İkinci evlilik

İyi misiniz yaa bunu çok ciddi soruyorum
Ben çocuklarım küçükken arkadaşlarının bile evine göndermezdim. Hiç bir arkadaşına kalmaya dahi göndermiş insan değilim.
39 yaşındayım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bir sürü dava dosyasında da bu tür olaylara denk geldim.
1. evet üslubunuz hala çirkin
2. Başkasının farklı düşüncesine tahammülünüz yok..
Atık tutma, saçma düşüncen vs. Yorumlarınız.
Kime göre saçma.
Ben sorguluyor muyum sizin düşüncenizi ??

Sana soru sormamiz garip degil cunku savunman sacma.. dayanamadim evlendim desen kimse kizmaz sana sakin ol yani.. ama kiz cocugum olsa evlenmezdim dersen basinda olmayan bir konu hakkinda atiyorsun tutuyorsun deriz.. ayrica uslubumdan dem vuracagina icerik
Olarak cevap versen sorun olmaz. Peki soruyorum o zaman sana: kiz cocugun olsa neden evlenmezdin? Erkekle arasindaki fark nedir? Hadi buna cevap ver bakalim

Minnoş kelebekler polemikten uçmayın mapus damlarına konmayın, sakin olun lütfen.

İşte bende tam onu diyorum sizin şuan kızınız olmadığı için bu yorumu yapıyorsunuz. Aslında ikisi de aynı ve siz kendi açınızdan büyümelerini bekleyerek korumuşsunuz kız çocuğu anneleri de kendi açılarından koruma yöntemleri bularak hayatlarına devam etmeliler. Yaşamadığınız bir konu da ben yapmazdım demek doğru gelmiyor bana ne yazıkki

Savunman saçma diye bir şey yok bu benim düşüncem ve saçma veya değil bunun kararını siz veremezsiniz diyorum ya tahammülsüzlük bu.
Yani yıllardır bu durumu hiç duymamış hiç olmamış gibi sormanız da enteresan. Kız çocuğu eşin karşı cinsi sonuçta içinde karaktersizlik varsa Kız çocuğuna niyetini bozabilir. Ben sakınırdım evlenmezdim dedim ve yine diyorum.
Erkek çocuğuna yapmazlar mı dedim hayır...
Çocuklarım büyüdüler yetiştiler öyle evlendim diyorum.
Lütfen yazdıklarımı anlayamıyorsanız cevap da yazmayın

Cok yazmak istemiyorsan sen yazma karsi cins var tamamda gaylerde var.. kocan ya gizli gayse mesela? Ya oglunu bi yerde skistiryorsa sen bilmeden? Valla algima laf ediyorsun ama demek ki seninde benden asagi kalir yanin yok

İyi de evlenenlere sözüm yok ki. Güvenmişlerdir ki evlenmişler.
Ben kendimi bildiğim için ve kendi düşünceme göre yorum yapıyorum.
Bu forumda onun için yok mu ?

Ancak uzaktan smiley kondurursun mesajima cevap veremeyecegin icin.. noldu zoruna mi gitti? Kocan belki gaydir demem? Belki cocugunu skistiriyodur nerden biliyorsun?

Cok yazmak istemiyorsan sen yazma karsi cins var tamamda gaylerde var.. kocan ya gizli gayse mesela? Ya oglunu bi yerde skistiryorsa sen bilmeden? Valla algima laf ediyorsun ama demek ki seninde benden asagi kalir yanin yok
Şuan büyük oğlum 20 yaşında küçüğü de 17 ama yaşlarından daha büyük gösteriyorlar.
4 yıl önce evlendim o zamanda yine boylu ve yapılılardı.
Allah korusun dediğin gibi birşey olmuş olsaydi boğazını sıkabilecek durumdalardı anlatabildim mi bunu.
Kocam gay falan değil eğer öyle olsaydı hakkından ben gelirdim

Kiz olsada sesini duyurabilirdi yani o yaslarda onu demek istiyor herkes burda sana..ben bu konuda asla cinsiyet ayrimi yapmiyorum bir cok kiside yapmiyor demek.. soylediklerin tuhafimiza gitti

Evet çocuklu arkadaşım hiç evlenmemiş biriyle evlendi. Adamın ailesi istemedi ama evlendiler. Geçmişte de ailemizin çoook büyüklerinden bir dedemiz memur olarak atandığı şehirde üç çocuklu dul bir kadınla evlenmiş, ortak çocukları da olmuş ve hepsine bakmışlar ölene kadar. Allah helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın. Ümitvar olun ama akıl mantıktan da ayrılmayın

