Doğuma Hazırlık ikiz kızım ikiz erkek oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

görümcelerine kusura bakma ama kocaman bir "yuuuhh" çekiyorum... bir kere cinsiyeti kadın değil erkek belirler...bi zahmet araştırma yapıp da öyle sallasınlar... ayrıca neyi beğenmiyorlarmış hanımefendiler (!)... bebekleri mi , o bebekleri veren Yüce Rabbimi mi... tövbe estağfirullah !!!

bebekleriniz kız ya da erkek farketmez...Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

çok sağol canım kaynanam sesini çıkarmıyor olan görümcelerime oluyor dertleri ne anlamadım eltimin 1 oğlu ve 3 kızı var görsen o kızları biraz olsun sevmiyorlar eltime hayret ediyorum umrunda bile deil oğullarım doğunca eğer kızlarıma öyle davransalar çocuklarımı alır küserim ben konuşacam ya eşit sevin yada hiçbirini sevmeyin bebeğin cinsiyetine gelince burda bir adamın 5 kızı vardı adam evlendi şansa bakın kadının ilk çocuğu erkek oldu o yüzden diyorlar kadındandir erkekle alakası yoktur

görümce kıskançlığından yapıor galiba erkek kız ayrımınıda geri kalmış cahil toplum yapıor allah ıslah etsin

amin valla burdaki hemen hemen herkes öyle kimse kimseyi sevmiyor görümcelerim benide eltilerimide sevmiyorlar ama sanırım en çokta beni ben laflarının altında kalmıyorum ya inat olmuş onlara biz eşimle severek evlendik eşim bana çok değer veriyor ondandır

allah gönlüne göre vermiş tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın inş.

gözün aydın canım.2 kız 2 oğlan çok güzel bence.benimde 2 kızım 1 oğlum var.yine hamileyim .ne yalan söyleyeyim 2 kız 2 oğlan olsunlar isterdim.ama önce sağlıklı olmaları tabiiki.bunada 13 haftalıkken yüzde 90 erkek dedi doktor.2 gün önce 15+5 günlükken gittiğimde yüzde 100 kız kesin dedi.hakkımızda hayırlısı tabii.şimdi bir prenses daha bekliyorum inşallah.

çok saol allah bütün evlatlarını sana bağışlasın

ne olmus buraya dünkü msj lar gözükmüyor bende

ewet yaprakcım benım özel mesajlarım bıle sılınmıs hayret ettım kazen bey duy sesısmızı özel mesajlar nasıl sılınır ya(

yaprakcım senın yolladıgın yontemlerınde sılınmıs rıca etsem zahmet olmassa

tekrar yolarmısın eger varsa o mesajın sende tekrar yollarsan cok cok sevınırım

Bende özel den gondermistim AMA cevap gelmedi
Banada gonderirsen sevinirim tatlim
Ayrica bebislerinide scagliola kucagina alirsin insallah

Bende özel den gondermistim AMA cevap gelmedi
Banada gonderirsen sevinirim tatlim
Ayrica bebislerinide scagliola kucagina alirsin insallah

tşkler valla canım herkese yolladım sanada yolladım dünkü msj lar silinmiş yine yollayacam ama

Tebrik ederim neguzel 2 kız 2 erkek:)
Canım bana da gönderir mısın rica etsem?

benden isteyenlere yolluyorum ama dünküler silinmiş bugün kim msj yazmışsa yollayacam dün gönderenler yine yazın göndereyim çünkü silinmiş kim istedi hatırlamıyorum

msj almana sevindim 10 dk bir özelden msj atabilirmişim o yüzden burdan yazıyorum daha bir kaç kişiye yollayacam inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı oğluşun yada oğluşların olur:))

diyasa canım sana yolladığım msj eysiel var yukarda bana msj yazmış kopyalayıp onada atarmısın yaprk söyledi dersin sana zahmet olmasa 10 dk bir özele msj atabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…