Yok yok dayanamadım. Yeterli bu kadarı. :)) neyse inşallah her şey güzel olur. Acaba eski eşin durumunu belgelendirilen bu maddeye dava açabiliyor musunuz? İptali için hani.Çalıştığım şirketin bir projesi için kardeş vakıf olarak bizimle birlikte işbirliği yaptılar, o projenin yöneticisiydim ben, nişanlım da kendi vakfında projeden sorumluydu. Proje bitimi teslim günü nihayet bitti bi kahveyi hakettik deyip 2 saatlik özel hayata dair bi sohbetimiz oldu..
zamanla olaylar gelişti.
Sorumsuzluğu, sürekli batırdığı işleri, bitmeyen, nereye olduğunu anlamadığım borçları, sürekli çalışmayı bahane derek eve çok geç gelişleri, çocuklarla zerre kadar ilgilenmeyip beni her anlamda yalnız bırakışları, ayda 1 gününü bile bize ayırmayışı, evliliğimize zamanla annesinin de dahil oluşu ve kültür farklılığımızdan dolayı onunla yaşadığımız problemler, bana hiçbir konuda hiçbir zaman hak vermeyişi, dinlemeyişi.. vs.. vs.. daha anlatayım mı? :)
Aslına bakarsanız cocuklar içinde olsa ben boşandıktan sonra eski eşlerin sürekli görüşme halinde olmalarını doğru bulmuyorum, hele ki taraflardan birinin barışma umudu varsa, baştan eski esinizle diyaloğunuzu minimuma indirmiş olsaydınız bazı şeyler daha kolay olabilirdi.
Ama olan olmuş su durumda vicdan yapacağınız hicbirsey yok, çocukların yeri annenin yanı ki karşıda şiddet uygulayan bir baba var.
Hayır çocuğu yok.Nişanlinizin cocugu var mi?
kesinlikle çok haklısınız,,, çünkü sürekli görüşmeselerdi adam çoktan ümidini kesip başka bir hayat kurmuş olurdu. siz hatayı ennnn baştan. yani onunla bağları koparmamakla yapmışsınız. maalesef işiniz biraz zor görünüyor. allah kolaylaştırsın...Aslına bakarsanız cocuklar içinde olsa ben boşandıktan sonra eski eşlerin sürekli görüşme halinde olmalarını doğru bulmuyorum, hele ki taraflardan birinin barışma umudu varsa, baştan eski esinizle diyaloğunuzu minimuma indirmiş olsaydınız bazı şeyler daha kolay olabilirdi.
Ama olan olmuş su durumda vicdan yapacağınız hicbirsey yok, çocukların yeri annenin yanı ki karşıda şiddet uygulayan bir baba var.
Bu konuda ikna oldum benim de içim rahat ama beni vicdanen rahatsız eden bişeyler var, ne olduğunu bilmiyorum, belki sözümü tutmuyor olmam, belki eski eşin çok üzülüyor olması.. bişeyler vicdanımı gıdıklıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?