• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evliliğimi bitirmek

Çocuğunu kreşe yazdır bir meslek öğrenmeye bak. Sonra kedine yeni bir sayfa açarsın. Burda önemli olan elalemin ne dediği değil senin kendi ayakların üzerinde durman. Zaten kendi ayaklarının üzerinde durduğun zaman sana hayrı olmayan dedi kodunu yapacakları şutlayacaksın hayatından

şuan yapabileceğiniz en makul şey hemen işe girmeniz
uzun vadeli olacak ama sonunda kurtulabileceğiniz bence tek yol işe girip biraz para biriktirip boşanma davası açmak olacaktır
bi avukatdan bilgi de almanız lazım, sizin üstünüze araçlar varmış, boşanmadan hemen önce onları satıp öyle boşansanız bunun bi yaptırımı var mı acaba, ya da araçları vermeseniz ? bunları öğrenmeniz lazım

eşiniz şiddet uyguluyormuş, çalıştığınızda sizden zorla paranızı alabilir, aldığınız miktarı az söylemeniz gerek bi kısmını kenara atıp biriktireceksiniz

destek yok, çocuğa bakacak kimse yok sıfırdan hatta eksilerden hayata yeniden başlayacaksınız orta yaşta, burda rahat rahat yazan arkadaşlar da sizin durumunuzda olsa zorlanabilirdi, siz moralinizi yüksek tutun sakin ve akılcıl davranın bu saatden sonra...

Çocuğa baktıracak birini bulursanız işe girip çalışın öteki türlü çalıştığınız bakıcıya gidecek zaten

Konu evliliğim eşimin beni eşya gibi görmesi.beni hiç dikkate almaz bi oglum var 4 yaşında ama herşey çocuğun gözü önünde gelişiyor.birinci evliliğim tam bi kabusta ikincide hemen hemen aynı korkuyorum çevreden millet neder bilmiyorum özgün yerle bir olmuş durumda çıkmazda gibi hissediyorum sanki ayrılsam tek başıma ayakta duramam gibi hissediyorum ne olur bana bı akıl verin
Tüm çözümler bitmiş ise ayrılın.

Keşke ilk evliliği bitirdikten sonra iyileşme süreci olsaymış.

Evliliklerden sonra travmaları atlatmak, iyileşmek ve ruhsal tetiklenmeler üzerinde çalışmak gerekiyor. Yoksa yastık değişiyor, kişi değişiyor ama kader değişmiyor durumu oluyor.

Milleti umursamayın bile. Allah korusun üzüntüden size bir şey olunca iki ah vah yapacaklar o kadar.

Çift terapisi ile düzelmez mi? Denediniz mi?

Aklima yillar once burda actigim konu geldi kullanici adimi hatirlasam cok istiyorum o zamanki actigim konulari belki 10 sene once.
Benimde ikinci evliligim ikimizinde ilk evlilikten cocuklar var.Hem ailesinden hem kendinden hemde cocuklarindan herturlu siddetti gordum.Ayrilmak istiyorum ama iş yok guc yok ailem desen destek yok.cocugu alip aile evine donmek istemiyorum cunku biliyorum nasil bisey oldugunu.Sonra spiralle korunurken hamile kaldim .hamileyken cocuk dogduktan sonra birmedi eziyet.Sonra bigun bisry sebep oldu ise girdim mecburiyetten .Dusun essek gibi calisip gec saatlere kadar ay basi maasi ona gonderiyodum.Sonra işim rast gitti işimde yukseldim.Adamin ettigi eziyetler artikca artti .sonra bigun tak etti.suan bosanma surecindeyiz cocugumun velayeti bana verildi nafaka da baglandi.Suan adamin 20 yilda alabildigi maasi aliyorum .yiyemiyor diye eskisi gibi deliriyoz surekli saldiriyor dilekcelerle.Yani demem o ki bi yerden baslamak lazim.evet cok zor gibi gozukuyor ama inan eger istersen bi sekilde oluyor.benimde ailem destek degil.gelirsen gel gelmezsen bizden bisry bekleme hesabindalar.cocuklarima kimse destek olmadi .Ama bi sekilde hallettim okul cikislarinda etut ayarladim vs atlattik.
Simdi cocuklarimi koleje gidiyo tam gun .bende rahat rahat calisiyorum.ha butun param onlara gidiyo ama olsun huzurum yerinde cok sukur.Birde cocuklarim buyuk degil kucukler bu arada benimde😁Sen bi adim at gerisi gelir.Bidaha evlilik vs asla diyorum.Bazi seyleri zorlamamak lazim.😘

