- 10 Şubat 2024

- 1.555

- 2.497

- 53

- Konu Sahibi memurhanim
 - 

Maşallah canım çok güzel bir tarih 13 KasımKızlar bugün kontörlüm vardı. Bebişler çok şükür iyiymiş ama benim rahim aşırı incelmiş ( ne demekse anlamadım tam olarak ) bu hafta acil bi durum olmazsa eğer 13 Kasım için doğum tarihi verdi. Umarım günlerini beklerler benim yavrular
Aynen canım eğer bir sıkıntı sorun acil bir durum olmazsa 37+1 de alacak doktorum. Bugün doğum yapacağım hastahaneye gidip önden yapılması gereken testleri ve tahlillerimi de yaptırdım. Doktorum başka randevu vermedi. 13 Kasım Perşembe günü saatini vs söyleyeceğiz sen hastahanede hazır olacaksın dedi. Altta ki bebiş makat gelişliymiş ve hareketleri biraz azalmış. Hareket takibi yap. Hareketlerde azalma hissedersen mutlaka hastahaneye git dedi. Kiloları da 2450 civarı ikisi deMaşallah canım çok güzel bir tarih 13 Kasım37.haftanı görmüş olursun ki bu da çok ideal. O zamana kadar sıkıntısız geçirirsin inşallah. Bebişlerin kiloları ne alemde peki? 
Bir sonraki kontrolün ne zaman?
Hareketlerı iyi takip edin 36+5 de gece 3 de birisinin hareketi yok gibi bisey oldu 4 de hastanedeydım o gün tarih alacaktık ki bebekleri aldık :)Aynen canım eğer bir sıkıntı sorun acil bir durum olmazsa 37+1 de alacak doktorum. Bugün doğum yapacağım hastahaneye gidip önden yapılması gereken testleri ve tahlillerimi de yaptırdım. Doktorum başka randevu vermedi. 13 Kasım Perşembe günü saatini vs söyleyeceğiz sen hastahanede hazır olacaksın dedi. Altta ki bebiş makat gelişliymiş ve hareketleri biraz azalmış. Hareket takibi yap. Hareketlerde azalma hissedersen mutlaka hastahaneye git dedi. Kiloları da 2450 civarı ikisi de
Valla canım hareket takibi yapmak çok zor ya. Altta ki bebeği ben çok hissetmiyorum. Nasıl takip edeceğim onu bilmiyorum. Artık son haftalarımı sık sık doktor kontörlünde geçireceğim sanırım.Hareketlerı iyi takip edin 36+5 de gece 3 de birisinin hareketi yok gibi bisey oldu 4 de hastanedeydım o gün tarih alacaktık ki bebekleri aldık :)
İnşallah sağlıkla güzel bir doğum gecırırsınız yanınıza hırka alın kan kaybettiğiniz için titreme gelebilir önden düğmeli gecelik üstü rahat oluyor emzirme için bi kutuda mama alın benım sütüm hemen inmedi bebegın kan şekeri düştükçe sarılık yükseldi mama verdik şırıngayla
Ohh maşallah canım her şey yolunda ilerliyorAynen canım eğer bir sıkıntı sorun acil bir durum olmazsa 37+1 de alacak doktorum. Bugün doğum yapacağım hastahaneye gidip önden yapılması gereken testleri ve tahlillerimi de yaptırdım. Doktorum başka randevu vermedi. 13 Kasım Perşembe günü saatini vs söyleyeceğiz sen hastahanede hazır olacaksın dedi. Altta ki bebiş makat gelişliymiş ve hareketleri biraz azalmış. Hareket takibi yap. Hareketlerde azalma hissedersen mutlaka hastahaneye git dedi. Kiloları da 2450 civarı ikisi de
Aminn canım hep birlikte inşallah. Sen gittin mi doktor kontrolüneOhh maşallah canım her şey yolunda ilerliyorSağlıkla kucağına al bebeklerini inşallah 
Yarın gideceğim inşallah ben de canım. İnşallah oğlumun suyu çoğalmıştır ve biz de sizin gibi 37leri görürüzAminn canım hep birlikte inşallah. Sen gittin mi doktor kontrolüne
Hadi bakalım inşallahYarın gideceğim inşallah ben de canım. İnşallah oğlumun suyu çoğalmıştır ve biz de sizin gibi 37leri görürüz
Ay maşallah maşallahAynen canım eğer bir sıkıntı sorun acil bir durum olmazsa 37+1 de alacak doktorum. Bugün doğum yapacağım hastahaneye gidip önden yapılması gereken testleri ve tahlillerimi de yaptırdım. Doktorum başka randevu vermedi. 13 Kasım Perşembe günü saatini vs söyleyeceğiz sen hastahanede hazır olacaksın dedi. Altta ki bebiş makat gelişliymiş ve hareketleri biraz azalmış. Hareket takibi yap. Hareketlerde azalma hissedersen mutlaka hastahaneye git dedi. Kiloları da 2450 civarı ikisi de
