İkinci evliliğini yapanlar sorum size

Ya bazıları var. Çocuğundan başka bir şey yoktur hayatinda. O kişiler evlilik yapamaz. Benim eşim boşanmış 2 çocuklu biriydi. Ben hiç evlenmedim. Adam çocukları istiyor diye benden boşandı. Evi terk etti.

Bekar olupta neden iki çocuklu ile evlendiniz ki
Canım aşk diye bir şey var. Nasip diye bir şey var. Gönlün evet dedi mi. Insan hiç bir şeyi kafasına takmaz. Ama senin düşüncen çok farklı yok beni bekar biri almaz. Şu olmaz bu olmaz diye. Olumsuz düşünme. Bol bol dua et. Yaşadığın her şeye ibret gözüyle bak.

maalesef bizden başka kimse üzülmüyor olan bize oldu
Olsun bu da bir ıbret olsun. Ayrıca ben çocukları da çok severdim. Onlar bana düşman oldu. Hiç bir şey yokken ortada. Şimdi babalarının yüzüne de bakmıyorlarmis. Annelerinin de sevgilisi varmış. Olan benim eski eşime oldu.

eski eş niye onu anlamadım

Ay benim eski eşim akşamları çocuklarım diye ağlardı. Ki her hafta da görüşürlerdi.
benimkide öyle. madem o kadar düşkünlerdi çocuklarına ayrılmasalardı çocukları için katlansalardı eşlerine. ama yok kendi rahatları için boşanmayı seçiyolar. bize gelincede çocuklar kıymete biniyor

Aynen bir de benim eşimi eski eşi borçtan dolayı boşamış.

Yaa şimdi korktum ben görüştüğüm kişinin iki çocuğu var, eşi vefat etmiş. Çocukları büyük ama tabii ki çoğu zaman aynı ortamdayız. Şuan problem yok iyi anlaşıyoruz. Tek sıkıntı işiyle ilgili geçici bir süre uzak bir şehirde ve görüşemiyoruz. Onu problem ediyorum. İlerde dediğiniz gibi sorunlar olmasın diye dua ediyorum

Her erkekte olmaz bu sizinkinin eşi vefaat ettiği için çocukları dolduran bir eski eş de olmaz. Sizin durumunuz çok farklı.

inşallah bi sıkıntı olmaz. ama iyi düşün iyi karar ver evlendikten sonra herşey değişiyor

Kızlar erkek kuzenim,gençte 33-34 yaşındayken,evlenip boşanmış 2 çocuklu bir kadınla evlendi,hersey cok güzel gözüküyordu . Tabi instagramdan.. Kuzenimin ilk evliligiydi. Kadın onu aldattı ve boşandılar. Suan kuzenim yalnız. Yani birazda karakter meselesi aslinda 2.evlilikler bazen cok daha iyide olabiliyor. 45 yaşında 2.evliligini yapti arkadasimin annesi mesela,araya fitneler de girdi..eski eş ve adamin afedersiniz kazık kadar çocuklarından ama mutlular 4 sene oldu. Ustelik adam kadindan yascada büyük..bu isler karakter işi birazda. Hersey gönlünüzce olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…