- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Yazdiklarini okuyunca kendimi buldum ben henüz bosanmadim ama aklimdan geciyor birgün iyiysek birgün kötüyüz bebekde olmuyo bu kötü evlilikten dolayi bende cok severek evlenmistim ummadigim düsünmedigim bir evlilik oldu napicam bilmiyorum hayirlisi..Selam kızlar :)
Topiğe bir göz atıp selam vereyim dedim!
Yakında ben de boşanıyorum, üzülüyorum tabii, ki ben duygusal bir insanım. Sevmiştim onu ağırıma gidiyor ondan gördüklerim, anılar aklıma geliyor terkettiğim evimi odalarını mutfağımı özlüyorum. Ama boşanmaya karar verdiğim an bir karar daha verdim, kesinlikle gereğinden fazla üzülmeyeceğim artık. Acı sürecini kapatıp hayatıma devam edeceğim ve hayatımı güzelleştireceğim. Bu karardan olsa gerek hiç de yıkılmış durumda değilim normal hayatıma devam ediyorum.
Anne olmak istiyordum ama evliliğim kötü gidince nasip olmadı, hayırlısı böyleymiş.
Allah sizin de yardımcınız olsun kızlar, geçirdiğiniz kötü günleri unutturacak iyi günler nasip olsun hepimize!
Bosandiktan sonra kimseyle bu kadar yaklasmamistim evlilige..daha once kolay gibi geliyodu şimdi bir sürü korku birlikteBende boşanali 6 ay oldu tekrar evlenmek imkansız gibi ..
allahım mutluluğunuzu kat kat arttırsın darısı da bize olsun :)Ben geçen sene ikinci evliliğimi yaptım ve şükür çok mutluyum. O nedenle "bir daha olmayacak" "tekrar evlenmek imkansız" gibi düşünceleri kafanızdan atmanızı öneririm
canımm ALLahım sana dayanma gucu versın bana da tabıkı bende boşanacağım...ayrılalı koskoca 6 sene...hayır gördüğümüzde şer,şer sandığımızda hayır.benim bunca yaşadıklarımdan anladığım tek şey hayırlısını istemekmiş.onunla evlenebilmeyi o kadar çook dilemiş o kadar çok istemiştim ki,halbuki hayırlısını istemek gerekmiş.kim bilir hayırlısı diye çok dua etseymişim belkı bunca seyı yasamayacaktım.cunku hayatımda o olmayacaktı.acım mı?halendaha geceleri ağlarım.o mu?onun hayat devam ediyor.sanmıyorum benım kadar acı cektiğine.erkekler için problemmiki boşanmak.bence değil.önemli olan vicdan merhamet sahibi olabilmek.lafta herkes vicdanlı herkes merhametli ama uygulamaya gelince tık yok.keşke bizlerde onlar kadar umursamamayı becerebilsek.ama erkeklerle kadınların şartları hiçbirzaman eşit değilki.a birde buarada anladığım birşey daha var nişanlıyken flört ederken,aman nasıl olsa düzelir diyoruz ya o büyük promlemleri görmuyoruz görmek istemiyoruz ya,işte orda bitirmek gerekiyor.çorbanın içine sinek kaçtımı mide bulandırıyorsa.o bizim ufak buyuk gördüğüm şeyleri bir iki düzelir diye bekledıkce o 3-4-5 diye çoğalyor çoğaldıkça sorunlar dahada büyüyor.bir ilişkide hiçmi zor süreç olmaz derseniz,olur tabi olmazmı ama bunun için hep bir taraf çabalıyor diyeri kılını bile kıpırdatmıyorsa o zaten bitmiş,birde üçüncü kişiler.zaten biten evliliklerin çoğu ama çoğu hep üçüncü şahıslar yüzünden bitmezmi? aldatma,eşlerin aileleriyle eşi arasındaki bağı kuramama vs vs.şu üçüncü kişiler müdahalesi olmasa eşler arasındaki sorunlarda çözülür.ben anladım evlilik artık fasa fiso,bu zamanda adam gibi adamda yok.güvende kalmadı derken zaman akıp gidiyor.bekarlık sultanlıktır diye boşunamı demişler.gönül istemezmi evli mutlu çocuklu olmayı,ama olmayınca olmuyor.takmamayı becerebiliriz inş.ama acım ilk günki gibi taze değil elbet.ama çekiyormuyum halen acı cekiyorum.
YAA KIZLAR cekışmelı boşanma da cok mu bekleniyor bende boşanmak ıstıyorum ama esım kabul etmeyecek bılıyorumAcaba naptin bende mahkeme günümü bekliyorum...merak etimmm
Ne kadar oldu davayi acali benim 1 bucuk yil oldu halla bitmedi
Sonunda ikna oldu anlasti bosandik. 3 aydir kararin cikmasini bekliyorum.1.5 yıl mı
suan ne durumdasın pekı...
ay gozum korktu be
vay arkads beeeee...Sonunda ikna oldu anlasti bosandik. 3 aydir kararin cikmasini bekliyorum.
Mahkeme yogunlugundan dolayı.vay arkads beeeee...
darısı basıma..karar neden gec çıkıyor böyle..bekle bekle dur ne sıkıcı yaaaaaaaaa........
aynen canım haklısınnnnn....Mahkeme yogunlugundan dolayı.
Sen nerdesin ne bekliyorsun boşanmak için anlamadım? Niyetin yoksa barış bu ne rahatlık böyle günlerin ayların gidiyor.YAA KIZLAR cekışmelı boşanma da cok mu bekleniyor bende boşanmak ıstıyorum ama esım kabul etmeyecek bılıyorum
keşke rahat olsam cnm keşke..Sen nerdesin ne bekliyorsun boşanmak için anlamadım? Niyetin yoksa barış bu ne rahatlık böyle günlerin ayların gidiyor.
canımm ALLahım sana dayanma gucu versın bana da tabıkı bende boşanacağım...
ama sana sunu soyleyeyımm hayat herseye rağmen cok guel sakın pes etme sakın....gelecek gusel günler yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?