heyy ne kaynatıyorsunuz burda bakimmm
En dogrusunu yapiyorsun. Çok yavaş hareket ediyor gibime geldi. Yanılmış olabilirim ama sanki çokta hevesli degilmiş gibi... isteyen seven insan hemen harekete gecmezmiydi.Bu arada benimki "hayırlı cumalar" mesajı yazmış whatsapp'tan.
Ama ben cool takılıyorum, "size de" dedim bitirdim
Yemek için belli bir tarihte davet edecek mi diye beklemedeyim.
En dogrusunu yapiyorsun. Çok yavaş hareket ediyor gibime geldi. Yanılmış olabilirim ama sanki çokta hevesli degilmiş gibi... isteyen seven insan hemen harekete gecmezmiydi.
Ben kac yasinda ve hangi statude olursa olsun bir kadinin bir erkegin pesinden kosmasini dogru bulmuyorum. Bir erkek hayatini birlestirmek isteyecek kadar seviyosa zaten kadinin pesinden ayrilmaz. Yok ilgilenmiyosa da istedigin kadar ugras beyhude. Size bitsin dediginizde yemek yiyelim demesi, arada mesaj atmasi, ego tatmini. Kendisiyle ilgilenen bi kadin cevresinde olsun o kadar. Ciddi dusunmuyordur. 15 yildir bekar 50 yasinda cocugu da yok. Hem evlilik hem 2 kiz cocugu sorumlulugu hic cazip gelmez. Ya denk olunacak ya da arada buyuk sevda olacak. Yoksa boyle farkliliklar asilamaz. Ki sizin durumda ikisi de yok o yuzden de bu beyle bi sansiniz yok bana gore. Ama bir nokta ilgimi cekti. Ex esiniz yildonumunde cicekle gelmis kapiya. Hala sizi seviyo demek ki. Acaba onunla bi sansiniz olamaz mi? Bitti mi sevginiz inanciniz?Dün tekrar söyledim görüşmeyelim diye
Su akar yolunu bulur dedi
Yani benim anladığım görüşmek istiyor ama çoookkkk da ağırdan almak istiyor.
Sevgi konusunda emin olmamız mümkün değil tabi. Ama bana ilgisi olduğundan eminim. Ne düşünüyor bilemiyorum, yaşımız 18 değil sonuçta, duygularımızın peşinden sürüklenemeyiz. Mantıklı düşünmek gerekirse, ben iki çocuklu boşanmış bir kadınım. Benimle evlenirse sadece koca olmayacak, aynı zamanda birden bire baba da olacak. Doğudan bir ilden, acaba orada nasıl karşılanır mı diye düşünüyor.
Tek gördüğüm ben görüşmeyelim deyince bunu istemediği.
Ben kac yasinda ve hangi statude olursa olsun bir kadinin bir erkegin pesinden kosmasini dogru bulmuyorum. Bir erkek hayatini birlestirmek isteyecek kadar seviyosa zaten kadinin pesinden ayrilmaz. Yok ilgilenmiyosa da istedigin kadar ugras beyhude. Size bitsin dediginizde yemek yiyelim demesi, arada mesaj atmasi, ego tatmini. Kendisiyle ilgilenen bi kadin cevresinde olsun o kadar. Ciddi dusunmuyordur. 15 yildir bekar 50 yasinda cocugu da yok. Hem evlilik hem 2 kiz cocugu sorumlulugu hic cazip gelmez. Ya denk olunacak ya da arada buyuk sevda olacak. Yoksa boyle farkliliklar asilamaz. Ki sizin durumda ikisi de yok o yuzden de bu beyle bi sansiniz yok bana gore. Ama bir nokta ilgimi cekti. Ex esiniz yildonumunde cicekle gelmis kapiya. Hala sizi seviyo demek ki. Acaba onunla bi sansiniz olamaz mi? Bitti mi sevginiz inanciniz?
Eski esinizde tanisi konulmus bi psikolojik rahatsizlik var mi manik depresif gibi? Bu ruh hali degisimleri normalin disinda tepkiler iceriyosa bi hastalik tabani olabilir..Ağzınıza sağlık, acı ama çok güzel yazmışsınız. Dün akşam için de dizi izleyip çay içmeye davet etmiştim. "Bakarız, hallederiz" şeklinde bir cevap geldi pazar günü. Ama dün ne aradı, ne yazdı ne de geldi
Ama dün okullar tatil olduğu için kızları işe götürdüm. Öğlen başkan arayıp toplantıya git deyince ben de babalarını aradım, sana bırakayım işyerine diye. Olur dedi. Kızları almaya gittiğimde beraber yemek yemeyi teklif etti (balık restoranına ortak olmuş). Hepimiz balık yedik. Hala beni sevdiğini söylüyo zaten. Benim için Ankara'ya taşındı, burada iş kurdu. Ama sevgi nedir? 3 ay öncesinde bana hakaretler ediyordu. Ne bencilliğim, ne vicdansızlığım, ne onu kullandığım kaldı.
Dengesiz yani. 3 ay önceki haline bakarsanız dersiniz ki iyi ki boşamışsın bu adamı. Şu andaki haline bakarsanız Brad Pitt gelse başınızı çevirip bakmazsınız. Davamız sürerken 2 sene önce de böyle bir Brad Pitt dönemi olmuştu, ben öyle isimlendiriyorum artıkO zaman da hediyeler, seyahat teklifleri. Beni mutlu edecek herşey. Bir erkek için "erkekler öyle yapmaz bebeğim, çok beklenti içindesin" denen herşey. Uzun uzun mesajlar yazmak, sabah günaydın mesajları, akşam iyi geceler mesajı yazmadan yatmamak gibi. Bu arada eski eşim de 51 yaşında. Sonra ne oluyosa kafasına esiyo, bu sefer küsüyor, yine bana mesajlar. Senin ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum diye.
Yani sihirli bir değneğim olsa, onu şu anki modunda sabitleyebilsem
Eski esinizde tanisi konulmus bi psikolojik rahatsizlik var mi manik depresif gibi? Bu ruh hali degisimleri normalin disinda tepkiler iceriyosa bi hastalik tabani olabilir..
Burcu ne :/Bayağı bir terapistlere gittik. Konmuş tanısı yok. Depresif dönemi pek yoktur, daha ziyade maniktir kendisi
Ama çift kişilik olabilir, ben koydum tanıyı olur mu
AslanBurcu ne :/
Senden sonra hayatinda bi kadin oldu mu hic
Senden sonra hayatinda bi kadin oldu mu hic
Boşver sen iki adamıda boşanmam olunca ben ankaraya taşınıcam bana gelirsin çay, çekirdek, dizi yaparızAğzınıza sağlık, acı ama çok güzel yazmışsınız. Dün akşam için de dizi izleyip çay içmeye davet etmiştim. "Bakarız, hallederiz" şeklinde bir cevap geldi pazar günü. Ama dün ne aradı, ne yazdı ne de geldi
Ama dün okullar tatil olduğu için kızları işe götürdüm. Öğlen başkan arayıp toplantıya git deyince ben de babalarını aradım, sana bırakayım işyerine diye. Olur dedi. Kızları almaya gittiğimde beraber yemek yemeyi teklif etti (balık restoranına ortak olmuş). Hepimiz balık yedik. Hala beni sevdiğini söylüyo zaten. Benim için Ankara'ya taşındı, burada iş kurdu. Ama sevgi nedir? 3 ay öncesinde bana hakaretler ediyordu. Ne bencilliğim, ne vicdansızlığım, ne onu kullandığım kaldı.
Dengesiz yani. 3 ay önceki haline bakarsanız dersiniz ki iyi ki boşamışsın bu adamı. Şu andaki haline bakarsanız Brad Pitt gelse başınızı çevirip bakmazsınız. Davamız sürerken 2 sene önce de böyle bir Brad Pitt dönemi olmuştu, ben öyle isimlendiriyorum artıkO zaman da hediyeler, seyahat teklifleri. Beni mutlu edecek herşey. Bir erkek için "erkekler öyle yapmaz bebeğim, çok beklenti içindesin" denen herşey. Uzun uzun mesajlar yazmak, sabah günaydın mesajları, akşam iyi geceler mesajı yazmadan yatmamak gibi. Bu arada eski eşim de 51 yaşında. Sonra ne oluyosa kafasına esiyo, bu sefer küsüyor, yine bana mesajlar. Senin ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum diye.
Yani sihirli bir değneğim olsa, onu şu anki modunda sabitleyebilsem
Boşver sen iki adamıda boşanmam olunca ben ankaraya taşınıcam bana gelirsin çay, çekirdek, dizi yaparız
Aaaaa çekirdek candır:)Yanlış kelime kullandın :) Bende çekirdek bağımlılığı var, yeni bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?