İkinci evliliğini yapanlar sorum size

girlpower12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
106
60
13
32
Hanımlar boşanmayı nasıl atlattınız bu cendereden çıkıp nasıl başka birine tekrar güvenebildiniz peki mutlu musunuz hayatlarınız nasıl?

zamanla herşey geçiyor canım aklına bile gelmiyor. ikinci evlilikte eğer iki taraftan birinin çocuğu varsa o iş sıkıntı hiç yanaşmamak daha iyi. bende ikinci evlilikteyim eşimin çocuğu var babannesi bakıyor. çocuk konusu geçmezse eğer çok mutluyuz çocuk lafı olunca çok mutsusuz. eşitseniz eğer daha iyi olacaktır

Ablama anlatmaya çalışıyorum bunu. Bulacağın insan dengin olsun, senin yaşadığın yollardan geçmiş olsun ki anlasın seni. Hiç evlenmemiş bir insan , evlenmiş 2 çocuk sahibi olmuş bir insanla asla yapamaz demiyorum istisnalar vardır elbet ama bi söz de vardır istisnalar kaideyi bozmaz diye.

olmuyor canım ne olursa olsun olmuyor çocukluyla çocuksuzun arasında dağlar kadar fark oluyor. başta herşey günlük gülüstanlık oluyor herşeyiyle kabul ediyorlar sonra dengeler değişiyor

Çocuğum yok benim çocuksuz biri çıkar karşıma inşallah

Ablanız iki çocuklu biriyle mi evleniyor ablanızda mı boşandı

Allah mutlu etsin ben karşıma bekar çocuksuz biri çıkacağından hiç umudum yok

Ablanız iki çocuklu biriyle mi evleniyor ablanızda mı boşandı

Hayır ablam boşandı 2 tane dünya tatlısı yeğenim var , biri 16 biri 8 yaşında. Şu an hayatındaki insan hiç evlilik yapmamış bir adam. Bence olmaz yani. Daha detaylarda var olmaması karşı tarafla ilgili ama yazmak istemiyorum.

Bnm ilk evliliğimde de ikimizde bekardık eski eşim herseye tamam dedi evlendikten sonra değişti kavga kıyamet sorun çıkabilir bencede ablanızın evliliği için kaç yaşında ablanız ne iş yapıyor

Bana çocuksuz biri bakmaz psikolojisi ile mi evlendiniz bnde de o korku var
yok canım hiç öyle bir düşüncem olmadı. ben eşime yalvardım yakardım ben çocuklu bi adamla evlenemem ilerde çok büyük sorunlar olur çocuğunu kabullenmem dedim ama oda bana yalvardı yakardı dinlemedi hiç bir sorun olmayacağını çocuğuna babannesinin bakacağını söyledi ama gel görki çok sorun yaşıyoruz

Allah mutlu etsin ben karşıma bekar çocuksuz biri çıkacağından hiç umudum yok
Aminnnn inşallah canım Allah razı olsun bende çocuksuz çıkacağını sanmıyordum ama Rabbim hiç ummadığım zamanda karşıma çıkardı emin olun sizinde karşınıza çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…