Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.:)
Bende dün öğrendim ikizim olacağını hala soktayim hatta hiç beklemiyodum ama cok mutlu oldum,ins bı kız bı erkek olur we sağlıklı olur ..[/
saglıklı olsunlar ınsallahhh.
ne kadarlıklar..
Aminn Cnm ins:) daha 6 haftalık zaten cok şaşırdım ikiz diyince hemen nasıl anladı bilmiyorum..ayrı yumurta ikizleriymis belki o yüzden olabilirmi:))
Aminn Cnm ins:) daha 6 haftalık zaten cok şaşırdım ikiz diyince hemen nasıl anladı bilmiyorum..ayrı yumurta ikizleriymis belki o yüzden olabilirmi:))
olabılır tabıkı :) rabbım sglıkla kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah.. nerden katılıyorsunbırde benım asagıdakı gıbı ımzanı ayarla sende.. ayarlar kısmından.
aminn... benım ılk hamıle oldugumu tespıt ettiğinde 13 agustos demişti ama ikiz olunca bu farklı olabılıyormus.. cuma kontrolum var o zaman sorucam bakalım ne dıcek :)
bedubedu ne yaptın canım? Bugün kontrole gidecektin. İyi haberlerini bekliyoruz merakla :)
Kızlar merhaba
22.haftaya girdim.İkiz bebişler bekliyorum bende(Bizimki genetik ikizler tedavisiz yani).Biri kız diğeri inşallah yarın kontrolümüz var belli olur diye bekliyoruz artık.
Hepinize hayırlısı olsun allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Bu arada tüm testlerinizi tahlillerinizi yaptırın.Bende öyle çok yüksek filan çıkmamıştı sonuçlar.
geldııım canım.. cok sukur hersey yolunda.. 2 li test yaptı kan aldı. haftaya sonucları bıldırıceklermıs.. bı tanesı uyuyodu dıgerı elını hareket ettırdı.. daha hala ufaklar cok net degıldı.. dr a sordum kısmetse 36 yada 37 de alırız dedı. 1 ay sonra kontrol var yıne :) beklemek zor gelıyo artıksen nasılsın , keyfın nasıl ?
Kızlar merhaba
22.haftaya girdim.İkiz bebişler bekliyorum bende(Bizimki genetik ikizler tedavisiz yani).Biri kız diğeri inşallah yarın kontrolümüz var belli olur diye bekliyoruz artık.
Hepinize hayırlısı olsun allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Bu arada tüm testlerinizi tahlillerinizi yaptırın.Bende öyle çok yüksek filan çıkmamıştı sonuçlar.
ikisi de kız kesin:)
Akşam yemeklerden sonra midem çok bulanıyor herşeyi yiyemiyorum hala
12.haftadan sonra düzelir mi acaba?
Bizimki de aynı haftalarda olur o zaman. 36-37. haftalarda çok küçük olacaklar değil mi küveze felan koymazlar inşallah.
1 ay çoook uzun ama ya. Nasıl bekleriz o kadar
canım sadece akam bulanıyosa bi nebze ıyı.. arkadasım teke hamıle 6. ayı bıtıyo , hala gece gunduz demeden ara ara cıkarıyor..canım 37 yı gorsunlerde koymazlar kısmetse.. daha ufak doganları koyuyorlarmıs.. evet malesef ayda 1 e cıktı randevularr.. zor oluyor ama napalım..
Akşam yemeklerden sonra midem çok bulanıyor herşeyi yiyemiyorum hala
12.haftadan sonra düzelir mi acaba?
Bizimki de aynı haftalarda olur o zaman. 36-37. haftalarda çok küçük olacaklar değil mi küveze felan koymazlar inşallah.
