Ikinci Evlilik

Kizlar yazdiklarinizi okudum baya bi sayfa sayfa tek tek.. bagzilariniz yazmis esim ölüyo bitiyo herkesi ariyo yalvariyo degistim diyo diye peki geri donen veya flort edip sans veeren oldumu degistini veye degismedini goren varmi.. benim bu soylediklerim taa haziranda felan yazmissiniz

Ben iki ay once evden cikip gittim kocamin ailesi yuzunden evde huzurumuz yoktu. Kocam hep ailesini tutardi haksiz yere, ve bana kotu davranirdi. Surekli doldurdular. Ben ogullarina gul gibi baktigim halde. Neyse 1 hafta ailemde kaldim ve cok pismandi. Hediyelerle geldi yok yalvardi agladi degistim bundan sonra aileme sunu bunu dicem dedi merak etme bidaha gorusmesende olur dedi ailemle. Eve dondum..
Ama inan gram degismedi.. Karakteri zYif babasindan korkuyor.
Suan bosandik.. Ben cektiklerimle kaldim

Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşınayim ve bir buçuk senelik evliyim ama malesef yollarımız ayırmak zorundayız... Beni sevemedi ne yaptıysam yok kendi çalışmadı yattı ben ise gidip geldim.. Evde arkadaş gibiydik yani ilişki denen bir şey yok aramızda.. Ben elimden geleni yaptım ama yaranamadim beni sevmedi beğenmedi peki neden evlendin o zaman benim hayatımı yaktin?? Yaşım gelmişti diyo ve sen kendini sevdiremedin diyo oysaki çok sevecen bir insanım.. annesi hep geliyordu iki aya yakın kalıp türkiye ye dönüyordu .. almanyada yaşıyorum bu arada ... Evlendiğim evlenelim taşınmakla geçti zamanımiz bir türlü düzene giremedik.. Bana aldığı bilezikleri ben 3 aylık gelinken sattı kira yüzünden ve çalışmadığı için.. geçen sene tartıştık ve ailem bu duruma dayanamadı beni aldılar..annesi yüzünden çok tartışıyorduk 4 çocuğu burda olduğu halde sadece bende kalıyordu, başımın üstünde yeri var ama çok huzursuz ediyordu bizi.. ailem beni aldıktan sonra bosanacagim dedim daha yapamıyorum çok çektirdi beni hergün kırdı.. Ben gittik den sonra çok pişman olmuş bana yalvardı yakardi bir daha deneyelim diye.. o şansı ona verdim vermez olaydim .. bir hafta iyidi sonra tekrar geçmişe döndü herşey.. en son ailemin alt katına taşındık ve ben eski işime devam ettim.. kendisi uzun süre sonra bir iş buldu ordan da iki hafta sonra çıkarıldı.. daha dayanamıyorum dedim annesi de o ara tabi yine bizde .. eşyalarını al git artık dayanamıyorum dedim.. bir gün sonra ben isteyken annesini alıp gitmiş..kendisi benden 10 sene büyük ama hiç gelişmemiş beni bosyere kullandı.. Hiç pişman değilim ben gençliğimi onun için yakamam.. olmadı beni sevemedi sürekli değişmemi istedi kilo ver diye diye psikolojimi bozdu oysaki o benden daha kilolu ve boyu hemen hemen benim kadar.. Ben görünüşüne bakarak asla onu incitmedim ama o hergün.. kendime layık görmüyorum onu artık o bir evlilik adamı değil.. ah ah anlatsam roman olur

Çok geçmiş olsun.
Sevdiğim bir karikatür var, adam arabasını sanayide ustaya götürmüş, bir yandan da diyor ki, "usta, keşke insanlar da böyle olsa, getirsek ustasına, bir bak bakalım bir problemi var mı desek"

Ne yazık ki bazı insanlar gerçek yüzünü evlendikten sonraya saklayabilecek kadar usta oyuncu.

Allahım bundan sonra yüzünüzü (yüzümüzü) güldürsün inşallah.

Aynen çok doğru dediAllahtan tez zamanda doğru kararı verdim ve çocuğum yok şükür.. Allah büyük belki daha güzel hayat bekliyor

Ahh bacım yazdiklarin altına imzamı atıyorum..!

