Aminn cumlemize insallahhMaşallah daha yolun başındasın rabbim sag saglim kucağına almayı nasip etsin, benim ikizler şu an 2 buçuk yaşında, cinsiyetleri 16 haftalikken dr tahmini söyledi bir sonraki kontrolümde kesinlesti ikiside erkek. Ben tarama testi olmadım dr um uygun gormedi ikizlerde yanılgı cok oluyor demişti, ama detaylı ultrason cektirmişti o zamanda cinsiyetlerini zaten biliyordum.
Tabiki dua ederim, ben hayalime 10 sene sonra kavuştum gercekten süreç cok zordu çok yıprandım sizi anlıyorum Rabbim kucağınızı boş bırakmasınEvet hayal kuruyorum :) Ben 1.5 senedir deniyorum henüz olmadı. Hayırlısıyla olsun diye dua ediyorum. Siz de ederseniz sevinirim.
Benim hiç bulantım olmadı ben cok şanslıydımAminn cumlemize insallahh❤ zaman gecmiyor yolun başindayim diyorum bende kendime ama bulantilar yuzunden 1 gun bile cok uzun geciyorallahim herkesin yardimcisi olsun. Benim bebekler icin ilk ikiz oldugunu ogrendigimiz gun gorur gormez cift yumurta dedi. 6 ya da 7. Haftaydi. İnternetten bakiyorum o kadar erken bilinemiyormusum. Bide bu konuda endiseliyim sizin bebekler tek mi cift mi ne zaman bellli oldugunu hatirliyormusnuz?
Ne guzel masallaahBenim hiç bulantım olmadı ben cok şanslıydımBenim ikizler tüp bebek oldugundan, 5. Haftaya tekabül eden zamanda kan testi degerim cok yuksrk cikti ikiz olabilir dendi 7. Haftada ultrasonda cift kese gorundu ikiz oldugu kesinlesti sonraki haftalardada kalp atışlarını duyunca tamam dedik.
Gerçekten süpriz olmuş maşallah, sana tavsiyem hamileligin tadını çıkar...Ne guzel masallaah❤ benim adetim 4 gun gecince test yaptim sonra acile gidip kan testi yaptrdim ama hic bisey bilmiyodum deger ne olur ne zaman yuksek olur falan.. kadin doguma gittim ama bebek yok dedi bu beta hgc degerinde bebegi gormemiz lazimdi dedi arastirdim dis gebelik olabilir dedi herkes. Ben cok korktum. Ama 2 gun sonra 1 kese gorduk. Sonraki randevuda 2. Keseyi. Bizim ailede sulalede ikiz yok.. herkes cok sasirdi. Ben cocuklugumdan beri isterdim ama.. cok sukur Allah nasip etti. Artik tek istedigim saglikli ve hayirli evlatlar olmalarihepimizin cocuklari icin.. benim normal yoldan oldu ama cocugu olmayanlari duydukca cok uzulurdum hepde korktum, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Hayirlisiyla tez zamanda herkesin saglikli bol bol cocuklari olsun.
İnsallah insallah, tesekku ederimGerçekten süpriz olmuş maşallah, sana tavsiyem hamileligin tadını çıkar...
30. Haftada doğum yaptım kızlarım şuan canıma okumakla meşgullerBunlara doktor demeyi bırak insan demeye bin şahit lazım. Diplomayı nasıl alıyorlar belli değil...
