görümcelerim çok cahil kalmışlar canım kız olduğunu söyleyince yok niye kızlar bebeklerin cinsiyetinden kadınlar sorumluymuş sanırım eşimi evlendirmek istiyorlar bizde tartıştık eşim onlara 10 kızımda olsa evlenmem ben dedi buralar öyle ne yazık ki erkek icin evlenen çok insan gördüm
görümcelerine kusura bakma ama kocaman bir "yuuuhh" çekiyorum... bir kere cinsiyeti kadın değil erkek belirler...bi zahmet araştırma yapıp da öyle sallasınlar... ayrıca neyi beğenmiyorlarmış hanımefendiler (!)... bebekleri mi , o bebekleri veren Yüce Rabbimi mi... tövbe estağfirullah !!!
bebekleriniz kız ya da erkek farketmez...Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
görümce kıskançlığından yapıor galiba erkek kız ayrımınıda geri kalmış cahil toplum yapıor allah ıslah etsin
slm arkadaşlar az önce doktordan geldim şehzadelerimi gördüm çok mutluyum bu doktorda bana üstüne basa basa erkekler dedi 2 kızdan sonra 2 erkek çok güzel bir duygu ben daha evlenmeden önce 2 kızım 2 oğlum olsun istiyordum allah gönlüme göre verdi allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese tattırsın allaha binlerce kez şükürler olsun
allah gönlüne göre vermiş tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
çok saol allah bütün evlatlarını sana bağışlasıngözün aydın canım.2 kız 2 oğlan çok güzel bence.benimde 2 kızım 1 oğlum var.yine hamileyim .ne yalan söyleyeyim 2 kız 2 oğlan olsunlar isterdim.ama önce sağlıklı olmaları tabiiki.bunada 13 haftalıkken yüzde 90 erkek dedi doktor.2 gün önce 15+5 günlükken gittiğimde yüzde 100 kız kesin dedi.hakkımızda hayırlısı tabii.şimdi bir prenses daha bekliyorum inşallah.
ne olmus buraya dünkü msj lar gözükmüyor bende
Bende özel den gondermistim AMA cevap gelmedi
Banada gonderirsen sevinirim tatlim
Ayrica bebislerinide scagliola kucagina alirsin insallah
tşkler valla canım herkese yolladım sanada yolladım dünkü msj lar silinmiş yine yollayacam ama
Tebrik ederim neguzel 2 kız 2 erkek:)
Canım bana da gönderir mısın rica etsem?
ewet yaprakcım benım özel mesajlarım bıle sılınmıs hayret ettım kazen bey duy sesısmızı özel mesajlar nasıl sılınır ya(
yaprakcım senın yolladıgın yontemlerınde sılınmıs rıca etsem zahmet olmassa
tekrar yolarmısın eger varsa o mesajın sende tekrar yollarsan cok cok sevınırım
tebrikler,allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin,banada gönderirmisin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?