Acaba naptin bende mahkeme günümü bekliyorum...merak etimmm

Acaba naptin bende mahkeme günümü bekliyorum...merak etimmm
mahkemem bugündü.. içine mi doğdu ne :)
ben gitmedim mahkemeye avukatım gitti sadece. hakim bayanmış şanslıyım bu konuda. şahit istemiş yaşananlara dair. bi de eylüle ertelemiş davayı o kötü oldu ama av yüzde doksan eylülde biter diyo
senin ne zaman mahkemen

Anlaşılan çekişmeli senin davan..hakkında hayirli olsun..insallah biter eylülde çok uzun zamana vermiş ya .bu kadar uzun zaman niye.benimki haziranda ,ama ben bir türlü duzelemedim kardeşim kendime gelemiyorum..buralarda teselli bulmaya çalışıyorum ama oda artık yetmiyor..

Benimse mahkemem dün sonuçlandı resmen bitti benimki ölürüm bırakmam diyordu ama hakimin yanında gurur yaptı bende boşanmak istiyorum dedi ve bitti Hakkı'mızda hayırlısı kızlar

Benimse mahkemem dün sonuçlandı resmen bitti benimki ölürüm bırakmam diyordu ama hakimin yanında gurur yaptı bende boşanmak istiyorum dedi ve bitti Hakkı'mızda hayırlısı kızlar
hayırlısı böyleymiş demekki canım .yinede işman olduuğunu görmüşsün şu hayatta..ama son pişmanlıklar fayda etmez..iyimisin peki

malesef çok ileri tarihe attılar. adli tatilde var arada o yüzdenmiş.
toparlanmak zorundayız hayat devam ediyor.

ayrılalı koskoca 6 sene...hayır gördüğümüzde şer,şer sandığımızda hayır.benim bunca yaşadıklarımdan anladığım tek şey hayırlısını istemekmiş.onunla evlenebilmeyi o kadar çook dilemiş o kadar çok istemiştim ki,halbuki hayırlısını istemek gerekmiş.kim bilir hayırlısı diye çok dua etseymişim belkı bunca seyı yasamayacaktım.cunku hayatımda o olmayacaktı.acım mı?halendaha geceleri ağlarım.o mu?onun hayat devam ediyor.sanmıyorum benım kadar acı cektiğine.erkekler için problemmiki boşanmak.bence değil.önemli olan vicdan merhamet sahibi olabilmek.lafta herkes vicdanlı herkes merhametli ama uygulamaya gelince tık yok.keşke bizlerde onlar kadar umursamamayı becerebilsek.ama erkeklerle kadınların şartları hiçbirzaman eşit değilki.a birde buarada anladığım birşey daha var nişanlıyken flört ederken,aman nasıl olsa düzelir diyoruz ya o büyük promlemleri görmuyoruz görmek istemiyoruz ya,işte orda bitirmek gerekiyor.çorbanın içine sinek kaçtımı mide bulandırıyorsa.o bizim ufak buyuk gördüğüm şeyleri bir iki düzelir diye bekledıkce o 3-4-5 diye çoğalyor çoğaldıkça sorunlar dahada büyüyor.bir ilişkide hiçmi zor süreç olmaz derseniz,olur tabi olmazmı ama bunun için hep bir taraf çabalıyor diyeri kılını bile kıpırdatmıyorsa o zaten bitmiş,birde üçüncü kişiler.zaten biten evliliklerin çoğu ama çoğu hep üçüncü şahıslar yüzünden bitmezmi? aldatma,eşlerin aileleriyle eşi arasındaki bağı kuramama vs vs.şu üçüncü kişiler müdahalesi olmasa eşler arasındaki sorunlarda çözülür.ben anladım evlilik artık fasa fiso,bu zamanda adam gibi adamda yok.güvende kalmadı derken zaman akıp gidiyor.bekarlık sultanlıktır diye boşunamı demişler.gönül istemezmi evli mutlu çocuklu olmayı,ama olmayınca olmuyor.takmamayı becerebiliriz inş.ama acım ilk günki gibi taze değil elbet.ama çekiyormuyum halen acı cekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…