Degisik bir agri ya sol tarafim bisi baski yapio gibi kotu bisi yoktr dimi dayanlmicak bisi degl ama bilmyrm ki tarf edemiorum
Kasların geriliyor, açılıyor ya canım ondan oluyordur. Benim de sağ tarafımdaydı. Magnezyuma başlattı Dr da hafifledi sonra. Eğer sürekli devam ederse geçmezse Dr a söyle mutlaka.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben soledm ayaklarima kramp girio falan die onada erken magnezym icin dedi gicik etti canim yaa.disari ciktm az ayaklarmi isittm gunste icersi buz gibi usuorum yaaa insanlarda halden anlamio
Üzerini ayağını sıkı giyinmelisin o zaman kimsenin umrunda olmaz yoksa. Yanında şal çorap felan götürsen öyle durabilir misin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba... bu forumu ben baslatmistim ama uzun zamandir giremedim foruma.. ama faceden takip edip konusuyoruz zatenn... kismetse bu carsamba dogum yapicam.. suan 33+4 teyiz.. bebekler cok sukur iyiler ama ben bitmis durumdayim.. bu yuzden dogumu erkene aldik doktorla ortak kararimiz.. cok fazla odem yapti vucudum.. genital bolgemde bile odemden dolayi sarkma oldu.. kasilmalarimda cok fazlalasti.. bu ara tansiyonumda oynamaya basladi..artik dayanma gucum.kalmadi.. keske bu sikintilar olmasada beklesem ama malesef... rabbim insallah bebeklerime saglik.kuvvvet verir ve kuvezde kalmazlar.. lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
Klima tam masamn tepesnde dieblrm inat edio biride acma desende acio gicikkk parcalicam kizi cok sagol sende dikkat et artik kendine lutfen bi bakmsn bu topige senide eklemisiz :)
ayyy ne gıcık oluyor öyleleri mall afedersin hemde bayan çirrozzzz :)))) beni mi ekledin listeye yaaa bende mi duble anneyim acaba ayyy :))) sanmıyorum kızzz hayırlısı allahtan olsun bebeğim :)))
Fozturk bebişlerinin hareketlerini hissetmeye başladınmı? Ben hissedeceğim haftayı iple çektiğim için çok merak ediorum. Dayanamadım bi soriyim dedim. İnternettede araştırınca tekil gebeliklerle ilgili bilgi veriolar genelde sinir oluyorum yhaa...
.Fozturk bebişlerinin hareketlerini hissetmeye başladınmı? Ben hissedeceğim haftayı iple çektiğim için çok merak ediorum. Dayanamadım bi soriyim dedim. İnternettede araştırınca tekil gebeliklerle ilgili bilgi veriolar genelde sinir oluyorum yhaa...
Kiyamam sana.soyle hissediyorum ignelenme oluyor oyer kasinmaya badliyor tekme atmasi veya daha hateketlu olmadi icin zaman var.kasintilatda karin bolgesi cocuklar buyudugu icin karninda genisliyor .taliya tepki veriuorlar benim ikinci hamileligim ilkini 4.ayda kaybettim cok sukur ikizlerim oldu simdi anlayabiliyorum hareket efip etmefiklerini.birsey dormak istersen burafan yaz arkadaslarla cevaplariz hetgun netteyiz zaten:)
.
Hayırlı olsun bebişleriniz, benimde ikiz oğullarım olacak inşallah.
Kendinizi sessiz ve rahat bir ortamda dinlerseniz hissedebiliyorsunuz. Şekerli birşeyler atıştırıp sol tarafınıza uzanın Ben 7. haftadan sonra göz seyirmesi şeklinde hissediyordum hemde ikisinide ayrı ayrı. Tekmeleri ise 17 hafta civarında hissetmeye başladım. 17 haftadan sonra zaten hergün düzenli hissediliyor, şuanda dışarıda bile görünüyor kıpırdadıkları.
Tek hamilelik nasıl birşey bilmiyorum ama ikiz hamileliğin en güzel tarafı ikisini ayırt ediyorsunuz, hatta biz isimlerini bile koyduk, ikisinede ismiyle sesleniyoruz, babalarının sesine daha çok tepki veriyorlar, bende çok bekledim bunları hissetmek için sabırsızca eninde sonunda geliyor beklediğiniz günler
Allah sağlıklarını daim etsin. İlk bebeğin için üzgünümUmarım bende anlarım yakında ama ilk gebeliğim olduğu için haareket etselerde ne hissettirmesi gerektiğini bilemedim :)
.
Hayırlı olsun bebişleriniz, benimde ikiz oğullarım olacak inşallah.
Kendinizi sessiz ve rahat bir ortamda dinlerseniz hissedebiliyorsunuz. Şekerli birşeyler atıştırıp sol tarafınıza uzanın Ben 7. haftadan sonra göz seyirmesi şeklinde hissediyordum hemde ikisinide ayrı ayrı. Tekmeleri ise 17 hafta civarında hissetmeye başladım. 17 haftadan sonra zaten hergün düzenli hissediliyor, şuanda dışarıda bile görünüyor kıpırdadıkları.
Tek hamilelik nasıl birşey bilmiyorum ama ikiz hamileliğin en güzel tarafı ikisini ayırt ediyorsunuz, hatta biz isimlerini bile koyduk, ikisinede ismiyle sesleniyoruz, babalarının sesine daha çok tepki veriyorlar, bende çok bekledim bunları hissetmek için sabırsızca eninde sonunda geliyor beklediğiniz günler
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
Merhaba canim Çigdem arkadasimiz icin bendr okudum Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.. Amin cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsn Rabbim
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?