- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
Gokten inmedi tabi ama hastaliklar sonradn olusmicak diyr birsey yok guzelim yazik sana bi sor duy sonra elestiricek vaktin ve bilgin olur zaten ban yemektende korkmazsinYazıcam neyse ban yemek istemiyorum sizin yüzünüzden. Gökden mi inmiş adamın çocuğu? Önce bi yazdığını oku ondan sonra yazdığımı eleştir!
hayırlısı olsunMerhaba,
Ben de 10 yıllık bir evlilikten sonra 3 yıl önce boşandım. 11 yaşında bir oğlum var. 3 ay önce 2. evliliğimi yaptım. Eşimi çok seviyorum ve oğluma çok iyi davranıyor. Şu anda 1,5 aylık hamileyim. Oğlum henüz 2. evliliğime alışamamışken, bebeği nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. Kendini nasıl hissedecek, psikolojik sıkıntı yaşar mı, nasıl söylemem gerekiyor bilemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
her ıkınızınde yazdıkları sacmaCanim benim tavrin her nekdar sert olsda sana cevabim HAYIR NEYAZIKKI ESIMIN COCUGU OLMUYOR sorun bende olsaydiyda kbullenirdim.15 doktordn daha iyi bilip cevbini verdigin icin sagol :)
cocugunun za,manindan tabiki calmasini beklemiyorum sadece denge kurmasini bekliyorum hergun birlikte oldugun adamin sana uzak yada yakin oldugunu anlamak zor olmaz
anlayamayabilirsin ama uslubun cok yersiz gerilmek için değil dertleşmek icin yaziyoruz.
Önce sor sonra sorunu anlyamazsan ben tekrar anlatabilirim
Sen tüp bebek tarafına git. Bizim yeterince güzel muhabbetimiz var burda.Gokten inmedi tabi ama hastaliklar sonradn olusmicak diyr birsey yok guzelim yazik sana bi sor duy sonra elestiricek vaktin ve bilgin olur zaten ban yemektende korkmazsin
mesele tedavi görmekte değlki eşime bunu kabullendirebilmekte herşey allahtan bunu bende biliyorum
Ama zor bir evlilik geçiriyorum buda tuzu biberi oluyor
aynı evde yaşıyoruz ama keselerimiz ayrı mesela beni kıran yönler burası eşimde çalışıyor ama bütün masraflar sadece bana ait tedavi masraflarımızda buna ek başından geçmiş daha iyi anlayabilirsin nekadar maliyetli ve yıpratıcı süreç.. hadi maddi desteğini esirgiyor hiç olmazsa manevi destek verse oda yok çocuktan bir muhabbet açılsa benim çocuğum var ihtiyacım yok isteyen basar parayı yaptırır diye cevap alıyorum.
biz evlenirken bunların hepsini konuşmuştuk halbuki o zaman 3 tane daha çocuk istiyordu eşim
dengeyi kurması derkende benim evlat hasreti çektiğimi bile bile karşımda oğlunu kucağına alarak bana nispet yapıyor halbuki tedavi sürecinde desteğine ne kadar ihtiyacım olduğunu doktorda söyledi ama nafile
haklısın sanırımZor bir evlilik geçirirken bebek planlarınızı erteleyin bence.
Önce evliliğinizi sağlamlaştırın, bebek sonra gelsin. Eşinizin çocuğunun yaşadığı zorlukları sizin çocuğunuz da yaşamasın.
olur yeterki sen iste canım :))Sen tüp bebek tarafına git. Bizim yeterince güzel muhabbetimiz var burda.
Siz derdinizi göz ardı edip başka konulara odaklanın, bu şekilde hayatta size aynen şuandaki gibi cevap verir. Aferim size:) durmak yok yola devam:).olur yeterki sen iste canım :))
Başka arzunuz varmı hanfendi
aminnnnn aminnnnn bilmukabele bilesiniz :)Siz derdinizi göz ardı edip başka konulara odaklanın, bu şekilde hayatta size aynen şuandaki gibi cevap verir. Aferim size:) durmak yok yola devam:).
Bir tek siz sorun yaşamıyorsunuz, ben ilk mesajımda bu kadar kısa yazıdan sizi bilemeyiz yazmıştım. Siz daha okumadan goy goy. Evinizde de böyleyseniz Allah sabır etsin eşinize:)
Sakin ol şampiyon, en birinci sensin:)aminnnnn aminnnnn bilmukabele bilesiniz :)
:)Sakin ol şampiyon, en birinci sensin:)
kendince iyi bi yol gostermeye calismissin ama yanlissin.. burda onca zorluklarla, acilarla, her turlu fedakarligi yaptigi halde, baska caresi kalmadigi icin bosanan kadinlara saygisizlik bi kere bu.. ne demek 'belki de onu bu hale ben getirdim'?! kendi iyi giden(en azindan bosanmamissin) evliliginden yola cikarak burda onca skntiyi ceken kadini 'ay sende de su vardir belki kiz' yuzeyselligiyle rahatlatamazsin..bu konuşulanlar çok yanlış.
