Ikinci Evlilik

Yazıcam neyse ban yemek istemiyorum sizin yüzünüzden. Gökden mi inmiş adamın çocuğu? Önce bi yazdığını oku ondan sonra yazdığımı eleştir!
Gokten inmedi tabi ama hastaliklar sonradn olusmicak diyr birsey yok guzelim yazik sana bi sor duy sonra elestiricek vaktin ve bilgin olur zaten ban yemektende korkmazsin

hayırlısı olsun
benım oglum 2.5 yasındaydı evlendıgımızde ben hemen bebek yapamadım
üstelik bir tane aldırdım bile cok kucuk ezılmesın bıraz kurtarsın kendını dedım , ıcten ıcede yenı esımın cocugumla arasındakı bagın bır baska cocukla bolunmesıne musade etmek ıstemedım
vehasıl kelam 3 sene dolacak evlenelı hala bebek yapamadım . erteledıkce erteledım
hayırlısı olsun ınsallah
saklamayın soyleyın derım

her ıkınızınde yazdıkları sacma
senın olmasa ne olur , adamın olmasa ne olur bu kusur elde olan bısey mı?
kabullenemeyen varsada valla ayrılır yazdıklarınız cok komık
ne munasebet sorun bende olsaydı kabullenırdım dıyorsunuz
benımde oglum tup bebek belkı gene olmayacak bunu bıle bılede evlendı esım .
hayatta neyı nereye koydugunuza dıkakt edın derım
ılk esımde sorun vardı buarada , ondan dolayı 3 kere tedavı gordum. sımıdede cocuk sorunu yasasam gene tedavı gorurum sonucta bu adama yaptıgım bısey degıl benım ıstegım benım arzumdur.
yazmıssınız eskıden yasadıgım tedvaılerı sıneye cekerek tedavıye basladım.
ama verende allah vermeyende allah yazdıklarınız cok cırkın o kadar yazıyorum gerısını sız anlayın

mesele tedavi görmekte değlki eşime bunu kabullendirebilmekte herşey allahtan bunu bende biliyorum
Ama zor bir evlilik geçiriyorum buda tuzu biberi oluyor
aynı evde yaşıyoruz ama keselerimiz ayrı mesela beni kıran yönler burası eşimde çalışıyor ama bütün masraflar sadece bana ait tedavi masraflarımızda buna ek başından geçmiş daha iyi anlayabilirsin nekadar maliyetli ve yıpratıcı süreç.. hadi maddi desteğini esirgiyor hiç olmazsa manevi destek verse oda yok çocuktan bir muhabbet açılsa benim çocuğum var ihtiyacım yok isteyen basar parayı yaptırır diye cevap alıyorum.
biz evlenirken bunların hepsini konuşmuştuk halbuki o zaman 3 tane daha çocuk istiyordu eşim
dengeyi kurması derkende benim evlat hasreti çektiğimi bile bile karşımda oğlunu kucağına alarak bana nispet yapıyor halbuki tedavi sürecinde desteğine ne kadar ihtiyacım olduğunu doktorda söyledi ama nafile

Gokten inmedi tabi ama hastaliklar sonradn olusmicak diyr birsey yok guzelim yazik sana bi sor duy sonra elestiricek vaktin ve bilgin olur zaten ban yemektende korkmazsin
Sen tüp bebek tarafına git. Bizim yeterince güzel muhabbetimiz var burda.

Zor bir evlilik geçirirken bebek planlarınızı erteleyin bence.
Önce evliliğinizi sağlamlaştırın, bebek sonra gelsin. Eşinizin çocuğunun yaşadığı zorlukları sizin çocuğunuz da yaşamasın.

olur yeterki sen iste canım :))

Başka arzunuz varmı hanfendi
Siz derdinizi göz ardı edip başka konulara odaklanın, bu şekilde hayatta size aynen şuandaki gibi cevap verir. Aferim size:) durmak yok yola devam:).

