Ikinci Evlilik

Selam kızlar :)

Topiğe bir göz atıp selam vereyim dedim!

Yakında ben de boşanıyorum, üzülüyorum tabii, ki ben duygusal bir insanım. Sevmiştim onu ağırıma gidiyor ondan gördüklerim, anılar aklıma geliyor terkettiğim evimi odalarını mutfağımı özlüyorum. Ama boşanmaya karar verdiğim an bir karar daha verdim, kesinlikle gereğinden fazla üzülmeyeceğim artık. Acı sürecini kapatıp hayatıma devam edeceğim ve hayatımı güzelleştireceğim. Bu karardan olsa gerek hiç de yıkılmış durumda değilim normal hayatıma devam ediyorum.

Anne olmak istiyordum ama evliliğim kötü gidince nasip olmadı, hayırlısı böyleymiş.

Allah sizin de yardımcınız olsun kızlar, geçirdiğiniz kötü günleri unutturacak iyi günler nasip olsun hepimize!

Yazdiklarini okuyunca kendimi buldum ben henüz bosanmadim ama aklimdan geciyor birgün iyiysek birgün kötüyüz bebekde olmuyo bu kötü evlilikten dolayi bende cok severek evlenmistim ummadigim düsünmedigim bir evlilik oldu napicam bilmiyorum hayirlisi..

ben de yakında boşanıyorum. duygusal zorluk çekiyorum çok. severek ayrılıyorum. ama sevildiğimi ve değer gördüğümü hiç hissetmedim. Bi daha nasip olur mu birine güvenebilirmiyim? ya da tamamen unutabilir miyim? sanmıyorum.. Allah hayırlısını versin hakkımızda

Bazen öyle bir boşlukta hissediyorum ki kendimi.ya gitmeliyim bu kalabalıktan sadece deniz kokusunu çekmeliyim içime sessiz en kıytı köşede.,bazende sadece başımı güvenle huzurla omzuna yaslıyıp mutluluktan ağlıyabileceğim biri olmalı diyorum.en çokda bunu özledim ya.

canımm ALLahım sana dayanma gucu versın bana da tabıkı bende boşanacağım...
ama sana sunu soyleyeyımm hayat herseye rağmen cok guel sakın pes etme sakın....gelecek gusel günler yakında

YAA KIZLAR cekışmelı boşanma da cok mu bekleniyor bende boşanmak ıstıyorum ama esım kabul etmeyecek bılıyorum
Sen nerdesin ne bekliyorsun boşanmak için anlamadım? Niyetin yoksa barış bu ne rahatlık böyle günlerin ayların gidiyor.

Sen nerdesin ne bekliyorsun boşanmak için anlamadım? Niyetin yoksa barış bu ne rahatlık böyle günlerin ayların gidiyor.
keşke rahat olsam cnm keşke..
ustume yaptığı borçlar var o yüzden biraz bekliyorum..yoksa zaten ona gore sorun yok....

canımm ALLahım sana dayanma gucu versın bana da tabıkı bende boşanacağım...
ama sana sunu soyleyeyımm hayat herseye rağmen cok guel sakın pes etme sakın....gelecek gusel günler yakında

Amin canım cümlemize inşaallah.Eğer anne isek zaten pess etmek bize göre olamaz.Evet çok haklısın.hayat herşeye rağmen çok güzel.Heleki umursamamayı becerebiliyorsak :) inşaallah herşey daha güzel olacak.Allah var ve Allah yar elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…