Merhaba 5 yaşında oğlum var. Eşimden 1 yıl önce ayrıldım. Yeniden evlenme asamasindayim. Oğlum eş adayimi iş arkadaşım olarak tanıyor ve seviyor da. Ancak bu durumu oğluma nasıl aciklamaliyim, pedagogdan randevu aldim destek alacagim yine de bu konuda önerilerinizi bekliyorum.Resmi olarak 1 sene önce bosandim ancak bosanma davası 4 sene önce açıldi. Yani 4 yıldır çocuğum benimle. Baba görmediği için hayatında bir baba figürü yok. Su an sadece dede var. Anaokuluna gidiyor ve arkadaşlarının babalarını anlatıyor son 2 haftadır da ağzından sıklıkla baba kelimesi çıkıyor. Baba özlemi içerisinde olduğunu hissediyorum. Dedesini seviyor ancak yetersiz kalıyor erkek çocuğu enerjisine yetismek kolay olmuyor. Top oynamak istiyor koşmak istiyor bunları dedesiyle yapamıyor. Bunun dışında evlilik delisi değilim memurum ve kendi paramı kazaniyorum kimseye muhtaç değilim bosandigim şahıstan nafaka almadan çocuğuma bakıyorum çocuğum benim için çok kıymetli güvenmediğim bir insanı yanına yaklaştırmam evlilik düşündüğüm kişiyle 3 yıldır aynı yerde calisiyoruz son 1 yıldır bu sürecteyiz. 3 yıldır sabahtan akşama kadar aynı ortamda olduğum için gozlemleyebiliyorum. O da bosanmis biri ve yaşlarımız 40 42 cok genc de degiliz. Son olarak tercih yapacak olsam tabiki çocuğumu seçerim.
Son düzenleme: