tabiki şans kısmet meselesi.. bir de şu laf var benim korktuğum "yastığın değişirmişte kaderin değişmezmiş"Yani evet canım, illa bekar yada karısı ölmüş mü olsunkavun değil ki koklayasın
Birazda evlilikte şansın olacak.. evlilik kumarr
Evladıma birşey yapmadı canım, sadece bana bazı sözler söyledi.
Çocuğuma söyletir miyim çok şükür hiçbir kötü sözüne maruz kalmadı.
Offff bilemiyorum kendimi kötü hissediyorum. içimdekileri bir bilseniz.
Herkes negatif bakacak canım iyisi bulur mu beni, memlekette 1. neysede 2.den de ayrıldıysan başka türlü bakıyorlar.
Umrumda değil diyorum ama umrumda oluyor ne yazık ki çünkü toplumla birlikte yaşıyoruz yaşama karışıyoruz.
Kızlar bir soru sorucam aklıma gelmişken.
İstisnalar hariç, kocası iyi olan huzur yerinde olan kadın boşanır mı??
Sanki bana boşanmış erkekler sorunlu gibi geliyor. Yani sorunlu olma olasılığı yüksek
Deneyimim bu yönde.. Yanlış anlaşılmasın ama kadınların iyi giden bir evliği bitirme olasılığı daha az
Senin duruşuna hayranım:)Evladının yeme içmesine karışıyordu diye hatırlıyorum ama yanılıyor muyum?
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur sözü sizde gerçekleşiyor sanırım.
Alışkanlıklardan boş kalan yerleri doldurmada zorlanıyorsunuz şu anda sanki. Bir tavsiye: Oturun, bir kağıda neden boşandığınızı yazın. O kağıdı yanınızda taşıyıp sık aralarla okuyun.
Bu foruma yazdığınız mutsuz günlerinizdeki mesajları okuyun.
Ben de aynı fikirdeyim, eğer evliliği bitiren kadınsa gerçekten canına tak etmiştir. Ama istisnalar da olur tabi, sonuçta evliliği yürütebilmek için iki tarafın da ruh sağlığı yerinde olmalı. Kadının da geçmişten gelen öğrendikleri, kendi ailesindeki tecrübeleri, kendi ruhsal durumu normal olmayabilir, evlilik kararı verirken 2 taraf da düşünmeden taşınmadan karar vermiş olabilir, zaten yürümeyecek bir evliliğe başlamış olabilir, burada okuyoruz hep, aile baskısından kurtulmak için evlenip aşık olamadığı için mutsuz olup ayrılmak isteyen kadınlar da var. Evlenen kişilerin ikisinin de karakterinin oturmuş olması gerekli. Bir de bir erkek için ideal eş olmayan kadın başka bir erkek için en uygun eş olabilir, tersi de geçerli.
Çok kafa yormaya gerek yok, su akar yolunu bulur
Ben de izindeyim şu anda, o yüzden siteyle pek ilgilenemedim. Annem bel fıtığı ameliyatı oldu, onun yanındayım şimdi.
Bu arada benden haberler: Eski eş ısrarla ben değiştim rolünü oynamaya devam ediyor. Annemin hastane faturasını ödemiş gidip. Hala arabasını bana vermeyi, hatta buna çok alçak dediğim için aynı markanın jip olanını alıp ruhsatı benim adıma yapmayı teklif ediyor. Sürekli mesajlar, iftara davet etmeler vs.
Bu kadar iyi bir erkek olamaz yani, gerçek olmadığı buradan belli
Diğer adamın da Ankara dışına tayini çıktı
Beni izlemeye devam edin anacııımmmmmm diyorumBen de izliyorum çünkü kendi hayatımı.
Evladının yeme içmesine karışıyordu diye hatırlıyorum ama yanılıyor muyum?
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur sözü sizde gerçekleşiyor sanırım.
Alışkanlıklardan boş kalan yerleri doldurmada zorlanıyorsunuz şu anda sanki. Bir tavsiye: Oturun, bir kağıda neden boşandığınızı yazın. O kağıdı yanınızda taşıyıp sık aralarla okuyun.
Bu foruma yazdığınız mutsuz günlerinizdeki mesajları okuyun.
Ben de aynı fikirdeyim, eğer evliliği bitiren kadınsa gerçekten canına tak etmiştir. Ama istisnalar da olur tabi, sonuçta evliliği yürütebilmek için iki tarafın da ruh sağlığı yerinde olmalı. Kadının da geçmişten gelen öğrendikleri, kendi ailesindeki tecrübeleri, kendi ruhsal durumu normal olmayabilir, evlilik kararı verirken 2 taraf da düşünmeden taşınmadan karar vermiş olabilir, zaten yürümeyecek bir evliliğe başlamış olabilir, burada okuyoruz hep, aile baskısından kurtulmak için evlenip aşık olamadığı için mutsuz olup ayrılmak isteyen kadınlar da var. Evlenen kişilerin ikisinin de karakterinin oturmuş olması gerekli. Bir de bir erkek için ideal eş olmayan kadın başka bir erkek için en uygun eş olabilir, tersi de geçerli.
Çok kafa yormaya gerek yok, su akar yolunu bulur
Ben de izindeyim şu anda, o yüzden siteyle pek ilgilenemedim. Annem bel fıtığı ameliyatı oldu, onun yanındayım şimdi.
Bu arada benden haberler: Eski eş ısrarla ben değiştim rolünü oynamaya devam ediyor. Annemin hastane faturasını ödemiş gidip. Hala arabasını bana vermeyi, hatta buna çok alçak dediğim için aynı markanın jip olanını alıp ruhsatı benim adıma yapmayı teklif ediyor. Sürekli mesajlar, iftara davet etmeler vs.
Bu kadar iyi bir erkek olamaz yani, gerçek olmadığı buradan belli
Diğer adamın da Ankara dışına tayini çıktı
Beni izlemeye devam edin anacııımmmmmm diyorumBen de izliyorum çünkü kendi hayatımı.
ben 3 seneyı dolduracagız evlıyımİkinci evliliğinde yeniden mutluluğu yakalayan varmı?
Sanki tekrardan birini sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Belkide yeni bittiğinden dolayı..
İnsanlara güvenemeyecek gibi hissediyorum .
Yanlış sanıyorsunuz. İnsanların acısına bu denli duygusuzca bir cümle yazmanıza şaşırdım.
Değişik ruh hallerine girmem çok doğal, kağıda da yazdım, (hem o kadar ki işyerinde masamda bile unutup gittim)
Her olumsuzluklarını da düşündüm. Yeme içmesine karışıyordu kilo problemi olduğu için yada başka şey buna şimdi çok kafa yormuyorum. Benim demek istediğim bana söylüyordu çocuğumun yüzüne herhangi bir kızma yada başka hareketler yapmadı. Fırsat vermedim çabuk boşandım çok şükür. Hepimiz burada konuşmuyor muyuz şu huyu iyiydi bu huyu kötüydü diye...
Anneniz için çok geçmiş olsun acil şifalar
ben 3 seneyı dolduracagız evlıyım
ılk evlılıgımde bu kadar surmustu
ılk evlılıgımden bır oglum var 5 .5 yasında
gayet sıkıntısız suruyorum hayatımı esımle masallah
eski kayınvalıdemle bende hıc anlasamıyordumMaşallah Allah daim etsin mutluluğunuzu..
Benimde evliliğim 1,5 sene sürdü.
Kayınvalide faktörü/aynı bina/anne ağzına bakan bir eş/
3lü kombinasyonla sonlandı evlilik.
Şimdi tekrardan birini güvenmek,tanımak zor geliyor..
umarım mutluluğu yakalarım.
doğru zamanda,doğru insanla.
