bitti diyor iste. Ben de bitmesini istemiyorum, problemli de olsa seviyorum hala. Gerzekim cunku.
hmm aynı hissiyatı yine yaşadım desem benimki de böyle. her şeye ota b.ka alınır hemen. galiba bu yaş erkeğinin yapısı bu sen de ben gibi çekip duruyorsun ya azcık vursana kafasına umursamasana
sana demiş ya mesela ayrılırsak öyle olucak diye orada sinyal veriyor bak seni bırakmak istemiyor ama sen söyle diye bekliyor sen peşinde koş istiyor ay aynı eşim ya getir seninkini de boğuveriyim arada çok kıl oldum burdan
ama ben gibi peşinde koşarsan kaçtıkça kaçar nazlı bir bebek gibiler çünkü
Gercekten ben de su an ilk ucaga atlayip kafasini kirmak istiyorum ama gidemiyorum, cunku kuzenleri orda ve beni gormemeleri gerek..Ancak otelde kalirim gidersem ve cici babasi kanser, daha yeni ogrendiler. Onunla ugrasiyoruz, vaktim yok ancak 2-3 saat ayirabilirim sana diyor. Seninle kalamam, istemiyorum diyor ve cildiriyorum. Biliyorum ki ben oraya gidersem ve benimle sadece 2-3 saat gorusurse ben cildirip orayi basarim, kaldigi yeri kafasina geciririm. O yuzden gidemiyorum. Ama gonlum gitmek istiyor, karar veremiyorum.
Bugun ayrica ona dedim esyalarimi almaya gelicem diye, o sorun degil, onun icin geliyorsan esyalarini hemen bugun gonderirim dedi. Cildirtacak beni. Bu adam eski karisi kufur etti ve ozur dilemedi diye 2 cocukla birakmis biri, sanmiyorum donecegini. Ama o zaman cok gencmis simdi ihtiyar, kel ve de tipsiz, halbuki ben cok guzelim ona gore :))))
Gercekten ben de su an ilk ucaga atlayip kafasini kirmak istiyorum ama gidemiyorum, cunku kuzenleri orda ve beni gormemeleri gerek..Ancak otelde kalirim gidersem ve cici babasi kanser, daha yeni ogrendiler. Onunla ugrasiyoruz, vaktim yok ancak 2-3 saat ayirabilirim sana diyor. Seninle kalamam, istemiyorum diyor ve cildiriyorum. Biliyorum ki ben oraya gidersem ve benimle sadece 2-3 saat gorusurse ben cildirip orayi basarim, kaldigi yeri kafasina geciririm. O yuzden gidemiyorum. Ama gonlum gitmek istiyor, karar veremiyorum.
Bugun ayrica ona dedim esyalarimi almaya gelicem diye, o sorun degil, onun icin geliyorsan esyalarini hemen bugun gonderirim dedi. Cildirtacak beni. Bu adam eski karisi kufur etti ve ozur dilemedi diye 2 cocukla birakmis biri, sanmiyorum donecegini. Ama o zaman cok gencmis simdi ihtiyar, kel ve de tipsiz, halbuki ben cok guzelim ona gore :))))
Just bogsana gercekten, cok uyuz oluyorum. Calismaya baslayinca butun maasimi sana veririm :)
ahaha kiralık katil ol diyosun sen bana resmen hahah
yok, oyle degil de su an bogulmasi fikri cok hosuma gitti, o yuzden..cok kizginim. Ben ustune gitsem de, gitmesem de o pek gelicek bir tip degil, yani cok kati sinirlari var..Benim de var, ben de neleri hazmetmeye calisiyorum diyorum, umrunda degil..sadece benim soylenmelerimi goruyor. Iyi de neden soyleniyorum ona bir bak.
Sen gercekten bayagi bir kucukmussun seninkine gore, sorun olmaz mi ilerde? Ben bile 4 yas kucugum, adama ihtiyar diyorum :) kac yasinda senin esin?
