Ikinci Evlilik

inşallah canım inşallah aslında ben kader diyorum geçiyorum hem benim iş baya bi kader olmuş ben lise zamanımda meslek lisesine yazılmaya gitmiştim bazı pürüzler oldu yazılamadım düze gittim başka yerde meğer şimdiki eşimin işyeri tam lisenin karşısındaymış o zaman o liseye gideydim mutlaka karşılaşırdık gıda üzerine yeri vardı çünki ve o zaman ramaktan döndüm sonra yıllar geçti ve ben onun işyerinde çalışmaya başladım öle tanıştık biz =) kader işte belki o dönem tanışmış olsaydık bellimi olurdu ilk eşim o olurdu ve araya adana çık aradanlar girmezdi =)

merhaba kızlar..ben de eşimden bir yıl önce ayrıldım.gerçi boşanma davamızı açmamız,bitmesi falan henüz yeni.ama bir yıldır ayrı evlerdeyiz.oğlumla yeni bir hayat kurduk..ben çalışıyorum.aslında hayatımın en güzel dönemini geçiriyorum.kavga yok,eşimin sorumsuzluklarına,hakaretlerine katlanmak yok..ama yine de içimde müthiş bir boşluk var..eski eşime karşı hiç bir şey hissetmiyorum.affettim ve özgürleştim.Bu arada sanırım boşluktan biriyle görüşmeye başladım..tek bir insana bağlı olmayı sevdiğimden midir nedir yine aynı hatayı yapıp hayatımın merkezine koydum onu...kendimi kısıtlıyorum o var diye,arkadaşlarımla bir yerlere gitsem bile suçluluk duyuyorum..o hiç evlenmemiş,çocuğu yok..o nedenle korkuyorum da..gerçi evliliği şimdilik hiç düşünmüyorum ama hayatımı yalnızda geçirmek istemiyorum..tek istediğim bana ve oğluma gerçekten değer verecek,hayatı paylaşabileceğim biri...sizlerin mutluluk hikayelerini okuyunca umutlanıyorum..umarım ben de bir gün doğru adamı bulurum..

senin durumunda benimkiyle ayni, benim 11 ay gecti ben cok mutluyum, ama burda esimin ailesininde payi var, onlar hic bir zaman beni ve kizimi sorun etmediler aksine kizlari ve torunlari gibi görüyorlar bizi, ben ikinci kez gelinlik bile giydim, sana tavsiyem kendini sakin ezik gösterme karsindaki insana, bosanmis olmak cocuk sahibi olmak utanilacak bir sey degil, eksiklik degil, sen bunun dogal birsey oldugunu kabul edersen eger, karsindakilerde öyle algiliyor inan bana.

merhaba benimde ikinci evliliğim 3yıl oldu evleneli eşim çok iyi biri ama sadece bu yetmiyor ikimizinde çocukları var benim iki onunsa bir benim kızlarım onu kabul etti ama onun kızı beni kabul etmedi iki yıldır babasıyla görüşmüyor önceleri çok üzüldüm ayrılmayı bile düşündüm sonra sordum kendime ben ne yaptım anne ve babasını ben ayırmadımki kaderde varmış inanın evlatlarımdan fazla değer verdim kırıldım ama asla kırmadım eşimde şahitti buna herşeyi zamana bıraktım inşallah düzelir çünkü ben çok mutluyum ayrılmak istemiyorum benim hikayemde bu arkadaşlar konuşmaya ihtiyacım var sağolun hepinize mutluluklarr

Son düzenleme:
Arkadaslar Benim Sizlerle Paylasmak Istedigim Aranizda Ikinci Bir Evlilikte Bulunanlar Varmi Varsa Bana Yazin....
Benimde Ikinci Evliligim Allahima Cok Sükür Cok Mutluyum.....
Insanin Kaderi Bazen Kendilerinin Elinde....
Evleneli 1 Sene Oldu Hersey Cok Güzel Gidiyor Allah Herkese Hakk Ettigi Mutlulugu Versin....
Sevgilerimle Nur...

