- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Ben tez canli biriyim, yerine gore cirkefimde. Sarfettigi kelimeleri duydugumda icimden sabir cekip Allah'im banautfen beddua ettirme demek oldu.Güzel kardeşim öncelikle çok çok geçmiş olsun ...
O onurlu iyilik sever kocana CENABI HAK 'tan en evvel vakitte sıhhat.Ve kimseye muhtaç olmayacak kudreteskisinden daha faydalı ömür ...
Sana da bu mübarek günde,merhametliler merhametlisinden sabır,güç,irade,evladını büyütmek için azim,nereden geldiğini bilmediğiniz rahmet,bolluk bereket,kalbine ferahlık,ruhuna metanet,beynine sağlık ve soğuk kanlılık diliyorum..
AMİN ..AMİN..AMİN...
Sabah yazdıklarını ilk gördüğümde bana şükrü hatırlattın,sabrı hatırlattın ,ve her şeye rağmen çıkarsız merhameti hatırlattın.
Sen sanıyor musun ki,yaptığın iyilik silinip gidecek ?
Sanıyor musun ki ettiğin merhamet karşılığını bulmayacak?
Sen sanıyor musun ki Allah seni bu hamile halinle,sahipsiz çıkacak.
Siz hasta bir çocuğun ameliyatı için sahip çıkıp merhamet ettiğiniz gibi,sanıyor musun ki Yaradanın merhameti sizden düşük?
Sabret selametin yakındır.
Kalbinde gizlediklerini de ,aşikare ortaya döktüklerinide ALLAH bilir.Görür,işitir.Allah kalplerin özünü bilir.
Senin diline etmediğin ahın ve bedduanı Allah iliklerine inerek görecektir.
Ve asla zalimin zulmü,fırsatçının ve nankörün yaptığı bu dünyada veya ebedi alemde yanına kalmayacaktır.
Sen bugün büyük bir sınavdasın.
Allah kimselere yaşatmasın.
Sen karnında bebeğinle güç bulacaksın,doğacak çok mutlu olacaksınız inşaALLAH.
Allah sizi kimselere muhtaç etmeden,himayesine alsın,koruyup kollasın yoktan var edip size ikram etsin inşaALLAH.
Diyecek çok söz var da kelimeler yetersiz.
Sen ne mükemmel bir eş,ne mükemmel bir anne ve ne eşşiz bir kulsun.
Biliyorum ki Allah seninle gurur duyuyordur.
Dik dur,ayakta dur,hiç kimseye karşı omuzlarını düşürme !!!
Allah sana kafi gelecektir dost olarak.
Namerde muhtaç etmeyecek ,yandım demeden yettim diyecektir.
O adama gelince!
Kalbi zifiri kara olmuş. Ruhunu kaybetmiş.
Geleceğini mahvetmiş,şeytanla pazarlık etmiş.
Düşüne tekme atma moduna geçmiş fırsatçı alçak.
Aşağıların en aşağısını görecek,yaptıkları söyledikleri Allahın'da zoruna gidecek.
Bu hesap sadece senin değil,asıl hesap sahibine devr edilecek .
Kalbini ferah tut...
Her gecenin sabahı,her kışın baharı var...
Sana sonsuz mutluluklar diliyorum...
Tüm dualarım seninle
Ben tez canli biriyim, yerine gore cirkefimde. Sarfettigi kelimeleri duydugumda icimden sabir cekip Allah'im banautfen beddua ettirme demek oldu.
Karnimda cocugum var. Sabretmem gereken zor bir sinavdan geciyorum suan. Belki cok zor gunler gorecegim, belki masamda yiyecek bir zeytinim bile olmayacak ama hakkim olanida bu saatten sonrada bes lirada olsa kapisina gidip istemeyecegim.
Ben hakkimi inandigim ahiret gunune biraktim.
Beddua edip ne colugunun cocugunun ailesinin basina bir hal gelmesini istiyorum cunku cok gozyasi dokturttu bana iki gunde biliyorum ki rabbim onun yanina birakmaz.
Nede bu jadar sikinti icinde karnimdaki evladiminda hakkina girmek istiyorum.
Kipir kipir olan bebegim bile 3 gundur ben iyiyim der gibi sadece arada tiklayip vuruyor.
O derece uzuntuden yordum ben evladimi..
Rabbim soracagi zamani ve yeri bilecek ben buna inaniyorum
Cok guzel dualarin var.
Icime su serptin, Allah senin gibi cikarsiz sukur dua sahiplerini goz ardi etmesin.
Kahramanlik mi?
Sizce bunu mu dudunduk verirken?
Cocugu hastaydi, para pulamasilar
Biz yerimizde dort donduk varken niye yardimci olmayalim diye.
Siz bunu kahramanlik olarak nitelendirebilirsiniz.
Bizim oyle bir dusuncemiz olmadi.
