- 18 Haziran 2024
- 636
- 531
- 23
- Konu Sahibi memurhanim
Ayy inşallah ben de o haftalara kadar dayanabilirimMerhaba , 36+5 kuzucum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah ben de o haftalara kadar dayanabilirimMerhaba , 36+5 kuzucum
Ben de aldım canım bunlardan. Çok fazla tavsiye edilmişti. Peki bunlar doğumdan itibaren kullanıma uygun mu ?Elektrıklı salıncak aldım hıc sevmedıler yatmadılar bile öylece elimde kaldı .
ama şu ürün benım resmen elim ayağım oldu hem reflü için bebegın birine iyi oldu hemde her gittiğim yere götürüyorum başka evlerde çocukları koltuklara yatırmamak ıcın . Hatta geçen gün nişana gittik oraya bile götürdüm çocuklar ortalıkta kalmasın die şiddetle tavsiye ederim kullanımıda rahat al karşına ikisini otur koltuğa geç karşılarına izle
![]()
Mamma Premium Cotton Ana Kucağı - Fiyatı, Yorumları
Mamma Premium Cotton Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kullanmadım ben
4 kilodan sonra başladım , zaten sevıyesi var yatak halini kullanabılırsın ilk baslangıcta hafif eğimli reflü yatağı şeklinde bebek rahat ederBen de aldım canım bunlardan. Çok fazla tavsiye edilmişti. Peki bunlar doğumdan itibaren kullanıma uygun mu ?
Ya ben de almadım. Acaba kullanabilir miyim diye. Dikişler olacak sonuçtaKullanmadım ben![]()
Tamamdır canım çok teşekkür ediyorum4 kilodan sonra başladım , zaten sevıyesi var yatak halini kullanabılırsın ilk baslangıcta hafif eğimli reflü yatağı şeklinde bebek rahat eder
Lazer kesimler çok rahattı işe yaramaz dedim öbür düz korsede çok acıttı canımıYa ben de almadım. Acaba kullanabilir miyim diye. Dikişler olacak sonuçta![]()
RAJ Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse Toparlayıcı Korse - Fiyatı, Yorumları şunu tavsiye etmişler kullanışlı olur mu acepLazer kesimler çok rahattı işe yaramaz dedim öbür düz korsede çok acıttı canımı
Valla bacım kullanmadığım ıcın bişey diyemem ama sen ben kullanırım diyorsan al ben ilk 5 gün yandım içten içten .RAJ Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse Toparlayıcı Korse - Fiyatı, Yorumları şunu tavsiye etmişler kullanışlı olur mu acep
Senin bebiş sadece 1 gün kalmıştı dimi küvözde canım. Ben de bi bakayım alayım bari belki kullanırımValla bacım kullanmadığım ıcın bişey diyemem ama sen ben kullanırım diyorsan al ben ilk 5 gün yandım içten içten .
Bi aletle asılıyorlar içeriyi tahriş ediyor doğal olarak scoderm krem alıyordu sızısını. Ama 5. Günden sonra taksaydım da rahat kullanırdım yani korseyı . Benım çocuğun biri küvezde kalınca aklıma korse falan gelmedi o sıra sonrada kullanamadım darlandım göbek kaldı![]()
Salı aldılar cumartesi verdılerSenin bebiş sadece 1 gün kalmıştı dimi küvözde canım. Ben de bi bakayım alayım bari belki kullanırım![]()
Yaa inşallah benim bebişler küveze girmeden direkt yanıma gelirler yaSalı aldılar cumartesi verdıler
Amin inşallah kaçıncı haftadasın kiloları nasılYaa inşallah benim bebişler küveze girmeden direkt yanıma gelirler ya![]()
35+1 olduk bugün. Kiloları da 2350 kız 2280 erkek. Ultrason ölçümleri doğru çıkıyor mu bu arada ? Seninkiler ölçümlerle uyumlu mu doğdularAmin inşallah kaçıncı haftadasın kiloları nasıl
Maşallah güzel gelmıssınız Insallah küvez görmezsiniz . Evet uyumlu doğdular elhamdülillah35+1 olduk bugün. Kiloları da 2350 kız 2280 erkek. Ultrason ölçümleri doğru çıkıyor mu bu arada ? Seninkiler ölçümlerle uyumlu mu doğdular
Ya inşallah bakalım canım 1 hafta 10 gün daha dururlarsa inşallah küveze de girmezler diye umut ediyorum bakalımMaşallah güzel gelmıssınız Insallah küvez görmezsiniz . Evet uyumlu doğdular elhamdülillah
2 kiloyu gecmısler girmezler InsallahYa inşallah bakalım canım 1 hafta 10 gün daha dururlarsa inşallah küveze de girmezler diye umut ediyorum bakalım![]()
İnşallah bakalım canım2 kiloyu gecmısler girmezler Insallah
Oy maşallah sağlıkla gelsinler35+1 olduk bugün. Kiloları da 2350 kız 2280 erkek. Ultrason ölçümleri doğru çıkıyor mu bu arada ? Seninkiler ölçümlerle uyumlu mu doğdular