ikinci evliliğini yapanlar

Beni duygulandırdınız..
Fotoğrafınızda da kızınızla birlikte dağ gibi yaslanmışsınız kocanıza..
Allah ağzınızın tadını daim kılsın.
Çok teşekkür ederim canım benim. ..aynen öyle Dağ gibidir kocam. ..düşünün ki ben saç ormeyi beceremem babası örer kızımın saçını. ...ben de bu tabloyu izlemeye doyamam. ..Rabbim isteyen herkese aile sıcaklığı versin. ..size de ...kızınız la. ..

Bende ayrıldım ve Mutlu bi aile olmak istedim hayatımda çocuk olmasa da aynı korkular ben de de var iyi insan yokmuş gibi yaşadıklarımdan sonra

Öyle düşünme bence
Bende 2. Evliliğimi yaptım 1 buçuk yıl oldu insan bazı şeyleri geçmişinden ders alıyor kadin olsun erkek olsun 2.defa hata yapmıyorsunuz tabi kişiye göre değişir tabi doğru insanı bulmak önemli ben şuan çok mutluyum allahıma şükürler olsun benim çocuğum yok eşimin ilk evliliginden 1 oğlu var annesinde kalıyor ben onu kendi çocuğum gibi seviyorum hafta sonları bizde kalıyor
İnşaAllah rabbim benim şuanki mutluluğumu isteyen herkese nasip etsin

Bununla ilgili bir tecrübem yok. Ama cooook iyi örnekler de gördüm. Cok kotu ornekler de. Kendi çocuğu varsa,cocuklu bir hayata aşinadır. Ama kendi çocuğu yoksa, size aşık olur evlenir, ilk günden itibaren üç kişilik bir hayat beklentilerini karşılamayabilir. Genelde bunu duyuyorum ben. Yeni evlilik halinin çocukla başlaması zor olabilir, cocuklu hayatı bilmeyen erkekler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…