eski kayınvalıdemle bende hıc anlasamıyordum
benım korkum adamdan degıl kaynanalarla ne yaparım ıdı
allaha cok sukur
dılerım yasadıgım mutlulugun ve huzurun ve monotonlugun cok daha fazlası sızınde olur
Onun da çocucupu varmı.Tereddütleriniz oldu mu evlenirken.Nasıl bir insandı?Nasıl karşılaştınız?Ne tavsiye edersiniz ikinci evlilik eş seçimi için.Merhaba,
Ben de 10 yıllık bir evlilikten sonra 3 yıl önce boşandım. 11 yaşında bir oğlum var. 3 ay önce 2. evliliğimi yaptım. Eşimi çok seviyorum ve oğluma çok iyi davranıyor. Şu anda 1,5 aylık hamileyim. Oğlum henüz 2. evliliğime alışamamışken, bebeği nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. Kendini nasıl hissedecek, psikolojik sıkıntı yaşar mı, nasıl söylemem gerekiyor bilemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Eşinizin çocuğu oluyor, sorun sizde sizin çocuğunuz olmuyor. Öncelikle siz tedavi olmalısın, ne yaşıyorsunuz bu kadar kısa şeyden çözemeyiz. 12 yaşındaki çocukla görüşmenize tepkiniz çok yersiz, çocuğunun zamanından çalıp sizi el üstünde tutsun istiyorsunuz ama yok öyle bir dünya.Bende aranizdayimikinci evliliğim yasim 30 cocugum yok ilk esimdeki problemden dolayi olmadi 2. Esimin bir oglu var 12 yasinda yilda bir iki ay gorusuyorlar ama bu bile beni rhatsiz ediyor cunku esimin simdi cocugu olmuyor tam 2 yildir yalvara yalvara ilk evliligimde yasadigim herseyi sineye cekerek tedaviye basltabildim
Ailesiyle kopuk cocugunu gordugu zamansa ben yokmusum gibi hareket ediyor napicam bilmiyorum
Canim benim tavrin her nekdar sert olsda sana cevabim HAYIR NEYAZIKKI ESIMIN COCUGU OLMUYOR sorun bende olsaydiyda kbullenirdim.15 doktordn daha iyi bilip cevbini verdigin icin sagol :)Eşinizin çocuğu oluyor, sorun sizde sizin çocuğunuz olmuyor. Öncelikle siz tedavi olmalısın, ne yaşıyorsunuz bu kadar kısa şeyden çözemeyiz. 12 yaşındaki çocukla görüşmenize tepkiniz çok yersiz, çocuğunun zamanından çalıp sizi el üstünde tutsun istiyorsunuz ama yok öyle bir dünya.
Yazıcam neyse ban yemek istemiyorum sizin yüzünüzden. Gökden mi inmiş adamın çocuğu? Önce bi yazdığını oku ondan sonra yazdığımı eleştir!Canim benim tavrin her nekdar sert olsda sana cevabim HAYIR NEYAZIKKI ESIMIN COCUGU OLMUYOR sorun bende olsaydiyda kbullenirdim.15 doktordn daha iyi bilip cevbini verdigin icin sagol :)
cocugunun za,manindan tabiki calmasini beklemiyorum sadece denge kurmasini bekliyorum hergun birlikte oldugun adamin sana uzak yada yakin oldugunu anlamak zor olmaz
anlayamayabilirsin ama uslubun cok yersiz gerilmek için değil dertleşmek icin yaziyoruz.
Önce sor sonra sorunu anlyamazsan ben tekrar anlatabilirim
Bu konuşulanlar kime göre yanlış? Neye göre yanlış? Konunun uzmanı mısınız? Yaşayanı mısınız? Kimsiniz?
Evliliklerini devam ettirme şansı olan insanlar zaten ettiriyor merak etmeyin. Siz sanıyor musunuz ki boşanmak bir kadın için süper birşey? "Dul" damgası yemek? Çocuklarını aile ortamı olmadan büyütmeye çalışmak? Gelin olarak çıktığı baba evine geri dönmek? Kötü niyetli erkekler tarafından yatağa atılacak kadın olarak görülmek? Tekrar evlenmek istediğinizde "aaa daha önce evlenip boşanmış" etiketi yemek? Maddi olarak zorlanmak? Çocuğuyla farklı soyadı taşımak?
"Çocuk varsa boşanmayı HİİİÇÇÇÇ düşünmeyin" tavsiyesi yapacak kişi değilsiniz siz. Boşanmaların çocukları nasıl etkilediğini biliyoruz, salak değiliz. Ama sağlıksız evliliklerin çocukları daha kötü etkilediğini daha da iyi biliyoruz. Burada yazan tüm kadınlar, hele de çocuklular, emin olun ki tüm alternatifleri hatta daha da fazlasını deneyip ona rağmen olmadığı için boşanıyorlar. Evliliği oyun gibi gören, evliliğin sorumluluklarını almaktan kaçan erkeklerden boşanıyorlar. Evliliği ucuz gören erkeklerden boşanıyorlar.
Hakaretin ve kovulmanın gerekçesi olabilir mi? Yok efendim ben ona ne yapmışım da beni kovmuş???? Yok artık. YUH diyorum size. Biz insanız hanım efendi. İnsanlar kovulmazlar. İnsanlar konuşurlar, olmuyorsa aynı evde yaşamaya devam etmezler. Kovmak nedir yahu? Hakareti hak eder mi bir kadın? Sizin gibi bir kadın bu düşüncelere sahip olduğu için ben kadınlığımdan utanıyorum şu anda.