Senin Adina Sevindim.
Allah Daim Etsin Uzunnnnnnnnnnnnnnnn Bir Ömür Yasayin Esinle.
Mutluluk Hakkimiz....
Sevgiyle Kal...

arkadaş bile kendi mesajını unutmuş ve kendi mesajına cevap yazmış, neyse genede mutluluklarının daim olmasını dilerim

hahahahahah:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay cidden ya koptum burda gülmekten karnıma ağrılar girdii yaaa:roflol::roflol::roflol:

A evet çok komik ya.. baya unutkan çıktı.. bulutların üstünde demek ki :sm_cool:

Lutfen bana akil verin:benim ilk evliligim esimin 2 esi oluyorum eski esi yabanci turk degil ayrilali onunla 5 sene oldu ve 2 cocugu var.cocuklarini kabu ledip evlendim ama suan bakiyorum eski esinin ailesiyle iplerini koparmamis benmi abartiyorum bana yardimci olun birsey dedigim zaman biz anlasarak ayrildik kavgali degiliz falan diyor dunde eski esinin kiz kardesinin kayni trafik kazasinda olmus bizimkisi cenazeye gidecem dedi bisey demedim tepkimi gosterdim sadece banada gelmek istersen gel dedi benim isim olmaz dedim tavir koysamda hic fayda etmiyor bunu biliyorum . Ayrilmasina ragmen eski esinin ailesiyle gorusmesi normalmi sizce bana co kters geliyor yurt disinda yasiyor bu esneklik ondanmi geldim gurbete ama ben oyle esnek olamam ben esimin eskiden kmseyle gorusmesini istemem cocuklari disinda sizin basiniza gelseydi napardiniz icime atmaktan hasta olacam :(

bence eskiden hiçkimseyle tartışmalı olmaması iyi çünkü arada çocuklar var.ancak bence biraz sınırlarını bilip uzak durmalı geçmişinden.kırgınlığını hafif hafif dile getir bence yavaş yavaş aşıla yani bunun bu şekilde olması gerektiğini.evlilik bu;fedakarlık tek sana ait değil.bu konuda eşinin fedakarlık yapması gerekli.kırılacağını bilsin ki yapmasın.bir de yani eski eşinin-kız kardeşinin-kaynı...hadi anası babası olsa eski eşinin gitsin de..dediğim gibi bence kırgınlığını dile getir tavır koymadan...senin için üzüleceğine bırak o üzülsün..hiç içine atma..

nacizane fikrim..............

ilk evliliğinden çocuğu olup ikinci evliliğini yapan bayanlar da tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim.özellikle çocuğunuz bu evliliğe nasıl alıştı,ikinci eşiniz çocuğunuzu tam anlamıyla benimsedi mi? ne gibi problemlerle karşılaştınız? keşke tekrar evlenmeseydim dediğiniz oldu mu çocuk konusuyla ilgili olarak?
ilk evliliğimden benim 1, eşimin 2 çocuğu var. benimki berbat bir tecrübe oldu doğrusu. dilerim hiç kimse böylsei bir deneyimi yaşamasın. eşim çok iyi biri. ama çocukları bir türlü kabullenemediler bizi. hayatım zindan tek cümleyle. ne yapacağımı bilemiyorum inanın ve çok mutsuzum.

bence eskiden hiçkimseyle tartışmalı olmaması iyi çünkü arada çocuklar var.ancak bence biraz sınırlarını bilip uzak durmalı geçmişinden.kırgınlığını hafif hafif dile getir bence yavaş yavaş aşıla yani bunun bu şekilde olması gerektiğini.evlilik bu;fedakarlık tek sana ait değil.bu konuda eşinin fedakarlık yapması gerekli.kırılacağını bilsin ki yapmasın.bir de yani eski eşinin-kız kardeşinin-kaynı...hadi anası babası olsa eski eşinin gitsin de..dediğim gibi bence kırgınlığını dile getir tavır koymadan...senin için üzüleceğine bırak o üzülsün..hiç içine atma..

nacizane fikrim..............
aynı dert işte:))) benim de ikinci evliliğim ve eşim eski hayatından kopamıyor bi türlü. düşünüorum da ben mi tuhafım yoksa yaşam mı deişti bu denli? eşimin oğlu sözlenecek yakında ve benim gitmemi istemiyor eşim. ilk eşiyle gidecekmiş:))) gördüğünüz gibi arkadaşlar beterin beteri tuhafın da tuhafı var. ne olur biriniz bana sıfatımın ne olduğunu açıklasın. çünkü ben çıkamadım bu işin içinden.

