hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. bende geçen yıl mart ayıda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve ikiz kız bebeklerim vardı. gebelik zehirlenmesi sonucu birini kaybettim ikiz yazısını görünce dayanamadım moralinizi bozmak için değil sadece uyarmak için yazmak istedim. 8. ay ikiz hamilelikte çok önemli ben bunu pek ciddiye almadım 30. hafta rapor almama rağmen işe gelip gitmeye devam ettim. neden bu değildir belki ama ben kendimi suçluyorum.
öneri arıyordunuz benim kızlarımın isimleri beril ( hayatta) beren
aktüel sana sormak istediğim bir şey var.
redüksiyon ile 3 ten 2 ye indirdik dedin. naıl bir işlem ? herhangi bir yan etkisini gördün mü ?
ayrıca ortalama kaç kilo aldın toplam hamileliğinde ve ikili -üçlü tarama testlerinde ikiz hamilelikten dolayı zor geçen bir ölçme süreci yaşadın mı , aydınlatırsan sevinirim.
verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. çok şükür o günleri atlatmışsın bebişlerinde yanında . benim kan testi değerlerime bakarak doktor çoğul gebelik olabileceğini söyledi. perş günü kontrolde keseleri göreceğiz inşallah. ben 3 tane tutmasını beklemiyordum ama bu bir ihtimal şu anda. o durumda napacağımıza karar vermemiz gerekebilir(( dua ediyorum rabbim kaldıramayacağımızdan fazla yük vermesin manevi anlamda diye.yoksa maddiyatı umurumda diil , ben kendimi kısarım bir ömüğr boyu onlara veririm sahip olduklarımı ama manevi boyutu düşündürüyor , umarım hakkımızda hayırlısı olur..
ebrizmcim merhaba canım beni hatırladın mı?geçen sene senin aşılamandan önce epey yazışmıştık seninle,ben o zamandan sonra herşeyi akışına bırakmıştım taki bu aya kadar,23 martta ilk aşılamamı oldum şimdi beklemedeyim,senin haberlerini alınca çok mutlu oldum anne olmuşsun,allah sağlıklı uzun ömür versin herşey gönlünce olsun canım tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?