Bir tek siz sorun yaşamıyorsunuz, ben ilk mesajımda bu kadar kısa yazıdan sizi bilemeyiz yazmıştım. Siz daha okumadan goy goy. Evinizde de böyleyseniz Allah sabır etsin eşinize:)

aminnnnn aminnnnn bilmukabele bilesiniz :)

Bende iki evlilik bitirdim gelgitler halen sürüyor beş sene oldu ilkinde bu kadar uzulmedim çocuğum olduğu halde çünkü ne ararsan vardı aa Ikinci beni mahvetti tüm pozitif yanimi aldi götürdü hala sosyal medyadan bakarım napiyo diye sevemem sanmıştım ama ilkinden çok sevdim kiyaslamadim ole bitti şimdi korkuyorum yeni bir başlangıç yapmaya hepsi aynı saniyorum yaş 34 yalnızlık allaha mahsus benim de bi eksigim yok bende bi duzen istiyorum da nasip artık gerisi Allah'a kalmis allah hepimize hayirlisini nasip etsin korktugumuza ugratmasin

kendince iyi bi yol gostermeye calismissin ama yanlissin.. burda onca zorluklarla, acilarla, her turlu fedakarligi yaptigi halde, baska caresi kalmadigi icin bosanan kadinlara saygisizlik bi kere bu.. ne demek 'belki de onu bu hale ben getirdim'?! kendi iyi giden(en azindan bosanmamissin) evliliginden yola cikarak burda onca skntiyi ceken kadini 'ay sende de su vardir belki kiz' yuzeyselligiyle rahatlatamazsin..
ben de bosandim, ama kimseye kalkip kolay kolay bosanmasini oneremem, cunku cok zor surec.. evet, kadinda da cok su olabiliyor; hatta bazen %100 suclu olabiliyor.. ama genel kabul gormus bi gercek var ki, normal kafadaki bi kadin bosanmayi en son secenek olarak bile dusunmek istemez, bosanmis kadin olmak istemez, binbir emekle kurdugu evini dagitmaz.. yani bosanma gibi aci bi noktaya gelmis kadinlara verilecek tavsiyeler degil bunlar.. zaten boyle eften puften tavsiyelerle cozulecek problemler, 'akli basina' insanlari bosanma olayima getirmez..
bir de şu patron-eş kiyasina agzim acik kaldi.. 'bi kadinin arkasinda esinin sevgisi varsa, kimin ne dusundugunu pek umursamaz' gibi laf vardi.. bi arkadasinla aran bozuk oldugundaki ruh halinle, esinle kotu oldugundaki ruh halin ayni mi? bu kiyasi yaptiysan, inan kimseye bu konuda ogut verip yanlis yaptigini iddia edecek konumda degilsin.. ve dilerim asla bu noktaya gelmezsin.. sevgiler..

24 yasindayim 7 aylikta bebgm var iki aydir annemin yanindayim aralikta bosanma davamiz var esim beni evden gondermk icin elinden geleni yapti dayak bile yedim annemin ustune bile yurudu ben genede bebegim cok kucuk babasiz kalmasn diye barismak istedim ailem onun kredi borcunu oderse barisirmis pes dedim artik ne bicim insanla evlenmis hafta bir kre cocugunu goruyr 15 dakka fln oda iki aydr cocuguna hicbirsy almadi arayip nasil diye bile sormuyr facede bakiyrm yigeninin resimlrini paylasip aslanim yazyor kendi oglu umrunda bile degil napiagim hic bilmiyorum

ne yapacaksin, bosanma davasinda tum haklarini alacaksin vazgecmeyeceksin gurur yapip, tazminatti cocuga nafakaydi, odesin ASLAN gibi..

Esyalari gorumceme vermis insallah Allahim kullanmasini nasip etmesin ailesinden biri de ariyip noldu diye sormadi torunlarini bile sormuyorlar esimde koye yerlescekmis annesinin istegi oldu sonunda oglum koye tasin diyip duruyordu simdi ogluyla otursunlar hakkimi hic helal etmiyorum

tüüüüüüü onun kalıbınaaa te allaaam yaa
ayrılmakla en iisini yapmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…