Canım benim doktorum bulunduğum şehirde değil. O yüzden doğum tarihine kadar bulunduğum şehirde 2 kez doktor kontrolü 2 kez de Nst takibi yaptıralım mutlaka dedi. Son Nst yi de doğumdan bir gün önce bulunduğum şehirde yaptırıp sonuçları doktoruma yollayacağım. Artık her şey yolundaysa 13 ün de de sezeryan olacak inşallahAy maşallah maşallah9 güncük daha dayansınlar güzelce gelişsinler iyice 
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum. Nst takibi yapmayacaklar mı o güne kadar ?
ay hadi inşallah kuzucum güzel haberler gelsin hepCanım benim doktorum bulunduğum şehirde değil. O yüzden doğum tarihine kadar bulunduğum şehirde 2 kez doktor kontrolü 2 kez de Nst takibi yaptıralım mutlaka dedi. Son Nst yi de doğumdan bir gün önce bulunduğum şehirde yaptırıp sonuçları doktoruma yollayacağım. Artık her şey yolundaysa 13 ün de de sezeryan olacak inşallah
Aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimiz kucağımıza. Valla karışık duygular içerisindeyim. Bu haftalarda iyice ağırlaştım ve ödem tutmaya başladım. Artık zor geliyor. Bir yandan da hep karnımda kalsınlar istiyorum bir yandan doğurup bağrıma basmak istiyorumay hadi inşallah kuzucum güzel haberler gelsin hephırka çorap mutlaka olsun diye okudum bende çantada. Sen koy bencede garanti olsun 
Heyecan ne durumda Nasılsın ?
ayy kolaylıkla alacaksın inşallah kuzularını kucağınaAminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimiz kucağımıza. Valla karışık duygular içerisindeyim. Bu haftalarda iyice ağırlaştım ve ödem tutmaya başladım. Artık zor geliyor. Bir yandan da hep karnımda kalsınlar istiyorum bir yandan doğurup bağrıma basmak istiyorumbir yandan ameliyat olacağı için korkuyorum. Uykusuzum işte sürekli böyle 
Senin haftalardayken çok daha güzeldi canım. Son haftalarda doğru aniden kilo almaya da başladım. Göbüşümde çok büyüdü. İnan dışarı çıkmayı bırak bazen evde yerimden kalkacak gücü bulamıyorum kendimdeayy kolaylıkla alacaksın inşallah kuzularını kucağınaama ufak korku normal bence beni şimdiden heyecan bastı 
Bu arada bende senin gibi düşünüyorum hamişliği çok sevdim. Tam bi prenses hayatıymışhep böyle yaşanır sanki 
Dimi instagram reelsleri görüyorum 2. Trimester en rahat dönem diye 3. Trimester tam anlattığın gibi oluyormuşSenin haftalardayken çok daha güzeldi canım. Son haftalarda doğru aniden kilo almaya da başladım. Göbüşümde çok büyüdü. İnan dışarı çıkmayı bırak bazen evde yerimden kalkacak gücü bulamıyorum kendimde
Evet canım son zamanlar zor geçiyor valla. Yatakta sağdan sola dönmek bile mesele yani. Buna da şükür tabi tek sağlıklı olsun da yavrucaklar. Seninkilerin cinsiyet neydiDimi instagram reelsleri görüyorum 2. Trimester en rahat dönem diye 3. Trimester tam anlattığın gibi oluyormuş
Resmen mucize yaşıyoruz 3 kalp atıyor içimizde
Amin amin rüyalarıma giriyorlar hep çok heyecanlı her anı , sağlıkla alalım kuzuları kucağımızaEvet canım son zamanlar zor geçiyor valla. Yatakta sağdan sola dönmek bile mesele yani. Buna da şükür tabi tek sağlıklı olsun da yavrucaklar. Seninkilerin cinsiyet neydi
Oyu çok tatlı olurlar ya maşallahhAmin amin rüyalarıma giriyorlar hep çok heyecanlı her anı , sağlıkla alalım kuzuları kucağımızaİkiside erkek benimkilerin aynı model iki renk alıyorum kıyafet kafa karışıklığı olmuyo 
Bulut ve rüzgar cnmHay maşallah zaman ne çabuk geçiyor Rabbım hayırlı ömür nasip etsin isimleri neydi unutkanım
İkiz gebelik için çok iyi bir haftadasin masallahKızlar bugün kontörlüm vardı. Bebişler çok şükür iyiymiş ama benim rahim aşırı incelmiş ( ne demekse anlamadım tam olarak ) bu hafta acil bi durum olmazsa eğer 13 Kasım için doğum tarihi verdi. Umarım günlerini beklerler benim yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?