Annem diyo dogru der annem diye bisi yok neden o kadar dinledinde kocana patladin benim annem bile olsa söylediği kullagima yanlış geldiyse tamam der gecerim ama uygulamam burda cok yanlış yapmışsın kendi dogrularinla hareket etsen sorun cikmicakmis zaten evet hatalar yapmissin ama olan olmus artik hayirlisi diyorumBu konuyu aciyorum, cunku aptalligimin cezasini burda da cekmek istiyorum.
Doldurusa gelmenin, sinirime hakim olamamanin acisini. Herkesin bana yuklenecegini biliyorum, bunu hakettim, hazirim.
Su an o kadar aptal bir durumdayim ki. 3 yil once ikinci evliligimi yaptim, dunyanin obur ucuna gittim, 14 yil onceki sevgilimle evlendim. Ilk esimden bosanmamdan 8-9 ay sonrasiydi. Cok problemli gittim, psikolijim bile bozuktu, bana cok iyi bakti, beni iyilestirdi. Ancak zamanla bana vaad ettigi hayati sunamadigini gordum, maddi imkanlari kisitliydi, cok calisiyordu ama istedigimiz gibi olmuyordu.
Bu sorunlardan ve baska sorunlardan dolayi vatandaslik icin basvuramadim, turist olarak kalabildigim kadar kaldim ve vizemin dolmasina 3 ay kala esimle beraber istanbula geldik. o beni birakip donup calisacak, ben de burda tup bebek yapacaktim. Olmadi, olamadi.Yapamadik. Cunku o turkiye de baskasiyla evliydi, 12 -13 yildir gormedigi ve dava acip kaybettigi biriyle. 2 tane de yetiskin cocugu vardi, 19 yasinda evlenip 22 sinde ayrilmisti. Simdi ise 43 yasinda. Ben de 39.
Bunu halledecegini soyledi, halledemedi. O dava bir turlu tekrar acilamadi. hep bir engel cikti..Ilk yil cok mutluyduk, sonra problemler cikmaya basladi. Cunku bana verdigi hicbir sozu tutamadi, ben calismak istiyordum ama onun vergi problemi yuzunden ben bir turlu ne calisma iznine, ne de oturma iznine basvuramadim. Vergi problemini cozemedi, yaptiramadi. Cunku cok uzun yillar yaptirmamisti. Tup bebek sozunu tutamadi, cunku bulundugumuz ulkede cok pahaliydi.Evliligimizin 2. yilinda birlikte istanbula geldik, dedigim gibi ben burda tup bebek yapacaktim, o sperm dondurdu ve gitti. Calismaya devam etti, ha bugun ha yarin tedaviye basliyoruz dedik ama baslayamadik. .
10 ay sonra cok sevdigi o ulkeyi birakip buraya geldi. Cok sevindim, cok mutluydum. havalarda ucuyordum. Annesinin yanina akdenize tasindik ama ayni ev degil, sadece ayni binada. Annesi deli cikti. kocasini yanagindan optum diye ( adam 75 yasinda) bana bu adam musluman, bi daha bunu opemezsin deyip adami 'sen de bayiliyosun genc kadinlar seni opsun' diye kapinin onune koydu. Sonra da barisip tatile gittiler. Ve o arada o yasli adam bana ' sen iyi bir kizsin, bu kadinin tek hayali bu adami eski karisiyla baristirmak, dikkatli ol' dedi..
Bu arada esim o kadina karsi hicbisey hissetmiyor, 13 yildir yuzunu bile gormemis adini bile duymak istemiyor ( Asla 100% emin olamam ancak donmek isteseydi bu kadar yil donerdi). Sadece uzaktan onlara para gondermis ve cocuklariyla gorusmus, o kadar.
Neyse, Akdeniz'e geldik, ben is ariyorum 3 ay oldu geleli. Bir suru yerle gorustum, sonunda biryerle anlastim gibi, son bir gorusme yapmam gerek sadece baslamak icin ise. Ama bu arada istanbula gelmemiz gerekti cunku esimin kuzenleri geldiler ve beni gormemeleri gerekiyordu cunku digerine bilgi verme olasiliklari ve bu yuzden tazminat odeme durumumuz vardi. Biz de kalkip anneme, Istanbul'a geldik. Annem ve kizkardesim beni surekli doldurup doldurup doldurup sisirdiler ve sabah ona patladim. Pilini pirtini topla git burdan dedim, keske ilk kocami bosamasaydim o cok iyiydi dedim. Ben cok agir konustum ve bu ilk degildi. Esim gitti. Gunlerce konusmadik, simdi ise beni kesinlikle istemiyor..
