- 29 Haziran 2017
- 392
- 1.094
- 28
- Konu Sahibi Pinkpumpkin
-
Bu sene 1. Sınıfa başlıcak cnmÇocuğunuz okula gidiyorsa öğretmeni tavsiye etti gitmemizi diyin. Ya da okul yönetimi
Tamam işte okulun açılmasını bekleyin öğretmen toplantıya çağırdı çocuğumuzun durumu dikkatini çekmiş diyin tuvalete tek gidemiyormuş vs süsleyin birazBu sene 1. Sınıfa başlıcak cnm
İyi akşamlar kızlar. Daha önce ki konumda bahsettiğim gibi, 6 yaşında ki kızım, malesef izlediği bi oyunda ki karakterden korkmuş ve bu korkusu günlük hayatını ve davranışlarını etkileyecek hale gelmişti. Psikologa götüreceğimi yazmıştım. Çok da tavsiye edilen psikolog buldum. Ama eşim, gitmeme sıcak bakmıyor ve gerek yok kafasında.. Çocuktur geçer diyor. Ücreti biraz yüksek ama gözüm görmüyor tabiki. Ayarladım parayı falan. Nasıl ikna edeceğim ben bu adamı? Söylemeden gitsem, kızım söyler. Rest çekip çıksam gitsem sonrası kötü olacak. Kızın için o ne derse desin çıkıp gitmen lazım diyeceksiniz biliyorum farkındayım, yaparım da ama bu şekilde olsun istemiyorum. Kesin gideceğim ama nasıl gideceğim bilmiyorum. Güzellikle olsun istiyorum. Ya belki inanmazsınız bu yazdığımdan sonra ama bu adam,çocuklarına düşkün bi adam. İlgili bi adam. Bilmiyorum. Kendisi de ailesi de psikologmuş, danışmanmış, terapistmiş gereksiz olduğunu düşünürler. Komik gelir onlara. Gitmeye ikna etsem bile, ücretini düşük söyleyeceğim. Ona da bi kulp bulur, konuşur durur çünkü. O kadar para verilir mi der eminim. Çünkü gereksiz görüyor. Napıyım? Böyle bir durumun iknası için, bu kadar çaba sarfediyor olmam, çok acı evet...
Çocuğu kullanmak olur fikrine katılmıyorum. Konu sahibi eşinin ikna olmadığını özellikle belirtmiş. Öğretmenle konuşacak kadar ilgili olan baba çocuğunun durumunun farkına varıp gereken özeni gösterir. Yine de içiniz rahat etsin isterseniz konuyu öğretmeniyle paylaşın haberi olmuş olsun o zaman "çocuğu kullanmış" sayılmazsınızbence kesinlikle eşinize, özellikle de çocuğun durumu ile ilgili yalan söylemeyin
bu çocuğu kullanmak olur
hiç hoş olmaz
yani bir de yalancının mumu yatsıya kadar
ya gidip öğretmeniyle konuşmaya kalkarsa?
Çocuğu kullanmak olur fikrine katılmıyorum. Konu sahibi eşinin ikna olmadığını özellikle belirtmiş. Öğretmenle konuşacak kadar ilgili olan baba çocuğunun durumunun farkına varıp gereken özeni gösterir. Yine de içiniz rahat etsin isterseniz konuyu öğretmeniyle paylaşın haberi olmuş olsun o zaman "çocuğu kullanmış" sayılmazsınız
Jokere benziyor. Eyes diye bi oyunmuş. Google görselinden eyes oyunu diye arattırdığınız da karşınıza çıkan surat malesefJokeri mi görmüş oyunda? Sakıncası yoksa hangi karakter olduğunu söyler misiniz?
Benimde oğlum 7 yaşında ilkokul 1e başlayacağız bir aralar joker karakterinden çok etkilenmişti ruj sürmeme tahammül edemiyordu
Angelanin gozu o biz dede oldu bizi izliyormus deyip durdu ondan da korktu.Okulda cocuklar birbirlerini korkutuyor.Benim kizimda gecen yil ücgen tek göz varmis diye takti ardindan adini hatirlamadim simdi ama.bisiyin gözü bizi goruyor diye beni delirtti.benimle uyudu tuvalete gidemedi.
Ben ona film dizi cizgi filn ve oyunlarin nasil tasarlandigini anlattim.seslendirme ve animasyon film studyolarina goturdum.yendik.yeni takintimiz anne sen benden önce ölme diye zaman makinasi icat edecegim..: ))
Evet angela.ayyu ne cektim ondan : )) neyse ki bilgisayar programcisi eski arkadaşlarım var onlarla gorusup anlatin dedim.kurtulduk hatta butun sinifi kurtardik.Angelanin gozu o biz dede oldu bizi izliyormus deyip durdu ondan da korktu.Okulda cocuklar birbirlerini korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?