- 20 Ağustos 2019
- 3.164
- 7.344
- 158
- 39
- Konu Sahibi girlpower12
-
Ya bazıları var. Çocuğundan başka bir şey yoktur hayatinda. O kişiler evlilik yapamaz. Benim eşim boşanmış 2 çocuklu biriydi. Ben hiç evlenmedim. Adam çocukları istiyor diye benden boşandı. Evi terk etti.Hayır ablam boşandı 2 tane dünya tatlısı yeğenim var , biri 16 biri 8 yaşında. Şu an hayatındaki insan hiç evlilik yapmamış bir adam. Bence olmaz yani. Daha detaylarda var olmaması karşı tarafla ilgili ama yazmak istemiyorum.
Ya bazıları var. Çocuğundan başka bir şey yoktur hayatinda. O kişiler evlilik yapamaz. Benim eşim boşanmış 2 çocuklu biriydi. Ben hiç evlenmedim. Adam çocukları istiyor diye benden boşandı. Evi terk etti.
Bekar olupta neden iki çocuklu ile evlendiniz kiYa bazıları var. Çocuğundan başka bir şey yoktur hayatinda. O kişiler evlilik yapamaz. Benim eşim boşanmış 2 çocuklu biriydi. Ben hiç evlenmedim. Adam çocukları istiyor diye benden boşandı. Evi terk etti.
Aşık oldum. Kader diye de bir şey var. O adam evlenmeden önce hiç problem olmayacağını söyledi. Evlendikten sonra her şey ortaya çıktı.Bekar olupta neden iki çocuklu ile evlendiniz ki
böyle durumda tek suçlu biz oluyoruz değil miAşık oldum. Kader diye de bir şey var. O adam evlenmeden önce hiç problem olmayacağını söyledi. Evlendikten sonra her şey ortaya çıktı.
Evet ya arkadaşken hep dedim. Çocukların üzülürse diye sorun yok falan dedi ama sonra yapacağını yaptı.böyle durumda tek suçlu biz oluyoruz değil mi
Canım aşk diye bir şey var. Nasip diye bir şey var. Gönlün evet dedi mi. Insan hiç bir şeyi kafasına takmaz. Ama senin düşüncen çok farklı yok beni bekar biri almaz. Şu olmaz bu olmaz diye. Olumsuz düşünme. Bol bol dua et. Yaşadığın her şeye ibret gözüyle bak.Bekar olupta neden iki çocuklu ile evlendiniz ki
maalesef bizden başka kimse üzülmüyor olan bize olduEvet ya arkadaşken hep dedim. Çocukların üzülürse diye sorun yok falan dedi ama sonra yapacağını yaptı.
Olsun bu da bir ıbret olsun. Ayrıca ben çocukları da çok severdim. Onlar bana düşman oldu. Hiç bir şey yokken ortada. Şimdi babalarının yüzüne de bakmıyorlarmis. Annelerinin de sevgilisi varmış. Olan benim eski eşime oldu.maalesef bizden başka kimse üzülmüyor olan bize oldu
eski eş niye onu anlamadımOlsun bu da bir ıbret olsun. Ayrıca ben çocukları da çok severdim. Onlar bana düşman oldu. Hiç bir şey yokken ortada. Şimdi babalarının yüzüne de bakmıyorlarmis. Annelerinin de sevgilisi varmış. Olan benim eski eşime oldu.
Ben bu adamla boşanma asamasindayim ya onun için eski eş diyorumeski eş niye onu anlamadım
herşeyi baştan hesap edip düşünüp öyle yola çıkacaktı hiç kusura bakmasınlar herşeyi yaşamaya layıklarBen bu adamla boşanma asamasindayim ya onun için eski eş diyorum
Ay benim eski eşim akşamları çocuklarım diye ağlardı. Ki her hafta da görüşürlerdi.herşeyi baştan hesap edip düşünüp öyle yola çıkacaktı hiç kusura bakmasınlar herşeyi yaşamaya layıklar
benimkide öyle. madem o kadar düşkünlerdi çocuklarına ayrılmasalardı çocukları için katlansalardı eşlerine. ama yok kendi rahatları için boşanmayı seçiyolar. bize gelincede çocuklar kıymete biniyorAy benim eski eşim akşamları çocuklarım diye ağlardı. Ki her hafta da görüşürlerdi.
Aynen bir de benim eşimi eski eşi borçtan dolayı boşamış.benimkide öyle. madem o kadar düşkünlerdi çocuklarına ayrılmasalardı çocukları için katlansalardı eşlerine. ama yok kendi rahatları için boşanmayı seçiyolar. bize gelincede çocuklar kıymete biniyor
Yaa şimdi korktum benzamanla herşey geçiyor canım aklına bile gelmiyor. ikinci evlilikte eğer iki taraftan birinin çocuğu varsa o iş sıkıntı hiç yanaşmamak daha iyi. bende ikinci evlilikteyim eşimin çocuğu var babannesi bakıyor. çocuk konusu geçmezse eğer çok mutluyuz çocuk lafı olunca çok mutsusuz. eşitseniz eğer daha iyi olacaktır
Her erkekte olmaz bu sizinkinin eşi vefaat ettiği için çocukları dolduran bir eski eş de olmaz. Sizin durumunuz çok farklı.Yaa şimdi korktum bengörüştüğüm kişinin iki çocuğu var, eşi vefat etmiş. Çocukları büyük ama tabii ki çoğu zaman aynı ortamdayız. Şuan problem yok iyi anlaşıyoruz. Tek sıkıntı işiyle ilgili geçici bir süre uzak bir şehirde ve görüşemiyoruz. Onu problem ediyorum. İlerde dediğiniz gibi sorunlar olmasın diye dua ediyorum
inşallah bi sıkıntı olmaz. ama iyi düşün iyi karar ver evlendikten sonra herşey değişiyorYaa şimdi korktum bengörüştüğüm kişinin iki çocuğu var, eşi vefat etmiş. Çocukları büyük ama tabii ki çoğu zaman aynı ortamdayız. Şuan problem yok iyi anlaşıyoruz. Tek sıkıntı işiyle ilgili geçici bir süre uzak bir şehirde ve görüşemiyoruz. Onu problem ediyorum. İlerde dediğiniz gibi sorunlar olmasın diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?