Aklima yillar once burda actigim konu geldi kullanici adimi hatirlasam cok istiyorum o zamanki actigim konulari belki 10 sene once.
Benimde ikinci evliligim ikimizinde ilk evlilikten cocuklar var.Hem ailesinden hem kendinden hemde cocuklarindan herturlu siddetti gordum.Ayrilmak istiyorum ama iş yok guc yok ailem desen destek yok.cocugu alip aile evine donmek istemiyorum cunku biliyorum nasil bisey oldugunu.Sonra spiralle korunurken hamile kaldim .hamileyken cocuk dogduktan sonra birmedi eziyet.Sonra bigun bisry sebep oldu ise girdim mecburiyetten .Dusun essek gibi calisip gec saatlere kadar ay basi maasi ona gonderiyodum.Sonra işim rast gitti işimde yukseldim.Adamin ettigi eziyetler artikca artti .sonra bigun tak etti.suan bosanma surecindeyiz cocugumun velayeti bana verildi nafaka da baglandi.Suan adamin 20 yilda alabildigi maasi aliyorum .yiyemiyor diye eskisi gibi deliriyoz surekli saldiriyor dilekcelerle.Yani demem o ki bi yerden baslamak lazim.evet cok zor gibi gozukuyor ama inan eger istersen bi sekilde oluyor.benimde ailem destek degil.gelirsen gel gelmezsen bizden bisry bekleme hesabindalar.cocuklarima kimse destek olmadi .Ama bi sekilde hallettim okul cikislarinda etut ayarladim vs atlattik.
Simdi cocuklarimi koleje gidiyo tam gun .bende rahat rahat calisiyorum.ha butun param onlara gidiyo ama olsun huzurum yerinde cok sukur.Birde cocuklarim buyuk degil kucukler bu arada benimde😁Sen bi adim at gerisi gelir.Bidaha evlilik vs asla diyorum.Bazi seyleri zorlamamak lazim.😘
Helal sana Allah yolunu açık etsin 🥰

Arabalari mi var kocanin? Hem de senin ustunde? Ne guzel iste bunlarin en kotu yarisini alirsin bosaninca. Hatta vermem diyebilirsin belki bi avukata sor bunu. Buradan gelen parayla alti aylik veya olursa bir senelik kirani ode pesin. Bu surede elindekini harcarken de hemen bir ise gir. Meslegin olmadigindan asgari ucretli islere gireceksin zaten. Hemen bulursun bi sey. Saati, ortami duzgun bir is buldun mu cok dusunmeden girersin. Nafaka da acarsin. Yardim kuruluslari vs yardimlara da basvurursun tamamen farazi konusuyorum bu kolay olmayabilir. Ama boyle boyle gecinirsin bence. Yani baska alternatifin yok. Ve arabalari dusununce baslangic icin cok kotu durumda da degilsin.
Hic calismadiysan daha once gozun korkuyor olabilir bu yeni hayattan ama dayak yiyosun otesi var mi.
Asgari ücretle nasıl geçinsin onu da bi anlatır mısın?

Kusura bakmayında 1. evliliğin zaten berbat diyorsun ve yemiyor içmiyor daha yaraların iyileşmeden hem de çocuğunla gene hiç muhasebe yapmadan evleniyorsun
Tabiki konuşacak millet
Bu kadar hayat acemisi olunur mu tek olsan neyse ama yanında çocuğun var
Millet konuşacak diyede hayatınla kumar oynayamazsın sen bir annesin buna hakkın yok
Bu iş yürümeyecekse tez elden noktayı koy hayatına imkanların dahilinde stabil bir hayat kur
Gidip kokaşa koşa 3. yü yapma
Anneysen ince eleyip sık dokuyacaksın
Kim beğenmiyorsa beğenmesin ben böyle düşünüyorum
Alkışlar öngörüsü yüksek ve hayatında hiç hata yapmamış bu hanımefendiye gelsin.....
Madalyanizi takdim edeyim buyurun lütfen.....

Boşa kız
Git üçüncüyü al
Dayak atan adamla ömür mü geçer

Asgari ücretle nasıl geçinsin onu da bi anlatır mısın?
Neyse ben o kadar romantik bakamıyorum, ben olsam işe girer ailemi mecbur bırakıp yanlarına taşınırım. Çocuğu kreşe yazdırırm. Eninde sonunda kabul edecekler seni geri. 30 bin lirayla hem çocuğa bak, hem kira ver, farura öde, erzak mutfak mümkün değil. Yavaş yavaş başla. Önceliğin iş bulmak olsun ona odaklan. Baktın işinde burda yazanlar gibi çocuğunu kolejlere yollayacak parayı kazanmaya başladın o zaman geçersin ayrı eve.

Back
X