Buna kalbimi biraktim

Kiz olsada sesini duyurabilirdi yani o yaslarda onu demek istiyor herkes burda sana..ben bu konuda asla cinsiyet ayrimi yapmiyorum bir cok kiside yapmiyor demek.. soylediklerin tuhafimiza gitti
Arkadaşım bak başından beri erkeklerin başına gelmez demiyorum kendi çocuklarım için çok hassas davrandım bu konuda.
Ayrıca erkek çocuğu (belli bir yaşa gelmiş olanlar) kendini koruyabilir ama kız çocuğu kendini koruyamayabilir gücü yetmeyebilir bunu diyorum.
Allah korusun kızım olsa o şekilde bir olay olsa sadece onun hayati değil (psikolojik anlamda) benimde hayatım biter. Onun vicdan azabı bana bir ömür yeter.
Tabiki herkes kötü mü değil gerçekten güvendikleri biri olduğu zaman evlensinler. Ama ben yapamazdım diyorum bunun nesi garip allah aşkına.

büyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .

Yine hemen beddualara başlayan biri
Hanımefendi konuyu açan sizsiniz, anlatan soran sizsiniz. kimse kalkıp kötü birşey dememiş, koca derdine düşmüşsünüz gibi davranmamış. Eski konularınız da ortada zaten.

Sizin bir erkek bulup evlenme arayışına girmemeniz, önce kendinizi ve kız çocuklarını düşünmeniz söylenmiş. Sizin sorduğunuz soru direkt evlilik. Bir adam var ama acaba kızlarıma birşey yapar mı, zaten daha 1 yıl oldu ayrılalı kendimizi toparlamadan , kızlarımı da kendimi de tehlikeye atar mıyım, bir erkeğe ihtiyacım var mı diye düşünmeniz lazım. Bunu da üyeler yazmış zaten, bunu bir anne olarak sizin düşünmeniz lazımdı. Şimdi evlenseniz bile nasıl rahat uyayacaktınız. Benim ilk aklıma gelen ya sizin evlendiğiniz adam kızınızın saçının teline dokunursa ? Evlenmeyi nasıl bu kadar kolay düşünebiliyorsunuz ?

Ya tabi sende evlen ,evlenmek senin de hakkın ,başın boş kalmasın yazsalar hepsine canı gönülden teşekkür ederdiniz . Gerçekleri yazınca ,sorunca mı zorunuza gidiyor?

Olur olmasına da çok iyi düşünüp taşınmak lazım. Çocukların fiziksel ya da psikolojik hiç bir olumsuzluğa maruz kalmayacağından emin olabilecek misin?
Yabancı bir adam sonuçta. Ne kadar iyi, vicdanli olsa da, o da insan , tahammül sınırlarını aşabilir iki küçük çocuk. Ters bir bakışı, bir sözü bile o çocukları yaralar.
Taciz veya psikolojik şiddet ihtimali çok yazılmış zaten.

Nedense boyle soyleyenler evliligi yolunda gidenler oluyor.. kimse yanliz kalmayi hak etmez, sen olsan bile.. zaten toplumun bekledigi senin dedigin gibi cocuklarina adasin kendini bla bla.
Evliliği yolunda gidenler gelmiş ahkam kesmişler. Başkası açsaydı şu konuyu anaçlıkta sınır tanımaz şefkat kumkuması kesilirlerdi, fikirler tavsiyeler havada uçuşurdu. Boşandıktan sonra tekrar evlenmek, umudun deneyim karşısındaki zaferidir demişler. Herkesin de umuda ihtiyacı var hayatta. Kankalar dışında herkes kafese kapatsın kendini ollldu

Kız çocuğu olanlar evlenmesin mantığını anlamadım, o zaman kız çocuğu olan anneler asla evlenemez mi? Çok saçma değil mi ya bu?

Ben boşansam düşünmem tekrar evlenmeyi, bir erkek daha çekemem dkdkdd ama evlenmek isteyene de senin kızın var evlenemezsin otur aşağı demem şahsen ne alaka. Ha çok daha titiz davranmak ve çocukların menfaatini gözetmek 1.planda olacak şekilde hareket edilir ama kızı olan evlenmesin mantığı çok absürt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…