1 ay çoook uzun ama ya. Nasıl bekleriz o kadar
Niye saklanmış o kadar cimcime
Hayırlı olsun arkadaşım tebrikler :)
canım sadece akam bulanıyosa bi nebze ıyı.. arkadasım teke hamıle 6. ayı bıtıyo , hala gece gunduz demeden ara ara cıkarıyor..canım 37 yı gorsunlerde koymazlar kısmetse.. daha ufak doganları koyuyorlarmıs.. evet malesef ayda 1 e cıktı randevularr.. zor oluyor ama napalım..
walla cimcimelerr:) bu arada kızlar bulantı için ya da midenizle ilgili sıkıntılar için rennie talcid gaviscon hiç düşünmeden için tabletleri çiğneyin.kana geçmiyor.36/37.haftalarda küçük değil öyle demeyin normal tek bebekler bile 37/38 de doğuyor zaten normal korkmayın hiç.
Allah arkadaşının yardımcısı olsun. Ve o durumda olan herkesin tabii..
İnşallah diğer kontrolde cinsiyetlerini öğreniriz bebişlerin :)
Rennie ve talcid'i bilmiyordum içilebildiğini. Cumartesi kontrolüm var bir sorayım bakalım doktora.
Birşey soracağım arkadaşlar. İkiz bebeklerinizi aynı gün mü öğrendiniz yoksa benim gibi 2 hafta sonra gittiğinizde mi görüldü ikinci kese?
Doktor bana aralarında yaklaşık 1 hafta var demişti. Geç döllenmede kız olur diye duymuştum bilmiyorum ne kadar doğru..
tabi içebilirsin canım doktorum verdi.sende sor tabi gene.
bende iki kese aynı anda görüldü zaten sonra ayrıntılı ultrasonda çift yumurta olduklarını söylediler.
Peki kaçıncı haftandaydın öğrendiğinde canım?
Biz 8.haftada gördük 2.keseyi. 2.si yaklaşık 7 haftalık demişti dr.
bende 7.haftada gitmiştim cnm o zaman görmüştü bizimde ikisini.
seninde normal bence.
şuan kaç haftalıksın nasıl gidiyor
Şuan 12'nin içindeyim. Cuma günü 12'yi bitiriyorum canım.
Şimdilik bir sıkıntıyla karşılaşmadık bundan sonra da karşılaşmayız umarım.
Yemekler midemde durmuyor hiç kilo verdim biraz. 3 ayın bitiminde bitermi bilemiyorum.
Şimdilerde tek merakım cinsiyetleri. Keşke daha önce öğrenilebilse :)
Sen tam 4. ayda mı öğrenmiştin kızlardan ilkini?
inşallah sağlıkla hep güzel geçsin canım.ben istifra etmedim hiç Allahtan mide yanmam mide ekşimesi hep oldu dediğim ilaçları alıyom hep.bulantı arada oluyodu o da geçiyo gerçekten 3.aydan sonra yengemde hamile onunda direk kesildi 3.ayda.
cinsiyeti biz ilkini 12/13 haftalıkken görmüştü ama biraz bekleyelim demişti 2 hafta sonra bir daha gitmiştik kesindi.
yakında görür sizinde yani çok heyecanlı sorma:)
epey kıyafet aldım öyle güzeller ki inş.sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
bu arada öyle erken doğum hikayeleri dinlemeyin üzmeyin kendinizi tabi ki herşeye hazırlanmak lazım ama doktorum çok kızdı bana ben dedi üçüz bile doğurdum üçüde 3 kilonun üzerindeydi dedi.yok öyle dedi illa 35.haftadan önce doğcak filan diye.
12/13 te öyle mi? Ay inşallah benimki de erkenden görülür. Cumartesi için heyecan bastı şimdiden.
Ne cici şeylerdir şimdi onlar.:)
Güle güle giysin minikler:)
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz da günümüzü tam doldururuz.
bedubedu nerelerdesin sesin çıkmıyor :)???
12/13 te öyle mi? Ay inşallah benimki de erkenden görülür. Cumartesi için heyecan bastı şimdiden.
Ne cici şeylerdir şimdi onlar.:)
Güle güle giysin minikler:)
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz da günümüzü tam doldururuz.
bedubedu nerelerdesin sesin çıkmıyor :)???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?