İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Günaydın canım Insallah nasıl bebişler siz nasılsınız
ben heyecanla pazartesiyi bekliyorum .Hem bebeklerin sıvılarına bakılacak hem de şeker yükleme testi yapılacak . Umarım herşey yolunda gider canım .Biraz şekeri tuzu azaltayım diyorum su içmeyi arttırayım .İnsan ne yapacağını şaşırıyor

İnşAllah tertemiz çıkar gelirsiniz şeker olunca sıkıntı oluyormuş hersey hep öyle okuyorum . Bebeklerın sıvısı için havuç suyu öneriliyor

Günaydın arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim hem biraz da bilgi edinmiş olurum. Ben şuan 7. Haftaya girdim ve ikiz bekliyorum. Benim için çok zor geçiyor çok şükür kanama veya başka bir anlamda değil mide bulantısı anlamında söylüyorum. Siz ne zaman öğrendiniz ikizlerin tek mi çift mi olduğunu ? Benim ilk gebeliğim bu ve çok meraklıyım. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Günaydın hosgeldın sağlıcakla gelsın kuzularınız . Oluyor öyle gebeliğin başlarında mesela bende hiç bulantı cekmedım ama 20. Haftadan sonra gebelik reflüsü yordu beni de :)
İkinci gebeliğim tüp bebek çift yumurta

Maşallah ne zaman kesinleşir ? benim 21 inde randevum var ve orda öğrenirmiyim bilmiyorum siz ne zaman öğrendiniz

Maşallah ne zaman kesinleşir ? benim 21 inde randevum var ve orda öğrenirmiyim bilmiyorum siz ne zaman öğrendiniz
2 aralıkta transfer oldu . 30 aralıkta çift yumurta die keseler görüldü 6+2 haftamızdıydık kalp atışı da aynı gün dinlendi

12. Haftada da cinsiyetleri söylendi

Merhaba canım hoşgeldin
Benim de tüp bebek çift embriyo transferi. 5+5 iken çift kese göründü ve ikiz olduğunu anladık. Tek yumurta ikizleri biraz daha geç belli oluyor heralde. Sen şu anda ikiz mi değil mi bilmiyor musun? Çift yumurta ikizi ise 7.haftaya kadar çift kese görünürdü zaten.

İkiz bekliyorum dediğine göre doktoru söylemiştir de heycandan anlamamıştır belki :) çünkü görmeden ikiz die nasıl söylesin doktor

İkiz bekliyorum dediğine göre doktoru söylemiştir de heycandan anlamamıştır belki :) çünkü görmeden ikiz die nasıl söylesin doktor
Acaba beta değerlerinden mi tahmin etti diye düşündüm. Çünkü ne zaman kesinleşir, 21indeki randevumda öğrenir miyim diye sormuş

Acaba beta değerlerinden mi tahmin etti diye düşündüm. Çünkü ne zaman kesinleşir, 21indeki randevumda öğrenir miyim diye sormuş
Beta değeri belirlemiyor diyorlar ama bilmiyorum benım beta da çok düşük ilerlemişti . Ama bekliyorduk çift embrıyo transfer edilince bi umut

Beta değeri belirlemiyor diyorlar ama bilmiyorum benım beta da çok düşük ilerlemişti . Ama bekliyorduk çift embrıyo transfer edilince bi umut
Benim doktorum da daha ultrasona almadan kan değerlerine göre çift gibi duruyor demişti ve öyle de çıktı. Ama benim 2günde 3kattan fazla artıyordu. Ama kesinlikle belirleyici değil evet. Çok artıp ikiz olmayan da var, az artıp ikiz olan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…