Maşallah, ikizlerin şu an ne kadar oldular? Benimki ikiside oglan 2.5 yaşındalar ve cok hareketliler, kızlardamı öyle oluyor?30. Haftada doğum yaptım kızlarım şuan canıma okumakla meşgullerşükür
Vallahi bende cok hissederdim kıpırdanma gibi, su damlası akıp gitmiş gibi, ama dr bunların bağırsak hareketi old söylüyor, asıl 5. Aydan sonra hissediliyor, özellikle şekerli şeyler yiyince hareketlenmeler başlıyor... beni biri bir gece uyutmazdı kıpır kıpır sonra diger gece ötekiGunaydinn, göbegim seyriyor galiba.. sabah seyrimeyle uyandim karnimi doyurana kadar gecmedi. Bebek hareketimi bunlar? Annem oyle diyor da erkk erken hissettrmis kendinitecrubellileri dinlemeye hazirim cumartesi taramada acaba ogrenirmiyim sizler kacinci haftada ogrendinz cinsiyetleri
Vallahi bende cok hissederdim kıpırdanma gibi, su damlası akıp gitmiş gibi, ama dr bunların bağırsak hareketi old söylüyor, asıl 5. Aydan sonra hissediliyor, özellikle şekerli şeyler yiyince hareketlenmeler başlıyor... beni biri bir gece uyutmazdı kıpır kıpır sonra diger gece öteki
Kesinlikle anlaşılıyor bebekler büyüdükce anlayacaksın...Benimkiler slaş işareti gibi duruyorlardı // biraz daha yatayını düşün alt tarafta kalan aşırı hareketliydi üst kısımda kalan sadece sagından soluna dönerdi sanki ağır canlıydı,ultrasonda kiloları belli olduğundan dogduktan sonra da hangisinin hangisi oldugunu bilebiliyorsunAnlasiliyomu oyle hangisinin hangisi oldgu ay cok tuhaf oldu ama yani kimin kim oldugu anlasiliyomu
Maşallah, bebeklerin yer değişmesi cok zor bir ihtimalmiş bende araştırmıştım, dedigim gibi kilolarından ayırt edersin zaman ilerledikce kilolari farklılaşıyor.Ya minnoslarim yaaabenimde altta olan hareketliydi 10. Haftada gitmistim en son. Surekli donuyordu gozlerini kasiyodu el salliyodu. Ustteki sadece yatip arada el salliyordu. Esimde - ustteki ayni ben, alttaki sen herkes kendi cocuguna baksin diyo yarin gidicem. Bakalim neler yapiyolar. Heralde alttakiyle ustteki yer degistiirmez dmi
Tesekkur ederim canimmMaşallah, bebeklerin yer değişmesi cok zor bir ihtimalmiş bende araştırmıştım, dedigim gibi kilolarından ayırt edersin zaman ilerledikce kilolari farklılaşıyor.
Kızlar benim bebeklerim 1yasinj doldurdu yanj dün doğum gunleriydi kilo kontrolü vardı 8 bucuktu ikisi az mı sizce kızlar sanki gun geçtikçe dahada zor oluyor wc bile gidemez hale geldim:)
Off off ikisi de çok fena. Henüz 5 aylığız. Hamileyken biri uslu biri yaramaz olır demişlerdi ama bizi kandırmışlarMaşallah, ikizlerin şu an ne kadar oldular? Benimki ikiside oglan 2.5 yaşındalar ve cok hareketliler, kızlardamı öyle oluyor?Ben haylazlıklarını oglan olmalarına yoruyorum.
Bende 33 haftada doğum yaptım inşallah kolay gider de yoksa çok zor ikiz yaBenimkiler 2 bucuk yaşını doldurdu biri 12 digeri 13 kilo hep sınırda gidiyor yemek yemiyorlar, prematüre oldukları icin bana normal geliyor ama görünüşte zayıflar insanların gozundede zayıflarSen cok zor bir dönemden geciyorsun, eskisi kadar olmasada ben tuvalete girince hala agliyorlar, banyo benim icin cok büyük lükstü uykularıda yoktuki uyuyunca banyo yapayım offf cok şükür biraz büyüdüler eskisi kadar zorlamıyorlar şimdide evimize misafir gelince misafire hizmet etmemi konuşmamı kıskanıyorlar, bir aksam yemegi yiyoruz surekli agliyorlar anne gel baba gel bizimle oturup yedikleri nadir oysaki herseyi serbest birakiyorum kendi baslarina yemelerinede izin veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?