- 18 Haziran 2024
- 632
- 529
- 23
- Konu Sahibi memurhanim
-
Aslında bizim doktor da özellikle ikizlerde çok da doğru sonuç veren bir test değil ama yine de yapılmasını tavsiye ederim demişti. Risk oranına göre farklı testlere yönlendirme yaparız gibi bir şey de söyledi diye hatırlıyorum sonrasında gerek yok dedi biz de yaptırmadık. Doktorum da perinatolog olunca ona güvenmek istedim. Çok araştırmadım o yüzdenBize de tam tersi ikili taramanin guvenirliginin yuzde 60 olduğunu ona pek guvenmememizi, nipt yaparsak obur testlere gerek olmadigini soyledi. Herkesin kendi doktorunun gorusu demekki
Amin inşallah . Siz kaçıncı haftadasınız cinsiyetiniz belli miNeyseki saglikli sanirim bebeginiz, saglikla buyutundarisi benim gibi kucagina almayi bekleyenlerin basina insallah
Biz yaptırdık doktorumuzun önerisi ile, panorama firmasında yaptırdık doktorumuz indirimde sağladı ikiz olduğu için daha uygundu fiyatı bazı değerlere bakılamadığı için. Hayırlı sonuçlar alın sizde inşallahBize de tam tersi ikili taramanin guvenirliginin yuzde 60 olduğunu ona pek guvenmememizi, nipt yaparsak obur testlere gerek olmadigini soyledi. Herkesin kendi doktorunun gorusu demekki
Ben 4 boyutluyu da yaptırmamıştımHer doktorun fikri farklı oluyor , Ayrıca anne baba yaşı ile de alakalı sanırım risk faktörü bazında değerlendiriyorlar . Ama esas perinatolog muayenesi önemli bence çoğul gebelikte
Tek yumurta ikizinde zaten bir sey degismiyor. Cift yumurta ikizinde de her firma degil ama ayri ayri degerlendirebilen firmalar var suan arastirdigim kadariyla. Dedigim gibi doktor gorusleri degisebiliyor demekkiAslında bizim doktor da özellikle ikizlerde çok da doğru sonuç veren bir test değil ama yine de yapılmasını tavsiye ederim demişti. Risk oranına göre farklı testlere yönlendirme yaparız gibi bir şey de söyledi diye hatırlıyorum sonrasında gerek yok dedi biz de yaptırmadık. Doktorum da perinatolog olunca ona güvenmek istedim. Çok araştırmadım o yüzden
Bugun 10 haftalik oldular. 11. Haftada nipt 12. Haftada da detayli yaptiracagiz insallah guzel haberlerini aliriz cinsiyeti de o zaman ogreniriz kismetse:)Amin inşallah . Siz kaçıncı haftadasınız cinsiyetiniz belli mi
elhamdülillah sağlıkla doğdular
Maşallah sağlıkla gelsinler Insallah güzel haberler almanız dileğiyleBugun 10 haftalik oldular. 11. Haftada nipt 12. Haftada da detayli yaptiracagiz insallah guzel haberlerini aliriz cinsiyeti de o zaman ogreniriz kismetse:)
Natera Panoramada gorustugum temsilci doktor indirimi ile 480 dolar dedi. Siz ne kadar odediginizi hatirliyor musunuz?Biz yaptırdık doktorumuzun önerisi ile, panorama firmasında yaptırdık doktorumuz indirimde sağladı ikiz olduğu için daha uygundu fiyatı bazı değerlere bakılamadığı için. Hayırlı sonuçlar alın sizde inşallah
Tesekkur ederim insallah sizin gibi saglikla kavusanlarin darisi basimaMaşallah sağlıkla gelsinler Insallah güzel haberler almanız dileğiyle
Bizim bebisler tup bebek belki onun da etkisi olabilir doktorum da biraz ince eleyip sık dokuyan birisi emin ilerlemek istiyor sanirim:) evet insallah 12. Haftada da detayliya girecegiz bakalimHer doktorun fikri farklı oluyor , Ayrıca anne baba yaşı ile de alakalı sanırım risk faktörü bazında değerlendiriyorlar . Ama esas perinatolog muayenesi önemli bence çoğul gebelikte
380 dolar ödemiştik sanırım. Ama zam gelmiş olabilir , bizde 3 şeye bakılmıştı ve cinsiyetleri belirlenmişti. Detaylıya da 12 hafta erken değil mi 20. Haftada gittik bizNatera Panoramada gorustugum temsilci doktor indirimi ile 480 dolar dedi. Siz ne kadar odediginizi hatirliyor musunuz?
Doktorum 12de ve 22de istedi bilemiyorum380 dolar ödemiştik sanırım. Ama zam gelmiş olabilir , bizde 3 şeye bakılmıştı ve cinsiyetleri belirlenmişti. Detaylıya da 12 hafta erken değil mi 20. Haftada gittik biz
Güzel hayırlı sonuçlar çıksın inşallahDoktorum 12de ve 22de istedi bilemiyorum
Amiiin hepimiz icin insallah saglikla kucagimiza alalimGüzel hayırlı sonuçlar çıksın inşallah
Canım biz Natera firmasından Panorama test yaptırdık. Doktorumuz onu önerdi. Zaten her iki bebeğe de ayrı ayrı bakabilen tek bu firma varmışMerhaba arkadaslar aramizda nipt testi yaptıran var mi? Ikiz oldugu icin secenek kisitli ama natera ile gorustum 480 dolar dedi. Baska firmalara yaptiran var mi?
Brnim perinatolog doktorum da bu görüşteBize de tam tersi ikili taramanin guvenirliginin yuzde 60 olduğunu ona pek guvenmememizi, nipt yaparsak obur testlere gerek olmadigini soyledi. Herkesin kendi doktorunun gorusu demekki
Sonucu geldi mi?Canım biz Natera firmasından Panorama test yaptırdık. Doktorumuz onu önerdi. Zaten her iki bebeğe de ayrı ayrı bakabilen tek bu firma varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?