• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Elektrıklı salıncak aldım hıc sevmedıler yatmadılar bile öylece elimde kaldı .
ama şu ürün benım resmen elim ayağım oldu hem reflü için bebegın birine iyi oldu hemde her gittiğim yere götürüyorum başka evlerde çocukları koltuklara yatırmamak ıcın . Hatta geçen gün nişana gittik oraya bile götürdüm çocuklar ortalıkta kalmasın die şiddetle tavsiye ederim kullanımıda rahat al karşına ikisini otur koltuğa geç karşılarına izle

Ben de aldım canım bunlardan. Çok fazla tavsiye edilmişti. Peki bunlar doğumdan itibaren kullanıma uygun mu ?

Valla bacım kullanmadığım ıcın bişey diyemem ama sen ben kullanırım diyorsan al ben ilk 5 gün yandım içten içten .
Bi aletle asılıyorlar içeriyi tahriş ediyor doğal olarak scoderm krem alıyordu sızısını. Ama 5. Günden sonra taksaydım da rahat kullanırdım yani korseyı . Benım çocuğun biri küvezde kalınca aklıma korse falan gelmedi o sıra sonrada kullanamadım darlandım göbek kaldı 🙈

Valla bacım kullanmadığım ıcın bişey diyemem ama sen ben kullanırım diyorsan al ben ilk 5 gün yandım içten içten .
Bi aletle asılıyorlar içeriyi tahriş ediyor doğal olarak scoderm krem alıyordu sızısını. Ama 5. Günden sonra taksaydım da rahat kullanırdım yani korseyı . Benım çocuğun biri küvezde kalınca aklıma korse falan gelmedi o sıra sonrada kullanamadım darlandım göbek kaldı 🙈
Senin bebiş sadece 1 gün kalmıştı dimi küvözde canım. Ben de bi bakayım alayım bari belki kullanırım 😂

Back
X