Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıla yaklaştı görüşme süremiz aynı iş yerinde çalışıyoruz ailesine söylemedi daha bu durumu kabullenmelerinin zor olduğunu zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Bu arada benim evime sık sık geliyor kızım ona adıyla bazen de .... baba diye hitap ediyor oysa babası ile düzwenli görüşüyor sanırım onu babasından daha cok gördüğünden bana diyor eski eşim bu durumdan rahatsızmış benim hakkımda..... gibi eve birilerini alıyor bu kızın hali ne olacak diye konuşuyormuş. ben de kendisine baskı yapıyorum bir an önce karar ver etrafta başta eski eşim ve ailesi olmak üğzere laf oluyor bunları daha fazla kaldıramam diye.
Evlilik konusu cok gecmiyor ama genellikle sevişmek istemediğimde aklına geliyor acaba kullanılıyor muyum
Eşinden ayrılan bir tanıdığım var, ayrılınca neredeyse tüm erkeklerin kendisine başka türlü baktığını, bakire olmadığı ve evlilik yaşadığından erkeklerin bu konuda daha rahat davrandıklarını söylemişti... Evlilikten sadece o konu geçtiğinde bahsetmesi, ailesine 1 yıldır söylememesi kullanıyor izlenimi bıraktı bende, siz de şüphe ettiğinize göre...
evet ben de bu nedenle burada paylaşmak istedim cok emin de olamıyorum ama bana da iyi davranıyor cocuğa da iyi davranıyor ama ona da hak vermekk gerekiyor diye düsünüyorum cünkü bizim toplumumuz da boşanmış ve cocuklu bir kadınla evlenmek ve bunu aileye kabullendirmek de pek kolay değil.
gerci ben ona cinsellik öncesi bir ödül ve ceza gibi kullanmıyorum bu durumu ama o genelde seviştmeden önce ve sonra evlenme konusunu kendi açıyor ve bunu cok istediğini söylüyor
evet ben de bu nedenle burada paylaşmak istedim cok emin de olamıyorum ama bana da iyi davranıyor cocuğa da iyi davranıyor ama ona da hak vermekk gerekiyor diye düsünüyorum cünkü bizim toplumumuz da boşanmış ve cocuklu bir kadınla evlenmek ve bunu aileye kabullendirmek de pek kolay değil.
gerci ben ona cinsellik öncesi bir ödül ve ceza gibi kullanmıyorum bu durumu ama o genelde seviştmeden önce ve sonra evlenme konusunu kendi açıyor ve bunu cok istediğini söylüyor
Sevgilinize hak vermek gerek, çünkü bizim toplumumuz henüz alışık değil dul bir hanımla evliliğe..
Ama onun size hak vermesi gerekli değil, çünkü bir annenin evine bekar bir erkeği alıp, kızıyla aynı çatı altında onunla sevişmesi, banyo yapması, kısaca işveli cilveli sevgili hayatı yaşamasına toplumumuz çok alışkın..
Yaşınız genç, duygusal ve cinsel istekleriniz var, bunlara hak veriyorum.
Elbette sevgiliniz de olacak. Onunla ne yaşayacağınız da ancak sizi ilgilendirir, kimse ahkam kesemez.
Ama sizinle beraberliğini ailesine anlatacak kadar dahi gözünde değerinizin, hayatında bir konumunuzun olmadığı ve muhtemelen asla da olamayacağı bir erkekle kızınızı aynı çatı altında muhatap etmeniz asla kabul edilemez.
Bu şekilde davranarak, karşınızdaki erkeğin size ve evladınıza saygı duymasını bekleyemezsiniz. Ufukta da evlilik gözükmüyor, söyleyeyim..![]()
merhabalar yaklaşık 2 yıl önce boşandım ve yeni bir ilişkim var görüştüğümm kişi yaşça benden kücük ve daha önce evlilik yapmamış ama benim bir oğlum var o sorun olmayacağını söylüyor ama ben kararsızın ne düşünmektesiniz paylaşır mısınız benle? tecrübesi olanlar var mı?
1 yıla yaklaştı görüşme süremiz aynı iş yerinde çalışıyoruz ailesine söylemedi daha bu durumu kabullenmelerinin zor olduğunu zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Bu arada benim evime sık sık geliyor kızım ona adıyla bazen de .... baba diye hitap ediyor oysa babası ile düzwenli görüşüyor sanırım onu babasından daha cok gördüğünden bana diyor eski eşim bu durumdan rahatsızmış benim hakkımda..... gibi eve birilerini alıyor bu kızın hali ne olacak diye konuşuyormuş. ben de kendisine baskı yapıyorum bir an önce karar ver etrafta başta eski eşim ve ailesi olmak üğzere laf oluyor bunları daha fazla kaldıramam diye.
Evlilik konusu cok gecmiyor ama genellikle sevişmek istemediğimde aklına geliyor acaba kullanılıyor muyum
ya bunun önemi yok doğru bilgi vermemek amacıyla yaptım
şimdi çocuk babasına, eve sevgilinizin geldiğini mi söylüyor yoksa aranızda bir şeyler yaşandığını mı?
bunun dışında bence eve gelmesi iyi olmaz çocuk açısından. olur ya evlenmezseniz çocuğun aklında nasıl kalır sevgiliniz?
onun psikolojisini düşünmek gerek. düşünüyorsunuzdur da ama dikkat etmeniz lazım bence.
Bazı şeyleri tam anlayamadınız sanırım elbette çocuğun yanında sevişecek değilim saçmalamayın lütfen onu eve almamaın tek sebebi sevişmek de değil onunla evlenmeyi düşündüğüm için cocuk ona alışsın istiyorum yoksa ilk defa gördüğü biriyle evvde yaşaması ona daha büyük şok olmaz m?
Ayrıca burada bir şey paylaşıldığında neden herkes aniden bir ahlak abidesi keslip diğerine ahlak dersi vermeye ve suclamaya başlıyır. bir insanı suclamadan veya kendini mükemmel gösterme gayretine girmeden fikir söylenemez mi
Bazı şeyleri tam anlayamadınız sanırım elbette çocuğun yanında sevişecek değilim saçmalamayın lütfen onu eve almamaın tek sebebi sevişmek de değil onunla evlenmeyi düşündüğüm için cocuk ona alışsın istiyorum yoksa ilk defa gördüğü biriyle evvde yaşaması ona daha büyük şok olmaz m?
Ayrıca burada bir şey paylaşıldığında neden herkes aniden bir ahlak abidesi keslip diğerine ahlak dersi vermeye ve suclamaya başlıyır. bir insanı suclamadan veya kendini mükemmel gösterme gayretine girmeden fikir söylenemez mi