Kizlar yazdiklarinizi okudum baya bi sayfa sayfa tek tek.. bagzilariniz yazmis esim ölüyo bitiyo herkesi ariyo yalvariyo degistim diyo diye peki geri donen veya flort edip sans veeren oldumu degistini veye degismedini goren varmi.. benim bu soylediklerim taa haziranda felan yazmissiniz
Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşınayim ve bir buçuk senelik evliyim ama malesef yollarımız ayırmak zorundayız... Beni sevemedi ne yaptıysam yok kendi çalışmadı yattı ben ise gidip geldim.. Evde arkadaş gibiydik yani ilişki denen bir şey yok aramızda.. Ben elimden geleni yaptım ama yaranamadim beni sevmedi beğenmedi peki neden evlendin o zaman benim hayatımı yaktin?? Yaşım gelmişti diyo ve sen kendini sevdiremedin diyo oysaki çok sevecen bir insanım.. annesi hep geliyordu iki aya yakın kalıp türkiye ye dönüyordu .. almanyada yaşıyorum bu arada ... Evlendiğim evlenelim taşınmakla geçti zamanımiz bir türlü düzene giremedik.. Bana aldığı bilezikleri ben 3 aylık gelinken sattı kira yüzünden ve çalışmadığı için.. geçen sene tartıştık ve ailem bu duruma dayanamadı beni aldılar..annesi yüzünden çok tartışıyorduk 4 çocuğu burda olduğu halde sadece bende kalıyordu, başımın üstünde yeri var ama çok huzursuz ediyordu bizi.. ailem beni aldıktan sonra bosanacagim dedim daha yapamıyorum çok çektirdi beni hergün kırdı.. Ben gittik den sonra çok pişman olmuş bana yalvardı yakardi bir daha deneyelim diye.. o şansı ona verdim vermez olaydim .. bir hafta iyidi sonra tekrar geçmişe döndü herşey.. en son ailemin alt katına taşındık ve ben eski işime devam ettim.. kendisi uzun süre sonra bir iş buldu ordan da iki hafta sonra çıkarıldı.. daha dayanamıyorum dedim annesi de o ara tabi yine bizde .. eşyalarını al git artık dayanamıyorum dedim.. bir gün sonra ben isteyken annesini alıp gitmiş..kendisi benden 10 sene büyük ama hiç gelişmemiş beni bosyere kullandı.. Hiç pişman değilim ben gençliğimi onun için yakamam.. olmadı beni sevemedi sürekli değişmemi istedi kilo ver diye diye psikolojimi bozdu oysaki o benden daha kilolu ve boyu hemen hemen benim kadar.. Ben görünüşüne bakarak asla onu incitmedim ama o hergün.. kendime layık görmüyorum onu artık o bir evlilik adamı değil.. ah ah anlatsam roman olur
Çok geçmiş olsun.
Sevdiğim bir karikatür var, adam arabasını sanayide ustaya götürmüş, bir yandan da diyor ki, "usta, keşke insanlar da böyle olsa, getirsek ustasına, bir bak bakalım bir problemi var mı desek"
Ne yazık ki bazı insanlar gerçek yüzünü evlendikten sonraya saklayabilecek kadar usta oyuncu.
Allahım bundan sonra yüzünüzü (yüzümüzü) güldürsün inşallah.
Ahh bacım yazdiklarin altına imzamı atıyorum..!Kendi adıma cevaplayayım
Evlilikteki sorunlarımızın hepsi nişanlılıkta da vardı
Ama ben bulutların üzerinde geziyordum. Görmek istemedim, gördüğümü algılamak istemedim. Hayallerimin peşinden hayal dünyasında yaşamak istedim.
Keşke nişanlıyken KK ile tanışmış olsaydım, burada yazsaydım sorunlarımı, kadınlar benim kulağımı çekseydi, kızım napıyosun aklını başına al, kendini yakma deseydi.
Acaba naptin bende mahkeme günümü bekliyorum...merak etimmmhayat devam ediyoooo
ben mahkeme günümü bekliyorum, karşı taraftan ses seda yok, bi tek celp eline geçince aradı beni açmadım sonra mesaj attı yuvamızı kurtaralim diye cevapta vermedim
sen neler yapıyosun bakalm
mahkemem bugündü.. içine mi doğdu ne :)Acaba naptin bende mahkeme günümü bekliyorum...merak etimmm
Anlaşılan çekişmeli senin davan..hakkında hayirli olsun..insallah biter eylülde çok uzun zamana vermiş ya .bu kadar uzun zaman niye.benimki haziranda ,ama ben bir türlü duzelemedim kardeşim kendime gelemiyorum..buralarda teselli bulmaya çalışıyorum ama oda artık yetmiyor..mahkemem bugündü.. içine mi doğdu ne :)
ben gitmedim mahkemeye avukatım gitti sadece. hakim bayanmış şanslıyım bu konuda. şahit istemiş yaşananlara dair. bi de eylüle ertelemiş davayı o kötü oldu ama av yüzde doksan eylülde biter diyo
senin ne zaman mahkemen
hayırlısı böyleymiş demekki canım .yinede işman olduuğunu görmüşsün şu hayatta..ama son pişmanlıklar fayda etmez..iyimisin pekiBenimse mahkemem dün sonuçlandı resmen bitti benimki ölürüm bırakmam diyordu ama hakimin yanında gurur yaptı bende boşanmak istiyorum dedi ve bitti Hakkı'mızda hayırlısı kızlar
malesef çok ileri tarihe attılar. adli tatilde var arada o yüzdenmiş.Anlaşılan çekişmeli senin davan..hakkında hayirli olsun..insallah biter eylülde çok uzun zamana vermiş ya .bu kadar uzun zaman niye.benimki haziranda ,ama ben bir türlü duzelemedim kardeşim kendime gelemiyorum..buralarda teselli bulmaya çalışıyorum ama oda artık yetmiyor..
anlaşmalımıydı?Benimse mahkemem dün sonuçlandı resmen bitti benimki ölürüm bırakmam diyordu ama hakimin yanında gurur yaptı bende boşanmak istiyorum dedi ve bitti Hakkı'mızda hayırlısı kızlar
Ne kadar oldu davayi acali benim 1 bucuk yil oldu halla bitmedimalesef çok ileri tarihe attılar. adli tatilde var arada o yüzdenmiş.
toparlanmak zorundayız hayat devam ediyor.
8 ay oldu benim.. inş bitecek arkadaşımNe kadar oldu davayi acali benim 1 bucuk yil oldu halla bitmedi
BENİMKİ ÇEKİŞMELİYDİ AMA ODA SON MAHKEME OLUNCA BOŞANACAĞIM DEDİ BOŞANMAM DEMESEDE BİTECEKTİanlaşmalımıydı?
.ÇOK İYYİYM ÇOK ŞÜKKÜRhayırlısı böyleymiş demekki canım .yinede işman olduuğunu görmüşsün şu hayatta..ama son pişmanlıklar fayda etmez..iyimisin peki
Ne kadar surdu sizin mahkeme.ÇOK İYYİYM ÇOK ŞÜKKÜR
9 AY SÜRDÜNe kadar surdu sizin mahkeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?