Lutfen bana akil verin:benim ilk evliligim esimin 2 esi oluyorum eski esi yabanci turk degil ayrilali onunla 5 sene oldu ve 2 cocugu var.cocuklarini kabu ledip evlendim ama suan bakiyorum eski esinin ailesiyle iplerini koparmamis benmi abartiyorum bana yardimci olun birsey dedigim zaman biz anlasarak ayrildik kavgali degiliz falan diyor dunde eski esinin kiz kardesinin kayni trafik kazasinda olmus bizimkisi cenazeye gidecem dedi bisey demedim tepkimi gosterdim sadece banada gelmek istersen gel dedi benim isim olmaz dedim tavir koysamda hic fayda etmiyor bunu biliyorum . Ayrilmasina ragmen eski esinin ailesiyle gorusmesi normalmi sizce bana co kters geliyor yurt disinda yasiyor bu esneklik ondanmi geldim gurbete ama ben oyle esnek olamam ben esimin eskiden kmseyle gorusmesini istemem cocuklari disinda sizin basiniza gelseydi napardiniz icime atmaktan hasta olacam :(
arkadaşım hiç üzülme. benim de ikinci evliliğim. seninki en azından sana da gel demiş, benim eşim oğlunun nişanına eski eşimle gidecem sen gelme dedi. görüyorsun ki tek sende değil bu olay. ama inan benim de içim acıyor ve çok kırgınım.

ben sanırım sizlerden birazcık daha şanslıyım.şöyleki eş durumu tayini için nişanlımla düğünden 4 ay erken nikah yaptım ve nikahtan sonra çok değişti.başımıkapatmaya ve ailesiyle oturmaya zorladı.başta asla kapalı eş istemem dedi.ailemle asla aynı evi bırak semti bile istemem dedi.nikah oldu birden değişti.bende ayrıldım düğn olmadan 2 ay kala.yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.benim şansım gerçek yüzünü erken göstermiş olması.şuan bir ilişkim var çok mutluyum.ama ben acele etmedim aradan ayrılalı 5 yıl geçti.burada okudum bazı arkadaşlar ikinci evliliğini diğerinden ayrılalı çok olmadan yapmış.ve çok mutsuz olduklarını yazanlar var.bence büyük cesaret.

rabbim kimsenin 1 ci evlliliğinde başını bozmasın:Saruboceq: ben bu konuda yorum yapmayacağım sadece 2 koca karanlık gece diyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Tatlım boşanan eşlerin türlü gerekçelerle yanyana gelebilmesi - toplumda çok medeni bir davranış olarak yorumlanıyor.
Çocuklar için hep birlikte olunacak ortamlar hazırlanması gerekliliği vurgulanıyor.
Bense bu görüşmelerin - kurulan yeni ilişkiler için fazlasıyla sorun teşkil edeceği düşüncesiyle - 3 yıllık boşanmışlığım süresinde
değil yanyana gelmek - bir ALO demeyi bile uygun görmedim.
İki yetişkin çocuğumuzun çok özel günlerinde yan yana gelmeyi başaramadığımız için
çevre baskısına maruz kalıyor ve hiç medeni olmamakla yargılanıyorum.
Allah esirgesin - evlatların sağlık sorunu dışında - boşanan eşlerin görüşmelerini doğru
bulmuyorum. Hele hele tarafların hayatında yeni ilişkiler başlamışsa görüşmekten şiddetle
kaçınılmasından yanayım.
Çocukların ruh sağlığı için bu birlikteliklerin gerekililiği vurgulanırken - bu ortama yeni katılan kişilerin ruh sağlığı hiç düşünülmüyor.
Bu durumdan rahatsız olmana hak veriyorum canım. Eminim senin eski eş durumun olsaydı - görüşmeni istemezdi.
Yeni ilişkilere gölge düşmemesi için - boşanmış kişilerin görüşmeleri konusuna -
toplumun bakış açısının değişmesinden yanayım.
Üstelik boşanan taraflardan pek çoğu sırf yeni ilişkiye gölge düşürmek için görüşme bahaneleri üreterek bu medeni davranışı kullanırken -
görüşme gerekliliğini onaylamak mümkün değil.
Umarım eşin empati kurarak - seni anlar ve yanında olur.
Yada sen eşinin bu medeni görüşmelerinden huzursuz olmamayı başarırsın canım.
a.s.

