İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

14 Aralık 246

16 Aralık 325

18 Aralık 640

19 Aralık 699 Benımkı bu sekıldeydı

İnşAllah tertemiz çıkar gelirsiniz şeker olunca sıkıntı oluyormuş hersey hep öyle okuyorum . Bebeklerın sıvısı için havuç suyu öneriliyor
benim bebeklerin birinin suyu az birinin fazla .Suyu arttırayım derken fazla olanın daha da artarsa ondan korkuyorum

Aramıza hoşgeldin canım .Ben 7. haftada öğrendim tek yumurta ikizlerimi .17. haftaya kadar çok yoğun mide bulantısı yaşadım .Şükür geçti şimdi .Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin .Yardımcı olmaya çalışırız

2 aralıkta transfer oldu . 30 aralıkta çift yumurta die keseler görüldü 6+2 haftamızdıydık kalp atışı da aynı gün dinlendi

12. Haftada da cinsiyetleri söylendi
Bizde 6+3 te sadece ikizler olduğunu söyledi. Kalp atışı için de atıyor ama şuan dinlenmiyor dedi

İkiz olduğunu söyledi ama kese için bir şey demedi

Hoş buldum canım merak ettiğim şey benim de mide bulantısı çok aşırı var ve her kokudan tiksiniyorum özellikle mutfak eşyaları ve yemekler. Bunun için bir önerin var mı ?

Günaydın tebrik ederim benim de ilk zamanlar çok kötü geçiyordu. 14. Haftaya kadar devam etti ama sonra düzeldi çok şükür. Biz 6. Haftada öğrendik ama bizimki zaten tüp bebek tedavisi ile oldu .

Benim de öyle ilk kan değerimde çift yüksek ihtimale demişti doktorum değdiği gibi de oldu

Evet var ama hiç bir şey anlamadım. Çok ta bilgi vermedi bekleyin dedi. Bu 6+3 te çekildi
Canım tek kese sanki ya. Tek yumurta ikizi olabilir Ama tabi pek de emin değilim. Bak benim kese görüntümü paylaşıyorum seninle.

Eklentiler

• 20250412_093836.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…