Ben bundan sonra ne diyecegini bilmiyorum, asiri agir konusuyorsun, artik kaldiramiyorum diyor. Boyle olmaz geleyim konusalim diyorum, gelsen de sana sadece 2-3 saat ayirabilirim, sanma ki gece seninle kalabilirim, ben artik sana guvenmiyorum sana ne sarilabilirim, ne elini tutup gezebilirim ne de seninle yatabilirim diyor. Cok cok uzgunum. Tam herseyi yoluna koyacakken hersey ustuste geldi, beni kesinlikle istemiyor. Ne yapacagimi sasirdim. cok cok uzgunum.
Hadi bana iyice yuklenin de kendime geleyim :)
Annem diyo dogru der annem diye bisi yok neden o kadar dinledinde kocana patladin benim annem bile olsa söylediği kullagima yanlış geldiyse tamam der gecerim ama uygulamam burda cok yanlış yapmışsın kendi dogrularinla hareket etsen sorun cikmicakmis zaten evet hatalar yapmissin ama olan olmus artik hayirlisi diyorum
sen öyle göründüğüne bakma. ben anladım sizi de sen de ben gibi yumuşak yumuşak davranıyosun huyuna gidiyosun işte ama en başından şunu yapmamız lazımdı üstüne düşmek yerine: bırakalım onlar koşsun peşimizde. emin ol yapar seni kaybetmekten korkunca. ama bu korkuyu vermek lazım.
valla biz de söyleniyorum diye ayrıldık sayılır ben öylendim üstüne şiddet gördüm söylenmelerim büyük bi problemdi ama bi baksın niye söyleniyorum ya aynı lafı diyorum ben de işte.
40 yaşında
Adamdan şikayet edip duruyorsun amaaaa senin ayrılmaya hiiiç niyetin yok çok üzgünsün adama blöf yaptığın için, konuyu neden açtın anlamadım duymak istediğin şey nedir?
Iste ayni durum hemen hemen. Ben de cok yumusagim, hemen unuturum, sinirim hemen gecer. Ama sinirlenince bazen ne dedigimi bilmiyorum. Hakli gormuyorum kendimi, istanbula gelirken asiri isteksizdim kendi aileme gelecek olmama ragmen, icime dogmus demek ki. O dondu, ben kaldim..Siddet cok kotu, benimki sadece dinler, dinler..Sonra da susar. Gunlerce susar. Aramaz, sormaz. Ararsan acmaz. Bu da cok yipratici biliyor musun. Ben isterdim ki gelsin beni alsin, karim yanimda olacak desin. Bu kacmalar, sessizlikler hic bana gore degil. Ne yapacagiz bunlari bilmiyorum. Benimki de 43 e girmek uzere. Cok uzgunum gercekten. Bir telefonla, bir fb tan silmekle evlilik mi bitirilir bu ne yani
bana mı anlatıyorsun şekerim ben bunalıma girdim artık bu adamla uğraşmaktan siz ne kadardır evliydiniz?
yaş attım yani çok gencim ama 30 falan gösteriyorum
ama ayrıldığımdan beri herkes yüzüne bi ışık geldi gençleştin cıvıl cıvılsın diyor
demem o ki ben artık umursamıcam
senin adamdan yöne tek bi korkum var o da trde evli değilsiniz ya aman amerikada olsun evli kalayım deyip umursamazlık eder mi acaba eski karısına yaptığı gibi
çünkü bitmesi için hiçbir mantıklı sebep yok
sevgiliniz esine donse hala donebilir de bosanmak istese de bosanirdi da...bilmem anlatabildim mi? siz nasil bosandinizda o bosanamiyor ki acep
siz neden bosandiniz ilk esinizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?