Ikinci evliligim de bitti..

hmm aynı hissiyatı yine yaşadım desem benimki de böyle. her şeye ota b.ka alınır hemen. galiba bu yaş erkeğinin yapısı bu sen de ben gibi çekip duruyorsun ya azcık vursana kafasına umursamasana

sana demiş ya mesela ayrılırsak öyle olucak diye orada sinyal veriyor bak seni bırakmak istemiyor ama sen söyle diye bekliyor sen peşinde koş istiyor ay aynı eşim ya getir seninkini de boğuveriyim arada çok kıl oldum burdan

ama ben gibi peşinde koşarsan kaçtıkça kaçar nazlı bir bebek gibiler çünkü

Gercekten ben de su an ilk ucaga atlayip kafasini kirmak istiyorum ama gidemiyorum, cunku kuzenleri orda ve beni gormemeleri gerek..Ancak otelde kalirim gidersem ve cici babasi kanser, daha yeni ogrendiler. Onunla ugrasiyoruz, vaktim yok ancak 2-3 saat ayirabilirim sana diyor. Seninle kalamam, istemiyorum diyor ve cildiriyorum. Biliyorum ki ben oraya gidersem ve benimle sadece 2-3 saat gorusurse ben cildirip orayi basarim, kaldigi yeri kafasina geciririm. O yuzden gidemiyorum. Ama gonlum gitmek istiyor, karar veremiyorum.

Bugun ayrica ona dedim esyalarimi almaya gelicem diye, o sorun degil, onun icin geliyorsan esyalarini hemen bugun gonderirim dedi. Cildirtacak beni. Bu adam eski karisi kufur etti ve ozur dilemedi diye 2 cocukla birakmis biri, sanmiyorum donecegini. Ama o zaman cok gencmis simdi ihtiyar, kel ve de tipsiz, halbuki ben cok guzelim ona gore :))))

Just bogsana gercekten, cok uyuz oluyorum. Calismaya baslayinca butun maasimi sana veririm :)

öff sorma gitsin ben eşimden 15 yaş küçüğüm yani ona göre baya çıtır kalıyorum ama adamda nasıl bi özgüven varsa artık kendini ne sanıyorsa umru değil ya ay bana da hatırlattın o hırboyu sinirlendim şimdi

sakın gitme ya hem adam seni takmıyor hem de ayağına mı gideceksin bak o adamı kazanmak istiyorsan bile biraz geri çekilmelisin bekle bakalım o sana gelecek mi? ama üstüne gidersen kaybedersin

ahaha kiralık katil ol diyosun sen bana resmen hahah

yok, oyle degil de su an bogulmasi fikri cok hosuma gitti, o yuzden..cok kizginim. Ben ustune gitsem de, gitmesem de o pek gelicek bir tip degil, yani cok kati sinirlari var..Benim de var, ben de neleri hazmetmeye calisiyorum diyorum, umrunda degil..sadece benim soylenmelerimi goruyor. Iyi de neden soyleniyorum ona bir bak.

Sen gercekten bayagi bir kucukmussun seninkine gore, sorun olmaz mi ilerde? Ben bile 4 yas kucugum, adama ihtiyar diyorum :) kac yasinda senin esin?

sen öyle göründüğüne bakma. ben anladım sizi de sen de ben gibi yumuşak yumuşak davranıyosun huyuna gidiyosun işte ama en başından şunu yapmamız lazımdı üstüne düşmek yerine: bırakalım onlar koşsun peşimizde. emin ol yapar seni kaybetmekten korkunca. ama bu korkuyu vermek lazım.

valla biz de söyleniyorum diye ayrıldık sayılır ben öylendim üstüne şiddet gördüm söylenmelerim büyük bi problemdi ama bi baksın niye söyleniyorum ya aynı lafı diyorum ben de işte.

40 yaşında

Arkadaslar,

Lutfen su metresti, evlisin evli degilsindi bunlari bir kenara birakalim. Ben ne olup olmadigimi biliyorum, durumun karisikliginin ve hos olmayisinin da farkindayim. Ben sadece yanina gitmeli miyim yoksa sessizlik icinde beklemeli miyim ona karar veremiyorum, o konuda fikir verebilirseniz sevinirim.

Annem diyo dogru der annem diye bisi yok neden o kadar dinledinde kocana patladin benim annem bile olsa söylediği kullagima yanlış geldiyse tamam der gecerim ama uygulamam burda cok yanlış yapmışsın kendi dogrularinla hareket etsen sorun cikmicakmis zaten evet hatalar yapmissin ama olan olmus artik hayirlisi diyorum

Adamdan şikayet edip duruyorsun amaaaa senin ayrılmaya hiiiç niyetin yok çok üzgünsün adama blöf yaptığın için, konuyu neden açtın anlamadım duymak istediğin şey nedir?

