Ilahi adalet..

Ben tez canli biriyim, yerine gore cirkefimde. Sarfettigi kelimeleri duydugumda icimden sabir cekip Allah'im banautfen beddua ettirme demek oldu.
Karnimda cocugum var. Sabretmem gereken zor bir sinavdan geciyorum suan. Belki cok zor gunler gorecegim, belki masamda yiyecek bir zeytinim bile olmayacak ama hakkim olanida bu saatten sonrada bes lirada olsa kapisina gidip istemeyecegim.
Ben hakkimi inandigim ahiret gunune biraktim.
Beddua edip ne colugunun cocugunun ailesinin basina bir hal gelmesini istiyorum cunku cok gozyasi dokturttu bana iki gunde biliyorum ki rabbim onun yanina birakmaz.
Nede bu jadar sikinti icinde karnimdaki evladiminda hakkina girmek istiyorum.
Kipir kipir olan bebegim bile 3 gundur ben iyiyim der gibi sadece arada tiklayip vuruyor.
O derece uzuntuden yordum ben evladimi..
Rabbim soracagi zamani ve yeri bilecek ben buna inaniyorum
Cok guzel dualarin var.
Icime su serptin, Allah senin gibi cikarsiz sukur dua sahiplerini goz ardi etmesin.

Merak etme o parayı o adama yedirmezler...
Senin eşin elbet iyi olacak ayağa kalkacak ,dilini ağzını da kaybetmedi ya ...
Hakkından gelecektir rahat ol ...
Sen şimdi sadece bebeğine eşine odaklan.
Sana kötü kadın muamelesi yapmadı,sen hassasın bu aralar .
Kışın kapısında neler olacak neler kim bilir ?
Gün gelir devran döner... Kimsenin ettiği yanına kalmaz..
Sen çok iyi bir kadınsın,ve harika bir anne olacaksın..
İyi hissetmeye çalış kendini,bebeğin senin en büyük hayat yoldaşın arkadaşın olacak.
Sen iyi ol ki o da iyi olsun.
Sen güçlü ol ki o da güçlü olsun

adama bak dicem de ortada adam yok..
para mevzusu girmeden araya insan karşısındakinin gerçek yüzünü göremiyor maalesef..

arayın ve o para benim size sadakam olsun diyin ve suratına kapatın..

90 değil 9 binden bahsediyoruz.Çocuğun ameliyatı gibi ciddi bi durumda pek çok şekilde bulunabilecek türden bi para.Bu kadar adi bi insanın doğru söyleyip söylemediği bile meçhul.Belki de ameliyat falan da yok ortada.Olan sizin paranıza olmuş.

Allah bir yerden elbet çıkarır merak etme böyle insanlara da ayrı sinir oluyorum işte düşmeden etrafındakileri taniyamiyorsun ne yazık ki eşine Allah şifa versin geçmiş olsun.

Dilerim ki adalet ahirette değil bu dünyada tecelli eder!

Rabbim seni ummadıgın yerden rızıklandırır. Sen bile şaşırır kalırsın. Herkezin bi sınavı var. Seninde sınavın büyük. Allah o parayı onada bırakmaz. Sen üzülme içini derah tut. Allaha sıgın. İnsan haksızlık karsısında tabiki üzülüyor. Aglamaktan başka çare bulamıyor. Telaşlanma. Rabbim büyük. Allahım eşine şafi ismiyle şifa versin tez zamanda bu günler geçip gitsin. Bebegini saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim bu mübarek günlerde. Üzülme..

Suratına tükürün adi pislik

Hic uzulmeyin bakin birde hamileymissiniz. Suan dik durmak zorundasiniz eşinizin ve cocugunuzun size ihtiyacı var. Saglik olsun gerisi yine olur. Derdi veren allah dermanini da, Dayanma gücünü de verir. Bu insanlarin yaptigina da hic şaşırmayın cunku bizzat şahit oldum. Bir baba öz oğlunun durumunun iyi olmasina tahammül edemiyor. Hatta acliktan ölmesini, elaleme muhtac olmasını istiyor. Hangi baba oglu icin bunu ister ve oğlunun babasina hic zarari olmadi. Aksine babanin evladina hep zararı oldu. Gerisini varın siz düşünün

Reactions: gve
Çok çok geçmiş olsun canım. .. Allah yardımcın olsun... Elinde mesaj filan yada adamla telefonda konusmusluhin varsa dava et diyeceğim kayıt var belki para muhabbetiyle ilgili... Ama bu durumda nasıl ugrascan ki... En azından biraz vakit geçince böyle bir çare düşünürsün...

Böyle insanlar yüzünden insan kimseye yardım etmek istemiyor gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile guvenilmiyor.

Rabbim yardımcınız olsun.sadece Allah a havale et.Rabbim kırılan kalbı ve kıran kişiyi hoş görmez.beddua etme sakın.sadece havale et ve gununu bekle.elbet teclli edıyor.

Ah bacağının kesildiğini yeni okudum. Ne denir ki? Allah şifasını versin bir an önce. Arkadaşına bu durumu söylediniz mi?

Bizim de amcamız amansız bir hastalığa bir yakalandı ve piyasadan 3 milyon tl gibi alacağı vardı. Hastalığı duyar duymaz dediği şey ‘kimseye söylemeyin. Eğerki duyulursa alacaklarımı alamam’ o an tam anlamamıştım niye böyle dediğini. Sonradan anladım. İnsanların onu düşkün bilmesini hiç istemedi. Bilirlerse bu adam zaten ölecek gelip ödemezler diye düşündü vs vs çok uzun.

Eğerki sizin arkadaşta biliyorsa eşinin durumunun bu denli ciddi olduğunu o da bu yüzden çamura yatmış gibi geldi bana.

Adamdaki ne yüzsüzlük ya hem parayı vermemiş hem de üste çıkmış.
Ilahi adalet var tabi ki Allah büyüktür.

Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum,umarım ve dilerim kimseye muhtaç olmadan atlatırsınız bu günleri.
O arkadaş müsvettesine diyecek birşey bulamıyorum. İnsan utanır bunları söylerken,sonuçta zor zamanında el uzatmışsınız, siz söylemeden onun sorması gerekirdi birşeye ihtiyacınız var mı?diye ama öyle yüzsüz,Allah korkusu olmayan biriymiş ki utanmadan arkanızdan atıp tutuyor,terbiyesiz. Sanki borç istediniz.
Allah büyük,kul hakkı bu,inanın yanına kalmaz. Bu hayatta en korktuğum şey kul hakkı yemektir. Bu insanlar nasıl rahatsız olmuyorlar anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…