Yorumlarimdada belirttim paradan ziyade yapilan pislik benim moralimi bozan.
Dilerim ki adalet ahirette değil bu dünyada tecelli eder!Ben tez canli biriyim, yerine gore cirkefimde. Sarfettigi kelimeleri duydugumda icimden sabir cekip Allah'im banautfen beddua ettirme demek oldu.
Karnimda cocugum var. Sabretmem gereken zor bir sinavdan geciyorum suan. Belki cok zor gunler gorecegim, belki masamda yiyecek bir zeytinim bile olmayacak ama hakkim olanida bu saatten sonrada bes lirada olsa kapisina gidip istemeyecegim.
Ben hakkimi inandigim ahiret gunune biraktim.
Beddua edip ne colugunun cocugunun ailesinin basina bir hal gelmesini istiyorum cunku cok gozyasi dokturttu bana iki gunde biliyorum ki rabbim onun yanina birakmaz.
Nede bu jadar sikinti icinde karnimdaki evladiminda hakkina girmek istiyorum.
Kipir kipir olan bebegim bile 3 gundur ben iyiyim der gibi sadece arada tiklayip vuruyor.
O derece uzuntuden yordum ben evladimi..
Rabbim soracagi zamani ve yeri bilecek ben buna inaniyorum
Cok guzel dualarin var.
Icime su serptin, Allah senin gibi cikarsiz sukur dua sahiplerini goz ardi etmesin.
Suratına tükürün adi pislikParayi gectim ama soylenilenler o kadar rezilce ki hic utanmadan yemeyip icmeyip bu cumleleri kurabiliyor irda burda
Belge yok malesef
Esimin cocukluk arkadasiydi
Onun o zor zamaninda bunu dusunemezdik
Beddua etmek istemiyorum ama neyse Allah biliyor icimi
Böyle insanlar yüzünden insan kimseye yardım etmek istemiyor gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile guvenilmiyor.Iyi geceler kizlar
Hayirli ramazanlar.
Icim doldu tasti kabardi. Aglasam aglayamiyorum , sussam susamiyorum..
Esim trafik kazasi gecirdi yaklasik bes alti gun once. Kritik durumu atlattik evimize geldik. Fiziksel olarak calismasi guc artik kolunda ve bir bacaginda ciddi sayilir hasar var. Cok sukur diyorum rabbim onu bana bagisladi.
Durumumuz iyi sayilir yani sayilirdi
Iyi gunumde ihtiyaci olandan elimi etegimi hicbir zaman cekmedim Allah biliyor, bir cogunu da karsiliksiz yaptim.
Esim bir arkadasina yaklasik 9 bin tl verdi bir yil kadar once cocugu hasta ameliyat olacak diye borc olarak .
Ve bu bir yilda bir kez olsun kapisina gitmedi kendisi.
Hastane vs. Derken gittim durumu anlattim ve benimle sanki ihtiyacin var diyerek konustu.
Olmasa gelmem , durumun musaitse bir kismini ayarla dedim.
Bugun cevreden duyduklarim sinirlerimi o derece bozdu ki durup durup goz yasi dokuyorum.
Beni o zengin etmis..
Parami vermeyecek ve beni surundurecekmis.
Medine dilencisi gibi hic etmesinide bilirmis o o parayi
Ve kisin kapisina dusecekmisim.. Gibi gibi
Parayi pulu gectim.
Dunya boyle bir yer mi gercekten? Bu kadar kotu, bu kadar pervasiz bu kadar alcak insanlarin dununu unutup buyuklendigi bir yer mi?
Ben sana insanlik ettim
Cocugun hastaydi buldum bulusturdum gun ve sart kosmaksizin o parayi eline saydim.
Kotuluk neresinde?
Gelip istememde mi? Ihtiyacim olmasinda mi?
Allaha havale ediyorum.
Beddua etmiyorum ilahi adalete inancim sonsuz
Fakat icimde oyle bir kin nefret gibi duygular yeserdi ki..
Yapan yaptigiyla kalmaz degil mi?
Lutfen bize dua edin bu sureci atlatmamiz icin
Ah bacağının kesildiğini yeni okudum. Ne denir ki? Allah şifasını versin bir an önce. Arkadaşına bu durumu söylediniz mi?Cok saolun kizlar
Allah razi olsun.
Su an son derdim belki hakkim olani alamamak ama insanin ici sogumuyor
Ben Allah'a havale ettim
Inaniyorum ki tecelli edecek.
Rabbim herkese saglik sihhat versin
Dunya mali gecici
Insanligimizdan , sagligimizdan etmesin bizi yeter
Söyleseydin ya o insanlara bizden zamanında borç aldı ama şimdi böyle yapiyor diyeAnlatim sekli sanki ona dadanmis parasini yemek istiyormusum gibi..
Paranin ustune yatmasindan ziyade benim boguldugum nokta bu.
Pislik erkek musvettesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?