Evet, hataliyim biliyorum. Bunu ona da soyledim, yasadiklarim kolay seyler degil, kaldiramiyorum ve ailemden bunlari duydukca sana kizip patliyorum dedim ama affetmiyor. Yeter artik daha fazla cekemem diyor

Iste ayni durum hemen hemen. Ben de cok yumusagim, hemen unuturum, sinirim hemen gecer. Ama sinirlenince bazen ne dedigimi bilmiyorum. Hakli gormuyorum kendimi, istanbula gelirken asiri isteksizdim kendi aileme gelecek olmama ragmen, icime dogmus demek ki. O dondu, ben kaldim..Siddet cok kotu, benimki sadece dinler, dinler..Sonra da susar. Gunlerce susar. Aramaz, sormaz. Ararsan acmaz. Bu da cok yipratici biliyor musun. Ben isterdim ki gelsin beni alsin, karim yanimda olacak desin. Bu kacmalar, sessizlikler hic bana gore degil. Ne yapacagiz bunlari bilmiyorum. Benimki de 43 e girmek uzere. Cok uzgunum gercekten. Bir telefonla, bir fb tan silmekle evlilik mi bitirilir bu ne yani

Adamdan şikayet edip duruyorsun amaaaa senin ayrılmaya hiiiç niyetin yok çok üzgünsün adama blöf yaptığın için, konuyu neden açtın anlamadım duymak istediğin şey nedir?

Ben sadece derdimi anlatmak istedim. Cunku cok uzgunum ve yanina gitmekle sessiz kalmak arasinda kararsizim, belki benden daha dogru dusunebilen birileri olur dedim.

bana mı anlatıyorsun şekerim ben bunalıma girdim artık bu adamla uğraşmaktan siz ne kadardır evliydiniz?
yaş attım yani çok gencim ama 30 falan gösteriyorum
ama ayrıldığımdan beri herkes yüzüne bi ışık geldi gençleştin cıvıl cıvılsın diyor

demem o ki ben artık umursamıcam
senin adamdan yöne tek bi korkum var o da trde evli değilsiniz ya aman amerikada olsun evli kalayım deyip umursamazlık eder mi acaba eski karısına yaptığı gibi
çünkü bitmesi için hiçbir mantıklı sebep yok

sevgiliniz esine donse hala donebilir de bosanmak istese de bosanirdi da...bilmem anlatabildim mi? siz nasil bosandinizda o bosanamiyor ki acep

Bu tip seyler insani cok yipratiyor, gereksiz yere kendimizi hirpalayip yaslaniyoruz. Aslinda degmez biliyor musun, hayat cok kisa. Sen daha cok gencsin, ustune gitmemekle ve sensiz birakmakla da en iyisini yapiyorsun. Duzelmesini istedigin ne varsa duzelir dilerim. Ama kendini uzme, civil civillik yakisir senin yasina. Ben yasliyim, 39 yasindayim. Hem asik oldum ( ya da yeni bosanmis olmanin verdigi aptallikla dogru dusunemedim) hem de anne olmak istedim. Olmadi. Onun yuzunden anne olmaktan bile vazgectim, bunu bile hazmetmeye calisiyorum o iki kelimeyi hazmedemiyor. Bak, insanlar nasil koruyor kendini stresten, sikintidan. Fazla mi soylendin, hosuna gitmedi mi..Uzak dur olsun bitsin diyorlar. hicbiri demiyor ki bu kizi uzdum, yaslandirdim, kotu seyler yasattim, strese soktum da ondan boyle. Hastayken kovmusum. Halbuki geldiginde hastaydi, yuruyemiyordu. goturmedigim doktor kalmadi, emardi anjiyoydu hepsini yaptirttim ve sigortasi yoktu hepsini ben odedim. Ben hasta olsam beni kovacaksin diyor. E be adam, kovacak olsam senle o kadar ugrasir miydim, ilaclarini bile ben agzina sokuyorum her aksam, hatirlamiyor bile yoksa..bunlari gormemesi uzuyor iste..

Bosanma konusunu evet o onunla da ugrasmaz ama eger gercekten biterse ben o sekilde rahat edemem, tanidigim avukatlar var, dava acip bosanirim. Insallah duzelir ve gerek kalmaz ama cok zor duruyor. Yalvarmakla kufur etmek arasinda gidip geliyorum surekli, susmaya calisiyorum.

siz neden bosandiniz ilk esinizden?

sevgiliniz esine donse hala donebilir de bosanmak istese de bosanirdi da...bilmem anlatabildim mi? siz nasil bosandinizda o bosanamiyor ki acep

Donce sanirim cok yillar once donerdi ama evet, hala donebilir. Bunu hic kimse engelleyemez. Ne Turkiye'deki nikah baglar baskasina gitmek isteyen adami, ne Amerika'daki, bilmem anlatabildim mi?

siz neden bosandiniz ilk esinizden?

Calismiyordu. Surekli annemden para aliyordu ( kucuk miktarlar degil). Butun sorumluluk bendeydi. Onceleri sorun etmedim ama 5 yila yakin devam edince kayis koptu. Ustelik ben ulke ulke is icin gezip hayvan gibi calisirken o baskalariyla yazisiyordu. ( ben sadece yazismalarini yakalladigim icin bunu diyorum, buyuk ihtimalle aldatmisti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…