- 28 Şubat 2025
- 233
- 252
- 18
- 31
- Konu Sahibi memurhanim
-
benim de senin de normal yani bu durumdaBenim 6+2 de olan randevum da kese boyutumun biri 5,4 diğeri de 6,3 müş
Normaldir tedirgin olmabenim de senin de normal yani bu durumda
Ne kadar ücreti uygulamanın acabaindirdim uygulamayı çok şirinler bayıldımmmm :)
Yıllık 200 küsür bir şeydi sanırımNe kadar ücreti uygulamanın acaba
Ben 23. Haftada yaptimHaftası ileri anneler
Detaylı ultrasonu kaç haftalıkken yaptı doktorunuz acaba?
Android için böyle ücretler canım. 7 gün ücretsiz deneme hakkı var ama o zaman da kart bilgileri istiyor. Girip sonra hemen silersen 7 gün sonra askıya alıyorNe kadar ücreti uygulamanın acaba
GünaydınnGünaydın kızlar güzel bir gün olur hepimiz için inşallah
ben heyecanla pazartesiyi bekliyorum .Hem bebeklerin sıvılarına bakılacak hem de şeker yükleme testi yapılacak . Umarım herşey yolunda gider canım .Biraz şekeri tuzu azaltayım diyorum su içmeyi arttırayım .İnsan ne yapacağını şaşırıyorGünaydın canım Insallah nasıl bebişler siz nasılsınız
İnşAllah tertemiz çıkar gelirsinizben heyecanla pazartesiyi bekliyorum .Hem bebeklerin sıvılarına bakılacak hem de şeker yükleme testi yapılacak . Umarım herşey yolunda gider canım .Biraz şekeri tuzu azaltayım diyorum su içmeyi arttırayım .İnsan ne yapacağını şaşırıyor
Günaydın hosgeldın sağlıcakla gelsın kuzularınız . Oluyor öyle gebeliğin başlarında mesela bende hiç bulantı cekmedım ama 20. Haftadan sonra gebelik reflüsü yordu beni de :)Günaydın arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim hem biraz da bilgi edinmiş olurum. Ben şuan 7. Haftaya girdim ve ikiz bekliyorum. Benim için çok zor geçiyor çok şükür kanama veya başka bir anlamda değil mide bulantısı anlamında söylüyorum. Siz ne zaman öğrendiniz ikizlerin tek mi çift mi olduğunu ? Benim ilk gebeliğim bu ve çok meraklıyım. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
MaşallahGünaydın hosgeldın sağlıcakla gelsın kuzularınız . Oluyor öyle gebeliğin başlarında mesela bende hiç bulantı cekmedım ama 20. Haftadan sonra gebelik reflüsü yordu beni de :)
İkinci gebeliğim tüp bebek çift yumurta
2 aralıkta transfer oldu . 30 aralıkta çift yumurta die keseler görüldü 6+2 haftamızdıydık kalp atışı da aynı gün dinlendiMaşallahne zaman kesinleşir ? benim 21 inde randevum var ve orda öğrenirmiyim bilmiyorum siz ne zaman öğrendiniz
Merhaba canım hoşgeldinMaşallahne zaman kesinleşir ? benim 21 inde randevum var ve orda öğrenirmiyim bilmiyorum siz ne zaman öğrendiniz
İkiz bekliyorum dediğine göre doktoru söylemiştir de heycandan anlamamıştır belki :) çünkü görmeden ikiz die nasıl söylesin doktorMerhaba canım hoşgeldin
Benim de tüp bebek çift embriyo transferi. 5+5 iken çift kese göründü ve ikiz olduğunu anladık. Tek yumurta ikizleri biraz daha geç belli oluyor heralde. Sen şu anda ikiz mi değil mi bilmiyor musun? Çift yumurta ikizi ise 7.haftaya kadar çift kese görünürdü zaten.
Acaba beta değerlerinden mi tahmin etti diye düşündüm. Çünkü ne zaman kesinleşir, 21indeki randevumda öğrenir miyim diye sormuşİkiz bekliyorum dediğine göre doktoru söylemiştir de heycandan anlamamıştır belki :) çünkü görmeden ikiz die nasıl söylesin doktor
Beta değeri belirlemiyor diyorlar ama bilmiyorum benım beta da çok düşük ilerlemişti . Ama bekliyorduk çift embrıyo transfer edilince bi umutAcaba beta değerlerinden mi tahmin etti diye düşündüm. Çünkü ne zaman kesinleşir, 21indeki randevumda öğrenir miyim diye sormuş
Benim doktorum da daha ultrasona almadan kan değerlerine göre çift gibi duruyor demişti ve öyle de çıktı. Ama benim 2günde 3kattan fazla artıyordu. Ama kesinlikle belirleyici değil evet. Çok artıp ikiz olmayan da var, az artıp ikiz olan daBeta değeri belirlemiyor diyorlar ama bilmiyorum benım beta da çok düşük ilerlemişti . Ama bekliyorduk çift embrıyo transfer edilince bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?