öncelikle evliliklerini devam ettirme şansı olan insanlara, bir ümit oluyor bu konuşmalar "boşanırım, tekrar evlenirim ne olacakki, bak kızlar evlenmiş, hatta daha mutlu olmuş" gibi bir algı oluşturuyor.
LÜTFEN BUNU YAPMAYIN.
Çocuk yoksa, bu biraz daha kolay bir tercih AMA çocuk varsa LÜTFEN LÜTFEN ve LÜTFEN boşanmayı hiiiiiç düşünmeyin. Artık tüm alternatifler denendikten sonra boşanma yoluna gidin.
Her ne kadar kendimizi önce düşünsek, bu boşanmalar çocuklarımızı büyüdüklerinde ve hatta kendi evliliklerinde ve ailelerinde ciddi anlamda etkileyecek. Bunu lütfen unutmayın.
Lütfen her ihtimali deneyin, doktorlar, aile danışmanı, psikolog, aile büyükleri, eş dost, arkadaşlar, komşular, hocalar ...
bilmiyorum deneyin. Evlilik bu kadar ucuz değil!
Bizde kadınlar olarak, kocalarımıza bir şeyler yapıyoruz, bizde masum değiliz. Bazen inatlaşıyoruz, bazen bencillik yapıyoruz, bazen sevgisiz davranıyoruz, bazen ilgilenmiyoruz. Bilmiyorum!
"Kocam beni aldatıyor, ne yapayım" diye buraya yazmayın. Gidin bir uzman ile görüşün!
Evlilikler, TV deki diziler, filimler gibi değil. Bunları seyrederek "beyaz atlı prensi"mizi bekleme işinden vazgecin.
Hayat çok zor ve acımasız. Kocamın sözleri bana "emir" gibi gelirken kendimi onun "kölesi" gibi görürken, iş hayatımda müdürlerimin "emirlerini" eksiksiz yerine getirmek için kendimi yırtıyorum. Müdürümün isteklerine katlanabiliyorsam, kocamınkilere de katlanabilirim.
Çok iyi düşünün, 1 şans daha verin, daha sonra 1 şans daha ve sonra daha fazla şans verin. Bir şey "aileyi" kaybetmeyiz.
O insanla evlenmeye kimse bizi zorlamadı. Kendimiz (en azından ben) isteyerek evlendik. Hata yapmadık, salak değildik, saf, taze, ve genç kızlık duygularımızla severek evlendik.
Belkide ben ona nasıl davranacağımı bilmediğim için onu bu hale getirdim.
Birazda böyle düşünebilmek gerekli, nerede hata yapıyoruz... Bana hakaret etti, evden kovdu ama ben ona ne yaptım? Ne yaptımda bana bunları yaptı? Ben hiç bir şey yapmadım mı ona ? Biraz dürüst olmak lazım kendimize ve kocalarımıza...
ne yapacaksin, bosanma davasinda tum haklarini alacaksin vazgecmeyeceksin gurur yapip, tazminatti cocuga nafakaydi, odesin ASLAN gibi..24 yasindayim 7 aylikta bebgm var iki aydir annemin yanindayim aralikta bosanma davamiz var esim beni evden gondermk icin elinden geleni yapti dayak bile yedim annemin ustune bile yurudu ben genede bebegim cok kucuk babasiz kalmasn diye barismak istedim ailem onun kredi borcunu oderse barisirmis pes dedim artik ne bicim insanla evlenmis hafta bir kre cocugunu goruyr 15 dakka fln oda iki aydr cocuguna hicbirsy almadi arayip nasil diye bile sormuyr facede bakiyrm yigeninin resimlrini paylasip aslanim yazyor kendi oglu umrunda bile degil napiagim hic bilmiyorum
tüüüüüüü onun kalıbınaaa te allaaam yaa24 yasindayim 7 aylikta bebgm var iki aydir annemin yanindayim aralikta bosanma davamiz var esim beni evden gondermk icin elinden geleni yapti dayak bile yedim annemin ustune bile yurudu ben genede bebegim cok kucuk babasiz kalmasn diye barismak istedim ailem onun kredi borcunu oderse barisirmis pes dedim artik ne bicim insanla evlenmis hafta bir kre cocugunu goruyr 15 dakka fln oda iki aydr cocuguna hicbirsy almadi arayip nasil diye bile sormuyr facede bakiyrm yigeninin resimlrini paylasip aslanim yazyor kendi oglu umrunda bile degil napiagim hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?