benim birtane kız kardeşim var.o ikizler burcu ben balık.erkek kardeşim başak.kardeşimi çok severim ama kardeşim evimizden çok arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor.ve 2 ay sonra düğünü var ve evde istediği olmadığında yada kafasına yatmadığında karşısındaki kimse ya çok ser bakıyor,ya aşağılayıp alay ediyor yada bağırıyor.bunu en çok annemle kardeşime yapıyor.
ben evliyim allahtan bu hallerini görmüyorum,
kız kardeşim,yardımsever(ama dışar)
anlayışlı (dışarıya)
güleryüzlü (dışarıya)
neşeli (dışarı,evde istediği olursa evede)
1hafta önce ben annemlerde kalmaya gitttim,bana da çocuklara da değişiklik olsun diye,hemde anneme yardım ederim dedim.kardeşim çalıştığı için anneme hiç bir konuda yardım etmiyor,ben akşama kadar çalışıyorum,ev mi temizleyecem diye yapmıyor.garip anam da işten geldikten sonra hem evi hem mutfağı temizlemeye çalışıyor.haftasonu da arkadaşlarının yanına gidiyor,yine evde durmuyo.yardım yardım istediği zaman alylı bakıyor ve üzüyor.
ben oradayken çalıştığı kurumdan hasta bir çocuk getirmiş.beni ardı
tavaya patates koy çocuk getiriyorum.dedi ben hasta(akli dengesi yerinde değil ise )niye getiriyorsun dedim.(eşim çok kıskanç,birdaha kalmama gönlü olmaz)
-merak etme seni yemez dedi,yapmazsan yapma ben kendim gelince yaparım dedi.
bende kalsın dedim yaptım.akşam çocuğa eliyle hazırladı,ekmeğinin içine sıktı.çocuk su istedi kalktı verdi,çocuğun etrafında döndü.
annem de;
_inşallah bu muameleyi birde kardeşine yaparsın deyince anneme kızdı terslendi.eve dayıma da çağırmış,kendi misafiri de var,bizde varız.çok kötü oldu annem......
tabii bende
anam sıktı dişlerini,ağlamaya başladı;
niye söyledin anne dedim bağıracağını bilmiyormuydun,azarlayacağını bilmiyormuydun,bırak ne hali varsa görsün.x kardeşim de bundan sonra bizim kızdan ablalık beklemez.yapma seni üzmesine bu kadar fırsat verme hem dedim hem yandım.anneme kıyamam.
o günden sonra ne bizimle yemek yedi,ne bizimle konuştu.annem laf attıysada tek kelime ile cevap verdi.
ben alıyım karşıma konuşuyum dedim,annem izin vermedi.şurda düğüne 2 ay kaldı,kırmayın birbirinizi diye.dün aradım hala konuşmıyormuş,annem bişey dediğinde bağırıyormuş.
çok kızıyorum
çok üzülüyorum.arkadaşı dediği zaman akan sular durur da bizim değerimiz bu mu?
napıyım kardeşime