- 21 Kasım 2017
- 28.839
- 124.937
- 598
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Şu üsluba bak..yaşınız kaç sizin.Emojiler falan.Hee nedir ya ...Alacan yazmış birde.İnsan sonra dönüp kendine diyor ki "yahu böyle yazan birine ne anlatabilirsin"
evet benim arkadaşım var. bir çocuğu var ve hiç evlenmemiş biriyle evlendi. kız o kadar mutlu ki yeniden doğmuş gibi. adam çocuğu kendi çocuğu gibi göremez elbette ama abilik ediyor.Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Ruh genclesirken akılda ondan geri kalmamış masallah..ama işte herşeyin fazlası zarar..daha fazla genclesmeyinne farkeder yasim kac emoji icin yas siniri mi var? ruhum genc ayol icim gecmemis demek
Ruh genclesirken akılda ondan geri kalmamış masallah..ama işte herşeyin fazlası zarar..daha fazla genclesmeyin
Bence onun istememesi değil sizin istememeniz lazım. 2 kızımla bekar bir anne olsaydım kendilerini kurtarana kadar evlenmeyi düşünmezdim sanırım. Artık öz babalar öz çocuklarına neler yapıyor. Ben yaşanma ihtimali olan şeyleri göze alıp evlenemezdim. Ki siz hayata ve insanlara bana göre çok çok pozitif bakıyorsunuz. Ben bir anne olarak bile düşünüyorum bekar ve çocuksuz biri olsam ilk önceliğim yine çocuksuz biri olurdu. Ancak gerçekten aşık olursam ve çocuğa gerçekten iyi bir 'abla' olabileceğime emin olabilirsem evlilik düşünürdüm.Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Gerçekten düşündüğünüz sorularla takılı kaldığınız şeyi burada herkese açık açık soruyorsunuz ,nasıl ki insanlar sizinle aynı düşünce de olmayınca hemen böyle dileklere girmeniz gerçekten hayattan henüz pay alamadiginizi gösteriyor ,insanlar size hayatın gerçeğinden bahsediyor niye ruhunuzu oksayacak şeyler söylemiyorlar diye hatalı oluyor , aydın olduğunuzu gerçekten öne serdiniz tebrikler .büyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .
Yoldaş diye aradığınız insan size ekstra yük olmasın dikkat edin.Arkadaşlar tek tek alıntılayamadim ama bir kez daha belirteyim hayır evlilik düşünmüyorum .Düşünmedim ama sizin tepkilerinizi de çok iyi anlıyorum .Sadece insan hayatında bazen yorulduğu yanına yoldaş aradığı oluyor ama ne yazikki yaşadığımız bu dönem içinde bu işler biraz zor .Rabbim herkesin çocuğunu ve herkesi iyilerle karşılaştırsın .
Talip olan arkadaş çocuğunuz olduğunu bilerek mi talip oldu ?Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Daha çok çiğsiniz. Ve demek ki ders almıyorsunuz hatalarınızdan. Sizinde yolunuz uzun. Ve dikkat etmezsiniz hayat size ders alıncaya kadar aynı hatayı yaşatır.büyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .
Neden yeni bir evlilik düşünüyorsunuz iki çocuğunuz varken. Ayaklarınız üzerinde durabiliyorsanız hiç düşünmeyin. Evliliği dolduran çocuktur. Çocuğunuz var zaten. Düşünmeyin derim çocuklarınıza sarılın mutlu huzurlu sağlıklı çocuklar olarak yetişsin. Ama ekonomik olarak birine ihtiyacınız varsa ona birşey diyemem. Ama çocuklarınızı başkası için heba etmeyin.Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Siz yolu bitirip dönüşe geçtiniz sanırımbüyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .
burada bır guruh var bır sızın bırebır bu cumlenızı kuran , bırde ınsan kınamadıgını yasamadan olmezmıs dıyen ...sızler aynısınız... gerceklerı duyunca canınız oyle acıyor kı saldırmaya baslıyorsunuz ...bıze bırsey olmaz hanımefendı olan yıne sıze olurbüyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .
Niye tuhaf geliyor, siz hangi gezegende yaşıyorsunuz?Evlilik düşünmüyorum .zaten hadi düşünsem o kisiyle olmaz sadece boyle bir durum olmasi .
Ne munasebet? Size hatalarinizi soyleyince neden cirkinlesiyorsunuz ve neden biz de onlari yasayalim diye temennide bulunuyorsunuz? Kendi aklimiz var bizim, herkes kendi secimini yasarbüyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .
büyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .
neden bu kadar üzerinize gelinmiş anlamadım ama bence evlenmek en doğal hakkınız.büyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?