ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar

Mecbur besik yada park yatak bisey almakisin hemde iki tane.. cunku cocuklar sesleriyle birbirlerini uyandirilabikiyir hatta odalarini atirmak zorunda bile kaliyosun.. ilk basta gerekmez ama bi on gun en erken 1 ay sonra sende anlicaksib ayni yatak degil ayni odada bile cok zor... dusunsene aksam karanlik sessiz... biri agliyorlar ciyak ciyak Digeri uyumaya devam eder mi?? Yani olab olur ama ben gormeden daha.. ama vence cok erken simdi alisveris icin kendine.. cinaiyetlerine jDar beklemeni tavsiye ederim 16. Hafta o bile erken.. cunku besik isi buyuk ise adim atmis olacan tek bir besik yetmicek ikiside ayni tarz olsun istuyecen e Allah korusun ilk uc ay ce son uc ay tehlikeli donem bebek icin.. yani siz once bi cibsiyet ogrenin sonra ins. Bakarsiniz.. hem evevekte subat ayi indirim ayi aralik ayida keza oyke interntfe cogu sitelerde olucak.. yani abla tavsiyesi olsun sana sevgiyle kalin

İkiz annesi değilim hatta anne bile değilim hamile de değilim çocuğum olmuyor sadece yanlız evde kaldığım da gözlerimde göz yaşı kalmayana kadar ağladığım zamanlar da buraya gelip güzel şeyleri okuyorum. Daha güzel şeyler de yazın olur mu Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah vatanına milletine hayırlı bireyler olsunlar

Bebimde olmuyordu burda yazilanlari okuyup duygulabiyordum mutluluklarindan mutlu oluyordum... acaba benim ne zaman olacak yada artik olacak mi dedigim zamanlarim oldu... insallah Rabbim beklenmeyen anda mujde verir sizlere de... isteyen herkeslerin kucagi dolsun insallahhh Cok icten hissettim sizi.. sevgiyke kalin

Amin inşallah allhım isteyen butün kulları ile bana da nasip etsin inşallah dua etmek den başka çarem yok siz de sevgi ile kalın

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin hem heyecan hem de dediginiz gibi korkular yuzunden ne yapacagimi bilemiyorum ama sabretmek en guzeli galiba bence kardeş kardeş aglayip zirlamadan yaşayip gitseler oh miss ay insallah sakin uslu gazsiz uykucu bebeklerimiz olur hepimizin

O hepimizin temennisi insallah olurlar yoksa biraz isimiz var Ya iki ikiz annesi gordum awm de ikiside agliyacak gibiydi ilk donemlerini anlatirken uzuldum hallerine.. hafiften esimle canim sikildi napacaz dediysemde sesli soyleyip gucsuz oldugumu gostermek istemedim mi bilemiyorum.. Ama isimiz zor o kesin.. Ben olumler olabilir bide benimki bir kiz bir erkek olacak Allah nasip ederse E simdi ona gore almak varr.. cinsiyetini bilmeden unisex alicaksin belki onlar icinde kalacak.. ya bide herseyden en az ikiser ucer tane alinuyir o yuzden bi tetanoz asisi vurulana kadar bekle o da 20. Haftalara geliyor 1 ayda neler alirsin nelerr.. dedigim gibi indirimler olucak black friday, subat ayi indirimleri.. zamanin var senin.. bende bebek arabasi icin subati bekliyorum mesela.. dogsun dogmasin obemli olab saglan istedigim ve birazda uygun olmasi.. daha gardirop komidin siparisini veremedim ne olur ne olmaz diyerekten.. guzel guzel zamanlarinizzu gecirin simdilik ve hamileliginiz guzel gidiyorsa yuruyusler yapin ve kilo almamaya dikkat edin.. buzluga kurabiye borek ivir zivir atin ilerde isinize yarayacak yuruyemeyecigibiz hareket edemeyeceginiz gunleriniz icin

Amin inşallah allhım isteyen butün kulları ile bana da nasip etsin inşallah dua etmek den başka çarem yok siz de sevgi ile kalın ❤
Olur canım ben sayısız tedavi aşılama tüp bebek yaptım olmaz dediğim zaman oldu sende umudunu kaybetme rabbim yüzünü güldürür inşallah bide tipben imkansız gibi bi durumdu

İndirim zamanlarini da bilmiyordum ogrendigim cok iyi oldu insallah sag salim saglicakla ikizlerimizi kucagimiza aliriz. Allaha emanetler. Bende cok korkuyorum birine bisey olucak diye aklimdan cikmiyor. O yuzden de aceleye getirmek istemiyorum. Ben simdilik yan gelip yatayim kilo henuz yok. Gerci benm mide bulantilarim oldu. Hap kullaniyorum ama yine de pek iştahli oldugum soylenemez. Şu yorgunluk bulantilar 3 ay dan sonra olmaz dediler ama bekliyorum.. gectikten sonra yuruyuse cikicam azicik hareketlenicem. Sabahtan aksama kadar devriliyorum iki iş yapip tekrar devriliyorum. Hic de boyle bi insan degildim bebisler simdiden hayatimi ele gecirdi ikiz tanidigim olmadi. Ama korkmuyorum sizde korkmayin ya Allah dağina gore kar verirmiş. Bizde o azim var demekki halllederiz evelallah

