- 6 Mart 2024
- 10.896
- 20.341
- 318
- Konu Sahibi memurhanim
-
14 Aralık 246Benim doktorum da daha ultrasona almadan kan değerlerine göre çift gibi duruyor demişti ve öyle de çıktı. Ama benim 2günde 3kattan fazla artıyordu. Ama kesinlikle belirleyici değil evet. Çok artıp ikiz olmayan da var, az artıp ikiz olan da
Benim de şöyleydi14 Aralık 246
16 Aralık 325
18 Aralık 640
19 Aralık 699 Benımkı bu sekıldeydı
Oo baya güzel artmış sizinki ama benim şimdi biri geriden gelıyor herhalde diyorum sonradan tutundu ve betaya yansımadıBenim de şöyleydi
3 Mart son adet tarihim
2 Nisan 470
4 Nisan 1293
6 Nisan 4177
Aa evet olabilir. Benimkileri arasında da 5 gün var. Oğlum 5 gün daha büyük çıkıyor hep.Oo baya güzel artmış sizinki ama benim şimdi biri geriden gelıyor herhalde diyorum sonradan tutundu ve betaya yansımadı
benim bebeklerin birinin suyu az birinin fazla .Suyu arttırayım derken fazla olanın daha da artarsa ondan korkuyorumİnşAllah tertemiz çıkar gelirsinizşeker olunca sıkıntı oluyormuş hersey hep öyle okuyorum . Bebeklerın sıvısı için havuç suyu öneriliyor
Aramıza hoşgeldin canım .Ben 7. haftada öğrendim tek yumurta ikizlerimi .17. haftaya kadar çok yoğun mide bulantısı yaşadım .Şükür geçti şimdi .Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin .Yardımcı olmaya çalışırızGünaydın arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim hem biraz da bilgi edinmiş olurum. Ben şuan 7. Haftaya girdim ve ikiz bekliyorum. Benim için çok zor geçiyor çok şükür kanama veya başka bir anlamda değil mide bulantısı anlamında söylüyorum. Siz ne zaman öğrendiniz ikizlerin tek mi çift mi olduğunu ? Benim ilk gebeliğim bu ve çok meraklıyım. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Bide öyle bi durum var dimi sizin son durum ne oldu ?benim bebeklerin birinin suyu az birinin fazla .Suyu arttırayım derken fazla olanın daha da artarsa ondan korkuyorum
pazartesi günü belli olacak canım kontroldeBide öyle bi durum var dimi sizin son durum ne oldu ?
Güzel haberler alırsın Insallah . Buraya yaz bilgilendir bizi depazartesi günü belli olacak canım kontrolde
tabi mutlaka yazacağım canımGüzel haberler alırsın Insallah . Buraya yaz bilgilendir bizi de
Bizde 6+3 te sadece ikizler olduğunu söyledi. Kalp atışı için de atıyor ama şuan dinlenmiyor dedi2 aralıkta transfer oldu . 30 aralıkta çift yumurta die keseler görüldü 6+2 haftamızdıydık kalp atışı da aynı gün dinlendi
12. Haftada da cinsiyetleri söylendi
İkiz olduğunu söyledi ama kese için bir şey demediMerhaba canım hoşgeldin
Benim de tüp bebek çift embriyo transferi. 5+5 iken çift kese göründü ve ikiz olduğunu anladık. Tek yumurta ikizleri biraz daha geç belli oluyor heralde. Sen şu anda ikiz mi değil mi bilmiyor musun? Çift yumurta ikizi ise 7.haftaya kadar çift kese görünürdü zaten.
İkiz olduğunu söyledi canım sadece tek mi çift mi onu söylemediİkiz bekliyorum dediğine göre doktoru söylemiştir de heycandan anlamamıştır belki :) çünkü görmeden ikiz die nasıl söylesin doktor
Hoş buldum canımAramıza hoşgeldin canım .Ben 7. haftada öğrendim tek yumurta ikizlerimi .17. haftaya kadar çok yoğun mide bulantısı yaşadım .Şükür geçti şimdi .Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin .Yardımcı olmaya çalışırız
Çifttir o zaman :) ultrason foto varmıİkiz olduğunu söyledi canım sadece tek mi çift mi onu söylemedi
Evet var ama hiç bir şey anlamadım. Çok ta bilgi vermedi bekleyin dedi. Bu 6+3 te çekildiÇifttir o zaman :) ultrason foto varmı
Günaydın tebrik ederimGünaydın arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim hem biraz da bilgi edinmiş olurum. Ben şuan 7. Haftaya girdim ve ikiz bekliyorum. Benim için çok zor geçiyor çok şükür kanama veya başka bir anlamda değil mide bulantısı anlamında söylüyorum. Siz ne zaman öğrendiniz ikizlerin tek mi çift mi olduğunu ? Benim ilk gebeliğim bu ve çok meraklıyım. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Benim de öyle ilk kan değerimde çift yüksek ihtimale demişti doktorumBenim doktorum da daha ultrasona almadan kan değerlerine göre çift gibi duruyor demişti ve öyle de çıktı. Ama benim 2günde 3kattan fazla artıyordu. Ama kesinlikle belirleyici değil evet. Çok artıp ikiz olmayan da var, az artıp ikiz olan da
Çifttir canım o zaman. Ultrason fotoğrafı verdiyse bak bakalım iki kese mi varİkiz olduğunu söyledi ama kese için bir şey demedi
Canım tek kese sanki ya. Tek yumurta ikizi olabilirEvet var ama hiç bir şey anlamadım. Çok ta bilgi vermedi bekleyin dedi. Bu 6+3 te çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?