- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Yooooo zaten söylüyorum ben bunları daha önce de yaşamıştım diye.önce ki konunuzda da aynı şekilde boşanınca harika davranmış ama birleştikten 2 ay sonra herşey eski tar olmuş demişsiniz... eski eşinize hemen yeşil yakmayın derim sürünsün
Evet bazen kalp atışı yetmiyor sana katılıyorum evlilik çok başka bende şuan benzer bir durum içindeyim duygusal yaklaşınca evet seviyorum ama mantıken asla olmaz insanın kalbi ile beyni arasında kalması bu olsa gerekSadece kalbimin sesini dinleyebileceğim yaşı ve tecrübesizlik dönemini geçtim artık.
İsterse kalbimi dakikada 200 kez attırsın, evlilik çok başka birşey bunu öğrendim. Evliliğe yetmiyor kalp atışı.
Zamana bırakıyorum bu konuyu, bakalım neler olacak
Seninkinden ne haber? Hala peşinde mi?
Tabiki evlilik çok başka kalbinin sesini dinleyerek yapılmaz, ama flört ederken bunun hiç bir sakıncası yok..Sadece kalbimin sesini dinleyebileceğim yaşı ve tecrübesizlik dönemini geçtim artık.
İsterse kalbimi dakikada 200 kez attırsın, evlilik çok başka birşey bunu öğrendim. Evliliğe yetmiyor kalp atışı.
Zamana bırakıyorum bu konuyu, bakalım neler olacak
Seninkinden ne haber? Hala peşinde mi?
Evet bazen kalp atışı yetmiyor sana katılıyorum evlilik çok başka bende şuan benzer bir durum içindeyim duygusal yaklaşınca evet seviyorum ama mantıken asla olmaz insanın kalbi ile beyni arasında kalması bu olsa gerek
aaa ciddi misin.. boşandınız ya ne diye tehdit ediyo hakaret ediyo daha. Ah canım çok üzüldüm, bu erkeklere akıl versin AllaaaaahhTabiki evlilik çok başka kalbinin sesini dinleyerek yapılmaz, ama flört ederken bunun hiç bir sakıncası yok..
o yüzden dedim eşine karşı biraz kıpırtı birazda düzeldiyse düşünebilirsin diye..
Beni sorarsan;
Yazdım mı buraya bilmiyorum. çok kötü günler yaşadım.... şu sıra yeni duruldu ortalık.
Her türlü hakareti tehtidi yaptı..(yazılı sözlü) Öyle böyle değil herkesi rahatsız etti.
Ölüm tehditleri aldım hergün.. şikayetci oldum, koruma kararım var ve uzaklaştırma cezası aldı
Benim arka sağlam olunca geri adım attı gibi duruyor. Yinede bilemiyorum.
Karakolun önünden geçmeyen ben yol eyledim oraları
Zehir etti günümü gecemi, bütün ailemi tedirgin etti, insan içine çıkamaz duruma gelmiştim (piskolojik açıdan)
Şimdi ortalık duruldu toparlanmaya çalışıyorum.
Umarım cezalar sona erince tekrar musallat olmaz
Yakaladım senii..kız senin konun yüzünden bir hafta ceza aldım... attılar beni buralardan
Nasıl sinirlendiysem artık gacılara salak demişim.... pişmanmıyım.?? hayırrrr
aaa ciddi misin.. boşandınız ya ne diye tehdit ediyo hakaret ediyo daha. Ah canım çok üzüldüm, bu erkeklere akıl versin Allaaaaahh
benide banlamışlardı bende pişman değilim oh olsun
Hadi ya canım ufff.. boşanma gerçekleşmişti dimi sizde yanlış hatırlamıyorumBarışalım beni affet diye ağlamalar kükremeler neler neler..... ben kabul etmeyince de başka yollara bulaştı..
Pişmanım, hatalıyım sensiz nefes alamıyorum yaşayamıyorum diye yirmidört saat beni ve cevremi rahatsız etti..