İnsallah canim ben ilk dort ay kusmaktan ve kanamadan ayaga kalkamadim halsizlikte asiri derecedeydi 4. Aydan 5.5 ayimdayim yoktu ama yine vurmaya basladi.. Birisi olsa yanimda gezerim tozarim ama daha tek basina disari cikmak istemiyorum.. kuzenimi kardsimi arkadasini kocami birisiyle oluyirum ne olur n olmaz diyerekten.. bencede keyfini cikar ben tam 8 kg vermistim belki 9 ilk uc ayda kotu bir surecti bnm icin.. ama cok iyiyiz cok sukur insallahda hep boyle olur hepimizi icinde Konusuruz birsey sormak istersen yardimci olmaya calisirim

Cok cok tesekkur ederimm sorularim oldukca başını agriticam

Amin, şimdi onlar kıpır kıpırdır formül mama yiyorlardır degilmi? Benimkiler gece cok uyanırlardı mama icin. Annem alıştırma gece mamasına derdi, bende kıyamazdım anne zaten küçükler bari yesin uyusunlarda büyüsünler derdim o mama bile biberonun dibinde 1 parmak illaki artardı, sonradan ögrendim ki gece beslenmesinin bir faydası yokmuş...Allahım bebislerimize sağlıklı uzun ömür versin gerçekten ikiz çok zor.

canım öncelikle tebrik ederim.ben de ikiz annesi olacağım.ama tüp bebekle.eşim azospermi.ama ailede var bi tane ikiz.insanlara tüp bebek demedim.normal dedim.inan o kadar bıktırdılarki sorularıyla,tanıdık tanımadık ikiz olduğunu duyunca doğal mı tüp bebek mi.ailede var mı kimde var gibi gibi.bu sorularıyla seni bunaltabilirler.ama ne şanslısınki senin doğal yoldan olmuş

Merhabalar, arkadaslar ya da ablalarim :) ben 13. Haftadayim. Cinsiyet belli olunca oda hazirliklarina besik
Merhaba canım tam cvp yazarken şarjım bitmişti boş cvp gitmiş sanırım, alışveriş için erken gibi gözüküyor, ben kendimden bahsedecek olursam; birsürü hayalim vardı ve aynen senin gibi korkularımda erken alırsam bebeklerime birsey olursa hem hayal kırıklığı hem masraf olacaktı bi altı aylık olsun ozaman alırım diye düşünüyordum hamileligimde cogunlukla yatarak gecti bu süre zarfında internette cok arastirma yaptim ikiz anneleri yorumları okudum herkes farklı birsey söylüyordu hemfikir bir sonuca pek ulaşamadım ilk cocuklarım olduğundan bayada deneyimsizdim, ama onlara mobilya takımı büyüyen beşiklilerden gardrobu dekorasyonu duvar kağıdı...vs. güzel bir oda yapmayı hayal ediyordum, gel gorelimki 26+6 da hastaneye yattım 31 haftada dogdular sonrasında onlar küvezde ben onların peşinde internetten apar topar 2 tane park yatak 2 tane puset, bir emzirme yastığı, biberon aldık kıyafetleri zaten bu süre zarfında ailelerimiz hazırladı hediye geldi.. vs bana herzaman cocuk odasının süs olduğunu çocugun sürekli anne baba hangi odadaysa orada vakit gecirdigini söylediler ve cocugun 3 yaşına gelince odayı begenmiyecegini kendi tercihi olacagını.. gercektende öyleymiş benimkiler tercihe 2.5 yaşında başladılar sonuc olarak ben park yataktan cok memnun kaldım katlanınca istedigin yere de götürebiliyorsun iki tane alman lazım ben 4 aylıga kadar aynı park yatakta yanımda yatırdım çünkü yatak odamda sadece bir beşiklik yer vardı sonrasında ayri odaya ayri yataklara gectiler ben onlarin yaninda yatmaya basladim 6 aylik olduklarinda kendi odamda yatmaya basladim.

Eminim sormadan bile o kdar cok dusunen vardr ki. Ben 1 sene 3 ay sonra hamile kaldim. Bu surede cocuk dusunmuyomusnuz olmuyo mu diyen coktu. Ben vajinismus problemi yasadim. Atlatir atlatmazda 2 3 ay sonra hamile kaldim. O yuzden bebek sorulari beni cok yikiyordu.. insanlarin agzi torba degil dedikleri iste.. cok sukur normal yolla oldu ama insanlar didikliyor normal ya da degil neyse ne veren her turlu Allah insanlari anlamiyorum. Bence herkes haddini biraz bilse cok iyi olur. Bana bebek sormak bile terbiyesizlik geliyor. Ben kimseye sormadim soramamda korkarim ya kalbini kirarsam diye. Bilmiyorum insanlar cok degisik. Allah herkese saglikli hayirli bebekler versin kimsenn kucagi bos kalmasin. Daha kucagimiza gelmeden sevgileri yuregimizde.. allahim hic bi turlu acilarini da gostermesin ..

Cok tesekkur ederim tane tane anlatmissiniz herseyi park yataklar sanirim en iyiler, beşikler yataklar pek kullanilmiyor. Ama park yataklara ben baktim boyle saglam durmuyor cok basit gibi duruyor benim baktiklarimmi gorduklerimmi oyleydi bilmiyorum devrilivercek gibi bezden bisey. O yuzden sicak bakmamistim ama arastirayim bari bebekleri odalarina alistirmissin ne kadar guzel.. insalalh bende becerebilirim. Cunku herkes sen hep onlarla yatarsin diyor. Ya da yatak odasinda beraber yatarsiniz eşin kanepede yaatar diyor eğitmek gercekten onemli insallah bende simdiden dusunduklarimi halledebilrim

Aynen canım utanmadan sıkılmadan herşeyimizi didikliyorlar.eşimi bile darlıyıor iş arkadaşları.çok kafaya takmamaya çalışıyoruz.umarım sağlıkla mutlulukla bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…