ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar

Bebek arabasını nasıl tercih ettiniz ben ayrılabilen istiyorum yada ayrı alıp aparat almayı ama aparatlar kullanışlı olur mu bilemiyorum
Ben ayrı aldım şimdi çok pişmanım. Eşim tek başına çocuklarla dışarı çıkamazsın biri ağlasa bakarken diğerini ne yapacaksın dedi. Ama ikiz arabası alsaydım veya aparat bulabilseydim şimdi ne güzel tek başıma yürüyüşlere çıkabilirdim. Artık yeteri kadar hareket edememekten bacaklarımda kas kalmadı

ikiz anneleri neredesiniz? 13 saatlik araba yolculuğunda 2 yaşındaki ikizler ne yapar? Bu beni çok korkutuyor ilk deneyimim olacak, biraz buyuk olsalar laftan anlasalar neyse...
Benimkiler durmadı sırf ilk yolculuğumuz diye hevesle oto koktuğu aldık oturmadılar gebzede durup koltukları çıkarıp ön koltuğa attık arka koltuğu yatak yaptık üçünüz arkada gittik benimkiler 10 aylıktı oğlum kızı tekmeleyip rahatsız etti sürekli huysuzdu

Allah yardımcım olsun. Oyalanmaları için birsürü alternatif bulmam lazım.

ikizlerin kaç yaşındalar? iyi güzel hoş düşünüyorsun ama mesela benimkiler 26 aylıklar benim ikiz arabam var bende yürüyüse çıkmayı çok istiyorum malesef yapamıyorum şu an o kadar hareketliler ki zaptedemiyorum tek başıma kapının önüne dahi çıkartamıyorum fırlayıp kaçıyorlar hangisini tutucam, bebek arabasında giderken biri inmek istiyor digeri oturmak ozaman durumu nasıl kurtarıcam bunlar beni çok korkutuyor...

Casual in
Benim bahsettiğim Casual marka aparatlarını da bi ara civil de görmüştüm tamamen ayrı almak mantıklı değil pek gerektiği yerde birini eşim birini ben gerektiği yerde de tek ben kullanabilirim diye düşünüyorum

28 den itibaren bile yaşama şansına yüzde seksen diyorlar ki hafta ilerledikçe oran artıyor. Deli olıyorum böyle şom ağızlılara
Bole sacmalikmi olur benim ikiz kardeslerim var 8 ay annemin karninda kaldilar hatda 9 aya yakinda diyebilirim ve kuzenlerimde oyle biliyorum bizim aile hep ikiz diyebilirim ben hamilelik yasamadim yeni evliyim cocuk istiyoruz ama ikiz bebelere sahid olarak mşlh diyebilirim

Allah gönlünüze göre versin inşallah, kadının tarafında ikiz olursa şans artıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum, yalnız ikiz gerçekten çok çok zor bir o kadarda güzel, anneniz bunun en güzel tarifçisi

Amin ins canim bende ikiz istiyorum rabbimin izniyle ins ama zorluklarini cevremde kardeslerimde yasadim gordum bazen anacim tirlatiyodu evden kendini.disari atiyodu ama simdi iyikide yapmisim diyo kardeslerimi büyutmwk bakmak ilgilenmek okadar zorki rabbim sabrini veriyo bende istiyorum fakat olursa eger sabredebilirmiyim o sabri banaada verirmi mevlam bilemiyom

2 yaşındaki ikiz erkek cocuğu 13 saatlik araba yolculuğunda ne yapar? demistim; gidişte biraz zorlandım belki uyurlar diye gece yolculugu yaptık, ikizlerden birine ben digerine k.validem baktı bendeki gidene kadar 4 defa kustu onunla cok ilgilendigim icin digeri kıskandı gece yarısı arabada anne kavgası çıktı birbirlerinin uzerine oturdular bagrıştılar ağladılar neyseki ara sıra uyudular, dönüşte gündüz yolculugu yaptık etrafa bakarak gittiler bizde gezerek gittigimiz icin baya mola verdik çok eglendiler molalarda yoruldukları icin arabada coğu zaman uyudular kusan ikize yola çıkmadan ve saati geldiginde migde bulantısı icin şurup verdim sıkıntı çıkmadı, yola çıkacak ikiz annelerine ...

ikizler büyüdükçe daha da mı yoruluyorum ne ? bir de yolculuk felan kat be kat yoruldum, farklı yaşlarda çok cocuklu olanlara bakıyorum akşamkarı eşleriyle yürüyüşe felan çıkıyorlar bu enerjiyi nereden buluyorlar diyorum benim degil yürüyecek kolumu kaldıracak takatim kalmıyor, bazı akşamlar demlenmiş çaydan bir bardak dahi içemeden yatıyoruz uyku ve yorgunluk daha ağır basıyor, acaba vitamin takviyesi alsammı diye düşünmüyor değilim, bu konuda yalnızmıyım sizde durumlar ne? ikizler sizide bu kadar üzüyormu?

Merhabaa bende ikiz annesi olucam insallah yardim edecek fikir vericek birileri ariyorum ordan oraya bakiyorum kimseler cevap vermiyor
Merhabalar, ikizleriniz hayırlı olsun, inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız. Sormak istediklerinize seve seve cevap veririm. Şu an kaçıncı haftadasınız cinsiyetleri ne?

Merhabalar, ikizleriniz hayırlı olsun, inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız. Sormak istediklerinize seve seve cevap veririm. Şu an kaçıncı haftadasınız cinsiyetleri ne?
Merhaba, cok tesekkur ederim bugun 11+3 olduk. Önümüzdeki perşembe tarama testi icin gidecegim hastaneye. Cinsiyetlerini bilmiyorum henuz. Taramada ogrenenler cokmus ama hep tek gebelklerde duydum. İkizlerde de ogrenilirmi acaba siz kac haftaliksiniz cinsiyetler ne ne zaman ogrendiniz

Bunlara doktor demeyi bırak insan demeye bin şahit lazım. Diplomayı nasıl alıyorlar belli değil...

Maşallah daha yolun başındasın rabbim sag saglim kucağına almayı nasip etsin, benim ikizler şu an 2 buçuk yaşında, cinsiyetleri 16 haftalikken dr tahmini söyledi bir sonraki kontrolümde kesinlesti ikiside erkek. Ben tarama testi olmadım dr um uygun gormedi ikizlerde yanılgı cok oluyor demişti, ama detaylı ultrason cektirmişti o zamanda cinsiyetlerini zaten biliyordum.

Bunlara doktor demeyi bırak insan demeye bin şahit lazım. Diplomayı nasıl alıyorlar belli değil...
Gercekten benim talihsizligim, neyseki rabbim ol dedi ve oldu, Allah tüm dileyenlere versin inşallah. Sizde durumlar nedir? Profilinizde ikiz bebek resmi var.

Gercekten benim talihsizligim, neyseki rabbim ol dedi ve oldu, Allah tüm dileyenlere versin inşallah. Sizde durumlar nedir? Profilinizde ikiz bebek resmi var.
Evet hayal kuruyorum :) Ben 1.5 senedir deniyorum henüz olmadı. Hayırlısıyla olsun diye dua ediyorum. Siz de ederseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…