Aklima yillar once burda actigim konu geldi kullanici adimi hatirlasam cok istiyorum o zamanki actigim konulari belki 10 sene once.
Benimde ikinci evliligim ikimizinde ilk evlilikten cocuklar var.Hem ailesinden hem kendinden hemde cocuklarindan herturlu siddetti gordum.Ayrilmak istiyorum ama iş yok guc yok ailem desen destek yok.cocugu alip aile evine donmek istemiyorum cunku biliyorum nasil bisey oldugunu.Sonra spiralle korunurken hamile kaldim .hamileyken cocuk dogduktan sonra birmedi eziyet.Sonra bigun bisry sebep oldu ise girdim mecburiyetten .Dusun essek gibi calisip gec saatlere kadar ay basi maasi ona gonderiyodum.Sonra işim rast gitti işimde yukseldim.Adamin ettigi eziyetler artikca artti .sonra bigun tak etti.suan bosanma surecindeyiz cocugumun velayeti bana verildi nafaka da baglandi.Suan adamin 20 yilda alabildigi maasi aliyorum .yiyemiyor diye eskisi gibi deliriyoz surekli saldiriyor dilekcelerle.Yani demem o ki bi yerden baslamak lazim.evet cok zor gibi gozukuyor ama inan eger istersen bi sekilde oluyor.benimde ailem destek degil.gelirsen gel gelmezsen bizden bisry bekleme hesabindalar.cocuklarima kimse destek olmadi .Ama bi sekilde hallettim okul cikislarinda etut ayarladim vs atlattik.
Simdi cocuklarimi koleje gidiyo tam gun .bende rahat rahat calisiyorum.ha butun param onlara gidiyo ama olsun huzurum yerinde cok sukur.Birde cocuklarim buyuk degil kucukler bu arada benimde

Sen bi adim at gerisi gelir.Bidaha evlilik vs asla diyorum.Bazi seyleri zorlamamak lazim.