Tatlım boşanan eşlerin türlü gerekçelerle yanyana gelebilmesi - toplumda çok medeni bir davranış olarak yorumlanıyor.
Çocuklar için hep birlikte olunacak ortamlar hazırlanması gerekliliği vurgulanıyor.
Bense bu görüşmelerin - kurulan yeni ilişkiler için fazlasıyla sorun teşkil edeceği düşüncesiyle - 3 yıllık boşanmışlığım süresinde
değil yanyana gelmek - bir ALO demeyi bile uygun görmedim.
İki yetişkin çocuğumuzun çok özel günlerinde yan yana gelmeyi başaramadığımız için
çevre baskısına maruz kalıyor ve hiç medeni olmamakla yargılanıyorum.
Allah esirgesin - evlatların sağlık sorunu dışında - boşanan eşlerin görüşmelerini doğru
bulmuyorum. Hele hele tarafların hayatında yeni ilişkiler başlamışsa görüşmekten şiddetle
kaçınılmasından yanayım.
Çocukların ruh sağlığı için bu birlikteliklerin gerekililiği vurgulanırken - bu ortama yeni katılan kişilerin ruh sağlığı hiç düşünülmüyor.
Bu durumdan rahatsız olmana hak veriyorum canım. Eminim senin eski eş durumun olsaydı - görüşmeni istemezdi.
Yeni ilişkilere gölge düşmemesi için - boşanmış kişilerin görüşmeleri konusuna -
toplumun bakış açısının değişmesinden yanayım.
Üstelik boşanan taraflardan pek çoğu sırf yeni ilişkiye gölge düşürmek için görüşme bahaneleri üreterek bu medeni davranışı kullanırken -
görüşme gerekliliğini onaylamak mümkün değil.
Umarım eşin empati kurarak - seni anlar ve yanında olur.
Yada sen eşinin bu medeni görüşmelerinden huzursuz olmamayı başarırsın canım.
a.s.

merhaba sizi gercekten tebrik ediyorum.

Benim de maalesef 2. evliliğim. 9 ay oldu. Ama mutsuzum. Çünkü sadece eşimin ilk eşinden olan kızı değil, kayınvalidem, boşanmış görümcem ve o görümcemin 3 yaşındaki kızınyla beraber yaşıyoruz. 2 çocuk da 3 yaşında ve benim için ev artık çocuk baktığım, hizmet ettiğim üstüne birde hakaret ve fırçalama yediğim bir yer. Hafta sonu olmasın diye dua ediyorum. Eşimse hep onların tarafında ve ben bişeyden şikayet etsem "kapı orda çık git" diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evlenirken sadece annesi olacaktı. Ama şimdi herkes benim başımda. Artık dayanamıyorum.

Benim de maalesef 2. evliliğim. 9 ay oldu. Ama mutsuzum. Çünkü sadece eşimin ilk eşinden olan kızı değil, kayınvalidem, boşanmış görümcem ve o görümcemin 3 yaşındaki kızınyla beraber yaşıyoruz. 2 çocuk da 3 yaşında ve benim için ev artık çocuk baktığım, hizmet ettiğim üstüne birde hakaret ve fırçalama yediğim bir yer. Hafta sonu olmasın diye dua ediyorum. Eşimse hep onların tarafında ve ben bişeyden şikayet etsem "kapı orda çık git" diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evlenirken sadece annesi olacaktı. Ama şimdi herkes benim başımda. Artık dayanamıyorum.

allah yardımcın olsun canım
işin gerçekten zor keşke bu şartları kabul etmeseydin
sanırım çalışıyorsun acele etmeyip kendine daha uygun birini bulabilirdin canım
şu görünen tablodada tek yapabileceğin evini ayırman ama bunada eşin yanaşmaz galiba

koptum yaaaaaaaaaasırnaşık şey:Roflol:sırnaşık şey:Roflol:kafamçokkarıştı
mutlulukları daim olsun
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
şimdi de 4 yıl olmuş allah ömür boyu mutlu etsin inşallah bir aksilik yoktur bilmiyorumkismile

Back
X