Tabiki evlilik çok başka kalbinin sesini dinleyerek yapılmaz, ama flört ederken bunun hiç bir sakıncası yok..
o yüzden dedim eşine karşı biraz kıpırtı birazda düzeldiyse düşünebilirsin diye..
Beni sorarsan;
Yazdım mı buraya bilmiyorum. çok kötü günler yaşadım.... şu sıra yeni duruldu ortalık.
Her türlü hakareti tehtidi yaptı..(yazılı sözlü) Öyle böyle değil herkesi rahatsız etti.
Ölüm tehditleri aldım hergün.. şikayetci oldum, koruma kararım var ve uzaklaştırma cezası aldı
Benim arka sağlam olunca geri adım attı gibi duruyor. Yinede bilemiyorum.
Karakolun önünden geçmeyen ben yol eyledim oraları
Zehir etti günümü gecemi, bütün ailemi tedirgin etti, insan içine çıkamaz duruma gelmiştim (piskolojik açıdan)
Şimdi ortalık duruldu toparlanmaya çalışıyorum.
Umarım cezalar sona erince tekrar musallat olmaz
ama bugün yine ayrıldık artık sabrım kalmadı ayrıca cumartesi beraberdik böylesi daha iyi oldu aşk acısı çekmektense soğudum hal ve hareketlerindenAaaa öylemi... e yani almazsan şaşardım.. sabırda biyere kadar
evet canım bir saat içinde boşandım.Hadi ya canım ufff.. boşanma gerçekleşmişti dimi sizde yanlış hatırlamıyorum
İşte hep dediğim şeye geliyoruz.
Eğer ki boşanma kararını kadın aldıysa mutlaka haklı ve geçerli bir sebebi vardır.
Eski eşime karşı bir kıpırtı yok içimde. Olsa da zaten daha önce dediğim gibi kalp kıpırtıları, çarpıntıları başka şey, evlilik başka şey. Evliliğe götürmeyecekse ben flörtle zamanımı harcamak istemiyorum.
Başına gelenlere de çok üzüldüm. Anlaşmalı boşanma konusunda çok iyi yaptın farkında mısın? Sana o zaman da demiştim, ne istiyorsa ver uzamasın diye. Uzasaydı daha kötü olacaktı senin için. İnşallah o da bu dönemde aklını başına alır biraz, kendi yolunu çizer, sizi rahatsız etmez.
ama bugün yine ayrıldık artık sabrım kalmadı ayrıca cumartesi beraberdik böylesi daha iyi oldu aşk acısı çekmektense soğudum hal ve hareketlerinden
adama bak ya boşanmış daha neyin derdindeevet canım bir saat içinde boşandım.
valla kuzucum ne oldu bilmiyorum ben bu adama kör kütük aşık oldum ayrılamadım bir türlü cumartesi günü ise ona olan cinsel isteğimin bittiğini fark ettim bu gün ise duygularımın azaldığını sonuç ise bittiPamuk o günde söylediğim gibi bu adam hiç güven telkin etmiyor. O gün bitti diyordun tekrarmı barıştın.. yapma
Hayat senin hayatın önemli olan onun yanından ayrıldıktan sonra ruhun yara alıyorsa eksik hissediyorsan o ilişki olmamış demektir bence...valla kuzucum ne oldu bilmiyorum ben bu adama kör kütük aşık oldum ayrılamadım bir türlü cumartesi günü ise ona olan cinsel isteğimin bittiğini fark ettim bu gün ise duygularımın azaldığını sonuç ise bitti
Ben tanımıyorum ama bitti deyince bir daha geri dönmemek lazım.
Ben de eski eşime arabasını iade edeceğim.
Eski eş kendine lüks bir araba almış. Plakasını benim adımın baş harfi almış özel olarak. Anahtarı bana verecekmiş, ben kullanacakmışım
Sürekli yemeğe davet ediyor. Haftasonu sabah kapıma börek simit vs bırakıyor. Sürekli günaydın ve iyi geceler mesajları. Gün içinde hatırımı sormalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?