Bir de kalkıp iş yerinde patronun emirleri ile kocanın emirlerini kıyaslamışsınız. Biz kocamıza aşık olup evleniyoruz, patronumuzla aramızda sadece iş ilişkisi oluyor. Bunları nasıl karşılaştırabiliyorsunuz??? Merak etmeyin, bizim kocalarımız bizi SEVER, SAYGI gösterir, MERHAMET ederse biz de onların kölesi oluruz zaten, ayaklarını yıkarız, her dediklerini yaparız. Kadınları insan yerine koymayan erkeklerden boşandık biz. Patronumuzdan sevgi mi bekliyoruz ki görmeyince trip atalım? İlgi mi bekliyoruz patronumuzdan? Hasta olunca niye bir tas çorba getirmedi önüme mi diyoruz patronumuz için? Getirmezse getirmesin, benim duygusal beklentim yok ki ondan. Ama KOCAMDAN beklentim var. Herşeyden öncesi de beni İNSAN yerine koyması.
Sizin yetiştireceğiniz çocuklara yazık vallahi.
Bu konuşulanlar kime göre yanlış? Neye göre yanlış? Konunun uzmanı mısınız? Yaşayanı mısınız? Kimsiniz?
Evliliklerini devam ettirme şansı olan insanlar zaten ettiriyor merak etmeyin. Siz sanıyor musunuz ki boşanmak bir kadın için süper birşey? "Dul" damgası yemek? Çocuklarını aile ortamı olmadan büyütmeye çalışmak? Gelin olarak çıktığı baba evine geri dönmek? Kötü niyetli erkekler tarafından yatağa atılacak kadın olarak görülmek? Tekrar evlenmek istediğinizde "aaa daha önce evlenip boşanmış" etiketi yemek? Maddi olarak zorlanmak? Çocuğuyla farklı soyadı taşımak?
"Çocuk varsa boşanmayı HİİİÇÇÇÇ düşünmeyin" tavsiyesi yapacak kişi değilsiniz siz. Boşanmaların çocukları nasıl etkilediğini biliyoruz, salak değiliz. Ama sağlıksız evliliklerin çocukları daha kötü etkilediğini daha da iyi biliyoruz. Burada yazan tüm kadınlar, hele de çocuklular, emin olun ki tüm alternatifleri hatta daha da fazlasını deneyip ona rağmen olmadığı için boşanıyorlar. Evliliği oyun gibi gören, evliliğin sorumluluklarını almaktan kaçan erkeklerden boşanıyorlar. Evliliği ucuz gören erkeklerden boşanıyorlar.
Hakaretin ve kovulmanın gerekçesi olabilir mi? Yok efendim ben ona ne yapmışım da beni kovmuş???? Yok artık. YUH diyorum size. Biz insanız hanım efendi. İnsanlar kovulmazlar. İnsanlar konuşurlar, olmuyorsa aynı evde yaşamaya devam etmezler. Kovmak nedir yahu? Hakareti hak eder mi bir kadın? Sizin gibi bir kadın bu düşüncelere sahip olduğu için ben kadınlığımdan utanıyorum şu anda.
Bir de kalkıp iş yerinde patronun emirleri ile kocanın emirlerini kıyaslamışsınız. Biz kocamıza aşık olup evleniyoruz, patronumuzla aramızda sadece iş ilişkisi oluyor. Bunları nasıl karşılaştırabiliyorsunuz??? Merak etmeyin, bizim kocalarımız bizi SEVER, SAYGI gösterir, MERHAMET ederse biz de onların kölesi oluruz zaten, ayaklarını yıkarız, her dediklerini yaparız. Kadınları insan yerine koymayan erkeklerden boşandık biz. Patronumuzdan sevgi mi bekliyoruz ki görmeyince trip atalım? İlgi mi bekliyoruz patronumuzdan? Hasta olunca niye bir tas çorba getirmedi önüme mi diyoruz patronumuz için? Getirmezse getirmesin, benim duygusal beklentim yok ki ondan. Ama KOCAMDAN beklentim var. Herşeyden öncesi de beni İNSAN yerine koyması.
Sizin yetiştireceğiniz çocuklara yazık vallahi.
coook mutlu oldum adiniza.Arkadaslar Benim Sizlerle Paylasmak Istedigim Aranizda Ikinci Bir Evlilikte Bulunanlar Varmi Varsa Bana Yazin....
Benimde Ikinci Evliligim Allahima Cok Sükür Cok Mutluyum.....
Insanin Kaderi Bazen Kendilerinin Elinde....
Evleneli 1 Sene Oldu Hersey Cok Güzel Gidiyor Allah Herkese Hakk Ettigi Mutlulugu Versin....
Sevgilerimle Nur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?